Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Машинка для стрижки животных Adler AD 2823

• Олена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Три роки тому купувала цю машинку, стригла регулярно, вона ще й досі працює добре. Хочу замовити ще одну, поки вони ще є на ринку і по доступній ціні.

Достоинства:
    Я її обожнюю.
    Недостатки:
    Для мене в ній тільки переваги
  • Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Крутезна машинка,супер якості,тиха,стригти одне задоволення,два акумулятори,тримають довго.собака спить поки іде процесс

Достоинства:
    Якість,тиха
  • Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Внутрішнє пакування зламане (тобто товар падав/бився або наньому було щось важке, не захистила від механічного пошкодження навіть картона коробка, НАДІЮСЬ на саму машинку це не вплинуло), далі товар попередньо кимось відкривався бо як мінімум в комлекті відсутній блок живлення, через що виникає невпевненість у новизні товару! Машинку на працездатність ще не випробовував (бо очікую відповіді продавця), але включивше її з тим акамклятором який вже стояв вона нарядче постриже вівцю, але можливо це через тещо акамулятор не заряджений, АЛЕ мені немає чим його зарядити бо товар хтось відкрив і забрав блок живлення з комплекту!!!

Достоинства:
    НЕМАЄ (КОРОБКА ВІДКРИВАЛАСЬ БЕЗ БЛОКА ЖИВЛЕННЯ)
    Недостатки:
    ВІДСУТНІЙ БЛОК ЖИВЛЕННЯ

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Курті К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Якщо ви поцупили блок живлення, то хоч би про це написали в описі товару.
    А ще добавили б характеристики блоку живлення, щоб знати що докуповувати.

Достоинства:
    НЕМАЄ
    Недостатки:
    БЕЗ БЛОКА ЖИВЛЕННЯ

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Дуже гарна, стриже швидко. Рекомендую.

• Сотников П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Машинка хорошая ,проверено на екшере.Курьер доставил быстро прям домой

• Таня П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Добрый день машинка класна але в комплекті не було блоку живлення і машинка була у використанні тобто б/у

Достоинства:
    Класна машинка
    Недостатки:
    Отримали Б/у і без блоку живлення

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Доброго дня, Олександра. В моїх собак шерсть м'яка, стрижу їх не коротко, під саму більшу насадку, претензій до машинки нема. Звичайно, машинка за 5 000 гривень справиться швидше. Але і ця постриже гарно, однозначно вартує тих коштів.

Достоинства:
    Безшумна, не вібрує, на акумуляторі.
    Недостатки:
    Цікаво чи можна купити більше насадок
  • Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Машинка чудова!стригла двох пуделів!мордашки та лапки стриже гладенько!по корпусу стригла з насадкою,також стриже добре!

Достоинства:
    Легка,заряду хватає ,навіть,на двох собачок
  • Інна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Дуже сподобалася машинка, повністю відповідає очікуванням

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Машинка хороша, я вже її випробувала, постригла собак. ( в мене пуделі ) Працює тихо, зручна, не важка, батареї вистачає на довго. За такі гроші однозначно ТАК.

Достоинства:
    Працює без шнура, є запасний акумулятор, можна брати в дорогу, чи користуватись коли немає світла)))
    Недостатки:
    Наразі не виявлено.
    • Олександра Ч***

Підкажіть, будь ласка, а чи коротко ви стрижете собак? якщо треба залишити довгу шерсть і тільки трошки приибирати довжину, візьме?

• Григорий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO HOUSE

я хотел бы поставить наихудшую оценку. я заказывал товар в розетке за 894 грн. с получением в магазине розетка. меня запросили
    получить товар в отделении 117 новой почты и сказали чтобы я заплотил 981 грн.