Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Защитное стекло WONDERFUL AKR для Apple iPad 9.7" 2017/2018, Air, Air2, Pro 9.7"

• Сергей Г***

Гарне скло

• Микола М***

Добре скло

• Віктор Я***

Стекло суппер! Рекомендую.

Достоинства:
    По размеру, качественное.
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Хороше захисне скло. Поклеїв без проблем

Достоинства:
    Хороше скло за свої гроші
  • Анатолий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Не погане скло. З допомогою відео інструкції встановлюється дуже просто. Обслуговування на висоті. Дуже гарний продавець.

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Чудове, якісне скло, екран став наче новий! Продавець одразу відповідає і відправляє покупку! Дуже зручно, тому вже невперше користуємось послугами саме цього магазину! Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, зручність, швидкість обслуговування
  • Светлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Скло гарне, по відео інструкції приклеїли швидко, підійшло чудово.
    В нас з краю екран був трохи надбитий, тому саме в цьому місті не приклеїлося , тепер шкодую, що раніше скло не поставили.

Недостатки:
    Не помітила
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Захисне скло запропонували до покупки чохла на iPad. Продавець надіслав відео інструкцію, як поклеїти, завдяки чому наклеїла ідеально. Оперативно оформили замовлення, ввечері вже і відправили. Дякую, замовлю ще і вже рекомендую!

Достоинства:
    Чудова упаковка
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Александр И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Все супер !!!Рекомендую продавця!!!

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Дане захисне скло рекомендував продавець, який після оформлення покупки навіть надіслав відео-інструкцію з наклеювання скла. Скло гарне, має аліофобне покриття, приклеїв з першої спроби. Гарний товар, гарне обслуговування магазином! Рекомендую!

Достоинства:
    Швидко зв'язалися, проконсультували, опрацювали замовлення. Товар отримав ввечері наступного дня.
    Недостатки:
    Немає.
  • Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Дуже якісне захисне скло ❤️.

Достоинства:
    Якісне плюс дуже добре виглядає після встановлення на екран.
  • Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Якісний продукт та обслуговування з боку компанії.
    Рекомендую

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Скло гарне, має аліофобне покриття. Приклеїлося гарно

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Андрей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Пришло целое, приклеили все ок.

Достоинства:
    Хорошее
  • Власенко Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Гарне скло. Самостійно приклеїв без проблем.

Достоинства:
    Доступна ціна. Гарна якість
  • Иван З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Роблю замовленя у цьго продавця уже у другий раз, якістю виробу та спілкуванням з менеджером задоволений, рекомендую

Достоинства:
    Якість виробу
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Стекло в целом подошло хорошо. Не могу сказать, что прямо идеально подошло по краям, но меня все устраивает. Приклеила сама, все получилось, хотя и повозилась немного, пока приловчилась, чтоб кнопка четко в круглый проем легла.
    Надеюсь, оно будет хорошо защищать мой гаджет

Достоинства:
    Доступность
    Недостатки:
    Надо повозиться, если впервые клеишь стекло на планшет( как оказалось на телефон проще клеить), но это НЕ является недостатком самого товара
  • Иван З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Продавец удивил своим человеческим отношением, за что 5 из 5.
    Заказал данное стекло вместе с чехлом из-за положительных отзывов без сомнения сразу оплатил товар, на следующий день забрал на новой почте и в итоге пожалел, что не проверил во время получения, стекло было в фирменной упаковке обложенное пупырчатой упаковкой, не знаю как нужно было его доставлять, как минимум играли в футбол, но стекло было повреждено и уже дома увидел повреждение упаковки. На следующий день новая почта только развела руками и сказали нужно было сразу осматривать ( мне урок) Продавец на выбор предложил либо бесплатно выслать ещё одно стекло с небольшим изъяном возле кнопки либо оплатить по закупке новое. Вообщем сам подход и человеческое отношение удивило. 100% советую данного продавца

• Продавец  ZaChekhlimo

Здравствуйте Иван! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-

• Андрій

Рекомендую!!!

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  ZaChekhlimo

Андрій, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-

• Галина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Хороше скло. Досить легко наклеїла сама. Уважний і приємний продавець-консультант Наташа відповіла на всі запитання. Замовлення відправили в день оплати.

Достоинства:
    Хороший товар, швидка доставка
    • Продавец  ZaChekhlimo

Здравствуйте Галина! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-

• Ivan G***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Качественное стекло. Первый раз клеил на планшет получилось отлично, зазор по миллиметру с каждой стороны.

Достоинства:
    Скорость доставки, отзывчивый продавец. Качественное стекло
    • Продавец  ZaChekhlimo

Здравствуйте Иван ! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Замовлення доставили швидко. Якісне скло. Приклеїлося без проблем, з першого разу. Ніяких нарікань.

• Продавец  ZaChekhlimo

Тетяна, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)

• Lida B***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Скло якісне. Вперше клеїла. сама. Вийшло майже ідеально. На екрані майже не видно відбитків пальців, як це було без скла. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість. Легко клеїться.
    Недостатки:
    Немає.
    • ZaChekhlimo

Лідія, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo

Стекло легло на экран без единой капли воздуха, приятное на ощупь, но все же отпечатки собирает но это не критично.

Достоинства:
    Хорошо приклеилось к экрану, нету дефектов.
    Недостатки:
    Нету
    • ZaChekhlimo

Максим, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді.