Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пемза натуральная для ног Beauty LUXURY PF-02, размер 9,5 см * 4,5 см * 2 см (толщина).

• Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AN MUT

Дуже гарної якості, дякую за товар. Гарно запакований, із своєю задачею справляється

• Продавец  AN MUT

Дякую, Світлана за відгук! Користуйтеся у задоволення та звертайтесь ще.

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AN MUT

Товар - повна лажа, зламався навпіл ще при розпакуванні, кришиться і сиплеться, дуже схожий на відрізаний кусок будівельного газобетону. Не рекомендую.

• Продавец  AN MUT

Доброго дня, Дмитро! Ви замовляли у нас пемзу косметичну. Ця пемза вироблена з натуральної якісної сировини. Якщо у вас були зауваження до продукції під час отримання на відділенні Нової пошти, ви могли це повідомити працівнику відділення і вам би компінсували повну страховку. Я передбачаю, що в момент транспортування пемза могла бути пошкоджена. Гарних вам покупок!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: AN MUT

теру цією пензою п'яти вже пів року, задоволений. вони скриплять і дуже ніжні після пемзи. Дуже шкодую що раніше не замислювався про feet care. А ще раджу tongue care. І обов'язково шлунок, серце, нирки, очі care - треба постійно самоосвітчуватися і займатися спортом, а інакше після 40 буде дуже дуже сумно

Достоинства:
    простий, надійний, натуральний, дешевий
    Недостатки:
    • Продавец  AN MUT

Доброго дня! Дякуємо за приємний відгук! Користуйтеся у задоволення та звертайтесь ще! Гарного дня!

• Вячеслав У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AN MUT

Замовив парочку. Зв'язалися швидко для підтвердження замовлення. Отримав з Укрпошти, за пересилку вийшло 22 гривні. Пемза надійно запакована у подвійну обгортку. Розмір відповідає заявленому. Рекомендую цей магазин

• Продавец  AN MUT

Дякуємо за відгук. Користуйтеся у задоволення та звертайтеся ще до нашого магазину!