- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Черный
Гарна якість шкіри,але якийсь не продуманий розмір. Стандартний смартфон не вміщається,сумка просто не закривається. Хіба що як гаманець можна виеористовувати.
- Достоинства:
- Якість шкіри
- Недостатки:
- Рлщмір
- Ковалёва О***Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Коричневый
Качество супер
- Достоинства:
- Состаренная кожа
- Tiorlick s***
Большое спасибо за отзыв. Пусть служит долго. С уважением, команда Tiorlick store
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Черный
Сподобалось дякую рекомендую
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Паспорт, ключи від дому, гаражу та авто, гроші і картки помістилися спокійно.
- Достоинства:
- Компактна, якісна мягка і гладка шкіра,
- Недостатки:
- Не має
Соответствие указанным размерам
Соответствует
Представник постачальникаОлексій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Телефон не помещается,хотя предназначена,для этого))
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.
- Дмитро Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Гарна сумочка, але як на мене трохи завищена ціна. По акції можна купувати
- Достоинства:
- Компактна, зручна
- Недостатки:
- не виявив
Соответствие указанным размерам
Соответствует
Представник постачальникаДмитро, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.