Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Парик женский Dragon короткий термостойкий пепельный блонд

• Лілія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівниця

Перука супер.дуже схожий на натуральне волося.дівчина продавчиня приємна,дуже приємно з нею спілкуватися. РЕКОМЕНДУЮ,!

• Продавец  Чарівниця

Добрий вечір, дуже дякуємо за Ваш відгук! Звертайтесь до нас ще, завжди раді допомогти!

• Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівниця

Перука супер. Дякую продавцю.

• Продавец  Чарівниця

Добрий вечір, дуже дякуємо за Ваш відгук! Звертайтесь, завжди Вам раді!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівниця

Хороша перука, зручно одягається!
    Окрема подяка менеджеру за допомогу у виборі та швидке відправлення!

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівниця

Нажаль є негативні відчуття щодо цього магазину... Після замовлення зі мною майже відразу звязалася (це ), повідомили, що замовлення направлять на наступний день. Але, по сьогоднішній день жодного повідомлення про відправка не було. Сподіваюсь адміністрація магазину та консультанти розуміють, що перуки замовляють не лише для розваги, але і за великою необхідністю!

• Продавец  Чарівниця

Добрий день, Ваша перука була відправлена наступного дня як ми і казали, але Ви на пошту для отримання не прийшли. З нашого боку все було зроблено своєчасно.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівниця

Хороша перука ,зручно одягається!!!І обслуговування дуже приємне,вам передзвонять і гарно проконсультують, що зараз рідко зустрічається.

Достоинства:
    Зручно одягається.
  • Ирина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чарівниця

Хотела поблагодарить продавца за прекрасный сервис и помощь в выборе парика. Остались очень довольны, парик как натуральный! Советую перед тем как покупать связаться с продавцом и посоветоваться по фасону, оттенку парика. Ещё раз хочу ответить прекрасное обслуживание и желание угодить клиенту. Рекомендую!

Достоинства:
    Парик отличного качества
    Недостатки:
    • Чарівниця

Здравствуйте, спасибо большое Вам за отзыв! Обращайтесь, всегда рады Вам помочь!

• Продавец  Чарівниця

Добрий день! Дуже дякуємо за Ваш відгук ! Звертайтесь! Завжди раді Вам!