- Сабрина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
Заказываем уже второй раз, шпатель хороший, прочный пластичный пластик, очень удобно работать, клеили виниловые обои, разглаживал на ура.
Быстро отправили- Достоинства:
- Пластичный, прочный, удобный
- Продавец Postroi House
Нам дуже приємо,що обираєте нас, дякуємо за відгук!
- Справцев Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
Бестолковый и не качественый
- Недостатки:
- Пластмассовый
- Продавец Postroi House
Добрий день. Підкажіть що саме вам не сподобалось в шпателі? В Характеристиках вказано що шпатель виготовлений з міцного пластика. Що ви маєте на увазі "бестолковый"? Можливо ви його не вірно використовували?
Якість шпателя відповідає заявленим характеристикам!
Нам шкода, що замовлений Вами товар не відповідає вашим очікуванням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
схоже тут діє акція 1 шпатель за ціною двох. Замовив два - прийшов 1)
- Продавец Postroi House
Добрий день. Склад через неуважність поклав лише 1 шпатель. У вайбер написали вам для вирішення ситуації
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
При поклейки обоев просто необходим! Всем рекомендую, как и магазин.
- Достоинства:
- упругий и не рвёт даже тонкие обои
- Продавец Postroi
Тетяна, добрий день! Дуже вдячні Вам за відгук! Бажаємо тільки приємних вражень від користування інструментом. Дякуємо, що обрали наш магазин! Гарного дня)
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
- Продавец Postroi
Ольга, добрий день! Щиро вдячні Вам за зворотній зв`язок та оцінку товару! Бажаємо Вам тільки приємних вражень від роботи з інструментом. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
Дёшево, но качество не плохое, выслали быстро.
- Продавец Postroi
Владислав, добрий день! Вдячні Вам, що знайшли час залишити відгук щодо якості работи нашого магазину! Для нас дуже важливо аби кожен покупець отримував лише позитивні враження від покупки! Спасибі, що обрали наш магазин!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Postroi House
Хороший шпатель. Дуже корисна річ для наклеювання шпалер.
- Postroi
Добрый день, Юрий! Спасибо за то, что выбрали наш магазин. У нас есть еще много качественного товара. Будем рады Вашим покупкам и выбору нашего инструмента по мере Вашей необходимости и потребности!
- nada m***Продавец: Postroi House
Зручний,дуже гарно в руці тримається,помірно гнучкий,за рахунок форми є можливість розглажувати як широкі так і вузькі ділянки. Можливо підійде і для фінішної шпаклівки.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна- якість
- Продавец Postroi
Добрий день! Спасибі, що знайшли час на відгук! Бажаємо лише приємних вражень від користування товарами компанії. Гарного дня!)
- АринаПродавец: Postroi House
Удобно клеить обои, следы на обоих не остаются. В руке дежит комфортно. Со шпателем поклейка обоев пошла гораздо быстрее.
Рекомендую к покупке
Сам магазин очень большие молодцы! С такими приятно работать, отправка на следущий день, если заказ после 2 сделан.- Достоинства:
- Легкий, мягкий
- Продавец Postroi
Арина, добрий день! Вдячні Вам, що знайшли час залишити відгук. Дуже приємно , що Ви залишились задоволені покупкою та упевнились в його якості при використанні. Дякуємо, що обрали наш магазин! Гарного дня)