ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Фэт Байк-Горный Велосипеды HAMMER EXTRIME S800 MAX Синий Колёса 26 Shimano Рама 19

Нет в наличии

4.5/5
Оценка пользователей 4.5/5
  • Snoopie D***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HBABY

В начале все хорошо только буквально на второй день задний щиток начал издавать шум гнущегося металлопрофиля, крепление было затянуто крепко и щиток издаёт звук по причине его изгиба при езде.
    После недели ежедневной езды крепление заднего щитка отломалось к чертям.
    И щитки слишком короткие, так как при вьезде в лужу вся лужа оказывается у вас на спине.

Достоинства:
    Лёгкий,хоршие тормоза, при езде плавный
    Недостатки:
    ненадежные крепления щитков, короткие щитки
  • Анна Ш***

Велик супер. Продавець також

Достоинства:
    Гарно упакований. Ціна-якість.
    Недостатки:
    Ще не виявили
  • Андрей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HBABY

Отлично упакованный. Приехал в картоной коробки. В течении часа собрали. Подошел для роста 190 см. вес 100 кг.

Достоинства:
    Отличный велосипед
    Недостатки:
    Необнаружил
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HBABY

*Коли Вам зателефонує продавець відразу наголошуйте, щоб вклали у посилку товарний чек і гарантійний талон. Я не отримав. Втім, реагуючи на мої зауваження, компанія швидко все виправила.
    Тепер про велосипед. Прийшов у великій коробці, гарно упакований, все обгорнуто м'яким паралоном. Колеса накачані, є насос. Монтаж складався з прикручування руля, переднього колеса і педалей. Інструкція на англійській мові, стандартна для всіх гірських велосипедів (її ми випадково знайшли в коробці для педалей). Ключі в наборі не надавалися, довелося попросити у водія на стоянці.
    Незважаючи на такий грізний вигляд, велосипед їде легко, особливо по бездоріжжю. На асфальті може трохи підскакувати, як м'яч, тому треба не перекачувати колеса. Легко заскакує на бровку. Велосипед має 7 швидкостей (поки що не розібрався яка для чого). Не забувайте, що швидкість перемикається, тільки під час оберту педалей. Сідло, як для мене не зручне, все давить.
    Переживав про раму 19 і колеса 26, що будуть замалі на зріст 180 і масу майже 100. Але все ок, навіть є запас, якщо буду рости)).
    Приємні враження від цієї моделі. Їде легко, відчуваєш себе впевнено.

Достоинства:
    Гарний велосипед з легкою ходою
    Недостатки:
    Як для мене не дуже зручне сидіння, немає інструментів для збірки
    • HBABY

Доброго дня Володимир
      Дуже дякуемо вам за розвернутий відгук.
      З повагою старший менеджер Юрій

• Вадим Г***
    Продавец: HBABY

На цей товар є оплата частинами

Здравствуйте Вадим
      Да вы можете купить данный велосипед оплатой частями.
      С уважением Юрий

• Глеб К***
    Продавец: HBABY

Я хочу задати одне питання буде зимня скидка на велосипед ???

Здравствуйте Глеб
      Пока скидки на данный товар не ожидается однако можно следить за акциями возможно и будет.
      С уважением Юрий