- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Карпатські квіти. Размер: 54. Цвет: Белый
Дуже сподобався орнамент!! Вишиванка добра, матеріал приємний до тіла, не колючий і достатньо легкий. Манжета широка, підійде на велику руцю, а якщо ручки тоненькі, як в мене, не страшно, це ніяк не заважає. Дуже приємний продавчиня, перетелефонувала майже одразу, допомогла підібрати потрібний розмір, відправила в день замовлення.
- Продавец Карпатські квіти
Доброго дня Олександра!
Я дуже радію,що вам сподобалось!
Носіть вишиванку з задоволенням
Дякую ️
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Карпатські квіти. Размер: 48. Цвет: Белый
Дуже гарна вишиванка. Обирали по розмірній сітці - все чітко. Полотно якісне, міцне, але м'яке. Продавцю дякую за оперативність, приємне спілкування і намисто у подарунок))))
- Достоинства:
- Якість виконання вишивки, загальний вигляд, рівень обслуговування
- Недостатки:
Соответствует
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Карпатські квіти. Размер: 44. Цвет: Белый
Дуже гарна вишиванка. Уважний продавець, перетелефонувала одразу, переуточнила параметри і навіть сходила в майстерню, щоб переміряти вишиванку і точно впевнитись, що розмір підійде. Відправила дуже швидко. Як результат День Вишиванки уже святкую в ній :)
- Достоинства:
- Гарна вишиванка, сумлінний продавець
- Недостатки:
- Продавец Карпатські квіти
Нам приємно!Дякую.Носіть з задоволенням!
- марина п***Отзыв от покупателя. Продавец: Карпатські квіти. Размер: 54. Цвет: Белый
Вдячні продавцю за оперативність, корисну консультацію! Замовили комплект для сімейної пари. Дуже задоволені! Товар гарної якості. Рекомендую!