Отзывы покупателей о Водонепроницаемый держатель для телефона на велосипед и мотоцикла Psheko с поворотом на 360 градусов до 6.5 дюймов (RE050318)
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Ну, такое себе... Чехол сам по себе не плохой. Держит телефону очень надежно. Но вот что омрачило пользовательский экспириенс, так это то что в описании написано от 6"-6,5"... У меня iPhone XR 6,2” Для него чехол, прямо скажем не то что великоват, а огромен. Не скажу что прям вообще никак нельзя пользоваться, но пришлось выдумывать, изобретать, подкладывать поролон, что бы телефонка не телебенькался там... Для тех у кого 6,2" и меньше не рекомендую. ( телефон имею в виду...)
- Достоинства:
- Отлично справляется со своим предназначением. Держит телефон надежно. Есть возможность регулировать и жестко фиксировать углы наклона во все стороны.
- Недостатки:
- Недостаток не чехла а скорее описания к нему. Телефон с диагональю 6,2" болтается в чехле как... не буду выражаться!
- Продавец NIKK STORE
Здравствуйте, Вячеслав. Спасибо за ваш отзыв. Нам очень жаль, что мы не удовлетворили Ваши ожидания. К сожалению чехол идет универсальный и рассчитан на телефоны на диагональю до 6.5 дюймов. В самом чехле уже есть многократные мягкой пластины для телефонов с меньшей диагональ С уважением, NIKK STORE
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Спасн за оперативность! Чехол для моего Mi9 великоват:) и через плёнку(на чехле,лицевую) не реагирует на экран. Но это не проблеме, главное чтобы был видим экран смартфона! Он очень большой, для смартфонов до 7" лучше примерить! Спасибо ребятам из магазина!Молодцы!
- Продавец NIKK STORE
Добрий день, Дмитро. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. З повагою NIKK STORE
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
В експлуатації ще не був. Завтра буду перевіряти. Виглядає достойно. Застібка виконана гарно з захистом від води. Верхня прозора плівка трошки горбиком, може з часом розгладиться. Сенсор працює нормально. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Підходить під redmi note 8 pro без проблем. Кріплення класне, одягається на сам чохол без проблем
- Недостатки:
- Немає. Пройде час - видно буде.
- Продавец NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо Вам за відгук! Приємного Вам використання. З повагою NIKK STORE
- Назар Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Тримач для велосипеду просто супер. Є один невеликий недолік щоб з’єднати дві деталі потрібно застосувати силу, цього в описі не написано АЛЕ коли ти пишеш запитання продавцю, він відповідає дуже швидко (10-20 хв), а те що мене здивувало найбільше це те що коли вони прислали відповідь як закріпити тримач і я не відписав їм чи в мене вийшло це зробити, вони поцікавились на рахунок цього. Це найкраща підтримка магазину яку я бачив Але ти боїшся застосувати силу щоб не зламати його. В цілому усі заявлені функції виконує його можна обертати вертикально і горизонтально, регулювати кут нахилу. Кріпеця до велосипеда дуже міцно краштест Львівськими дорогами з легкістю пройшов.
- Достоинства:
- ❗️Всі заявлені функції виконує. ❗️Водонепроникний
❗️Повертається горизонтально і вертикально і за кутом нахилу. ❗️Дуже міцно тримається, краштест Львівською бруківкою пройшов. ❗️Дуже хороша підтримка, на задана питання відповіли менш ніж за 20 хв. - Недостатки:
- ❗️Проблеми з кріпленням(Проблема вирішилась за 20 хв)
- Продавец NIKK STORE
Добрий день, Назар . Дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи, завжди раді допомогти) В описі до товару з самого низу вказано що потрібно прикласти зусилля, можливо не помітили) Дякуємо за зауваження, перемістимо інформацію Вище у описі. Приємного Вам використання. З повагою NIKK STORE
- Антон З***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Все супер.подивимось коли поставлю на велосипед
- Достоинства:
- У мене екран 6,67 дюйма з товстим чохлом,і він вліз туди спокійно!гадаю и 7дюймів туди влізуть спокійно
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец NIKK STORE
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Жах! Сам чехол взагалі не кріпиться до кріплення. Тепер не знаю що з ним робити. Хоч викидай.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Чехол не кріпиться до кріплення, розвід споживачів
- Продавец NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви не задоволенні покупкою. Потрібно до кінця з'єднати деталі, тоді тримач не відпаде від кріплення. При з'єднані деталей приложіть зусилля і зєднаєте деталі до "щелка". Якщо при з'єднанні деталей не було "щелчка" - відповідно з'єднання не зафіксоване і деталі можуть роз'єднатись. Даний товар продаємо більше 3 років і проблема з тримачем виникає тільки у з'єднанні деталей. Будь ласка, з'єднайте деталі до "щелчка" і проблема буде вирішена. Ви можете почитати відгуки інших клієнтів, яки стаскались з даною проблемою і як вона була вирішена.
- Продавец NIKK STORE
Якщо все таки у Вас не вийде з'єднати тримач, Ви можете відправити його нам, ми з'єднаємо деталі і відправимо його Вам у зібраному вигляді.
- Максим Г***
Маю віддати належне продавцю. Після відгуку майже одразу зв'язалися і запропонували рішення. Респект. Дякую!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Загалом я був здивований коли він прийшов мені поштою. Але тижня не минуло як я його купив і він мені на ямі зламався , кріпшення самого чохла дуже ненадійне дуже тоненьке і не продумане , впав і більше не чіплявся , нераджу якшо в вас в місті або в селі не дуже хороше дорожнє покриття .
- Достоинства:
- Реально телефон не промокає під дощем .
- Недостатки:
- Дуже ненадійна конструкція і дешевий пластик . Ну впринципі за татку ціну очікувано .
- Продавец NIKK STORE
Добрий день. Дякуємо за відгук. Нам прикро, що Ви не задоволенні покупкою. Всі замовлення відправляємо згідно Вашого замовлення, Ваше замовлення було замовлення доставкою Нова пошта. Потрібно до кінця з'єднати деталі, тоді тримач не відпаде від кріплення. При з'єднані деталей приложіть зусилля і зєднаєте деталі до "щелка". Якщо при з'єднанні деталей не було "щелчка" - відповідно з'єднання не зафіксоване і деталі можуть роз'єднатись. Даний товар продаємо більше 3 років і проблема з тримачем виникає тільки у з'єднанні деталей. Будь ласка, з'єднайте деталі до "щелчка" і проблема буде вирішена. Ви можете почитати відгуки інших клієнтів, яки стаскались з даною проблемою і як вона була вирішена.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
Для телефона redmi not 8pro с диагональю 6,53" подойдёт?
- NIKK S***
Добрый день, Сергей. Производитель заявляет, что для телефонов до 6.5 дюймов. К сожалению, в нас нет именно такой модели телефона чтобы проверить именно на такой модели. Принсипи телефон повинной влезть, но этого мы гарантировать мы этого не можем. С уважением, NIKK STORE
- Дмитро Г***
Подойдёт!
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: NIKK STORE
ПОЗИТИВНЫЙ
Возникший вопрос по креплению закрыт оперативно!
Продавца рекомендую!- Достоинства:
- Соответствует описанию!
- Недостатки:
- НЕТ!
- NIKK S***
Здравствуйте, Владимир. Благодарим Вас за отзыв! С уважением, NIKK STORE