- Давид К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Повністю відповідає оригіналу за якістю. Дуже дякую за швидку доставку!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Вирішив спробувати замінити сам і замовив цей модуль від PAVLYSH. І не пошкодував!
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Сенсор чуйний, кольори яскраві, насичені, кути огляду хороші. True Tone підтримується. Якість зображення дуже близька до оригіналу. Дякую!
- Кирилл К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Запчасть полное г***о. Проработал три недели и потух. Китайский Китай. Не советую
- Достоинства:
- Ноль
- Недостатки:
- Один сплошной недостаток
- Продавец kostor
Вітаємо! Зв'яжіться з нами через особисті - ми допоможемо.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
До дисплея взагалі ніяких зауважень.
Зауваження по комплектації - одна з викруток мимо. Також засмутила відсутність захисної проклейки (хоча на зображенні присутня).
Якщо міняєте власноруч вдома, підготуйте увесь необхідний набір інструменту, не сподівайтесь на комплектацію.- Достоинства:
- Якісна запчастина
- Недостатки:
- Комплектація не повна (не точна)
- Продавец kostor
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дякую за хороший екран
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дисплей якісний. Працює без нарікань.
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Екран працює справно, картинка виглядає файно, дякую за швидке виконання замовлення 2 дні і він у мене вже стоїть)
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже вам дякую за швидкість відправки , прийшло вчасно і головне що ціле ) від дисплею в захваті за таку ціну )
- Достоинства:
- Не велика ціна
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Прийшло все вчасно, якість гарна.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже класної якості ( рекомендую всім )
- Достоинства:
- Якість ) ціна
- Продавец kostor
- Михайленко М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Рекомендую
- Достоинства:
- Якісний
- Продавец kostor
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дякуєм все чудово купили екран до айфон працює бомба ! Гарних вам продаж.