Отзывы покупателей о Коробка (280 х 280 х 150), подарункова, крафт Упаковочка # 494

Оценка пользователей 3.22/5
  • Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка

Максимально тонка, не стійка, складається в цілому не тяжко, але інструкція б не завадила, хоча б з посиланням на ютуб інструкцію, не очікувано, що приїхала розібрана.

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка

Зібрати звісно непросто без інструкції. Допомогли відео з ютуб

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутність інструкції
  • Севиндж К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка

матеріал взагалі тонкий, доставка доставка по ціні як сама коробка, очікувала кращого, немає інструкції навіть як зібрати коробку…

• Евгения Ч***

По-перше не той колір
    А по-друге матеріал просто жахливий, вона тупо розвалюється

• Анна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка

В характеристиках не було вказано що коробка буде в разобраному стане. Тільки габарити. Інструкції не має. Фото як воно доставляється не має. Тільки вже готова коробка. Як я можу цей картон повертати?

• Продавец  Коробка

Добрий день!
      Всі коробки відправляються в плоскому вигляді. Це зроблене, в першу чергу для того, щоб меньше платити за транспортування. Можна собі тільки уявити скільки би коштувала пересилка складених коробок (пересилка повітря). Добре якщо це 4 коробки, а якщо це 1004 коробки? Жоден виробник коробок їх не відправляє в складеному вигляді. Ви можете повернути товар протягом 14 днів!

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка

Прийшло 6 коробок замість 3, але зовсім іншого формату (як для тортів і пирогів)
    Для пакування подарунків мені, на жаль, не підходять, бо замовляла саме ті коробки, що на фото

• Олена Р***

Це не 6 коробок, а 3 коробки з кришками
      Дякую відгукам, що вже потім прочитала. Дійсно, мені було важко розібратись з тим, як складати, але в цілому товар відповідає картинці.

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка

Добра коробка, картон товстіший ніж очікува, але ось збирати коробку без інструкції це досить складно((

Достоинства:
    Якісна гарна коробка
    Недостатки:
    Немає інструкції по збірки в комплекті
  • Инна П***

Гарна якість, доставка швидка
    Прийшла в розібраному вигляді, збирали всією сім'єю

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка

Сайт непоганий. Але мінусів більше як плюсів. Купуючи цю коробку ви купуєте собі головний біль... Доставка дороща як коробка... Інструкція по збору відсутня.

• Продавец  Коробка

Добрий день, Ірина!
      Стосовно доставки ми, як магазин, до вартості послуг перевізника відношення не маємо.
      Нажаль до кожної коробки інструкцію покласти не має можливості, але в інтернеті є безліч видео з прикладами збирання самозбірних коробок.

• Євген В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка

Сложновато было разобраться, что куда подвернуть, но коробка хороша

• Даніела М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка

На жаль, тільки таке фото. Мила коробка з гарною текстурою а-ля крафтовий папір. Ще б міні-іструкцію до неї, бо трішки зламала голову. Ще здивувало те, що доставка коштує більше, ніж сама коробка, адже, як на мене, можна було упакувати більш компактно