Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Зеркало напольное Фацет Бюджет S 150x39 см Не окрашенное дерево (BSN)

Есть в наличии

4.6/5
Оценка пользователей 4.6/5
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет

Це не стосується продавця, просто зверніть увагу, що доставка доволі дорога+ якщо вам буде кур‘єр допомагати пішки нести дзеркало на 9 поверх, то не по-людськи буде йому не подякувати. Разом це все вийшло в половину самого дзеркала
    Але дзеркало класне), не спотворює. Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Швидко доставили, добре упаковано, все ціле
  • Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет

Дякую за дзеркало. Все сподобалося, гарно запаковано, все ціле.
    Рекомендую продавця.

• Продавец  Фацет

Доброго дня, раді, що вам сподобалася наша продукція, ми виробляємо підлогові та настінні дзеркала виключно використовуючи тільки натуральне дерево. Наша продукція різного цінного сегмента, щоб кожен у нашій країні міг оточити себе виробами без фенольних смол. Вам дякую за замовлення та удачі!

• Дина Ж***

Гарне дзеркало, сподобалось. Дякую виробнику

Достоинства:
    Якісне
  • Марьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет

Дуже швидка та якісно упакована доставка!!! Рекомендую продавця! Товаром задоволена на 100%

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет

Чудове дзеркало, розмір ідеальний. Дякую!

• Тетяна к***

Отримала своє дзеркало. Дуже сподобалось. Дякую

Достоинства:
    Зручне. Якісне. Легке
    • Продавец  Фацет

Доброго дня, чудово, раді, що вам все сподобалося. Дякую вам за замовлення та удачі!

• Людмила Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет

Сьогодні отримала своє дзеркало. Дуже хорошої якості. Дякую.

• Євгеній Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет

Замовляв дане дзеркало в якості подарунку. По розмірах компактне, займає мало місця. Дуже сподобалось.

Достоинства:
    Ціна, розмір, якість.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет

Зеркало хорошее, без разводов. Размер оптимальный, легкое. Брали без цвета чтоб покрасить в нужный самостоятельно. Доставка, конечно, жесть. Забили, запаковали еле достала это зеркало и цена доставки с комиссией за наложку это половина стоимости зеркала. Продавцу лучше сотрудничать с другими службами доставки.

Достоинства:
    Удобное, легкое, мобильное
    Недостатки:
    Цена доставки - половина цены зеркала.
    • Продавец  Фацет

Добрый день, спасибо за отзыв о нашем товаре. Относительно доставки,к сожалению доставку со страховкой таких грузов осуществляет только НП. И пока альтернативы нет. Ждём , когда появится адекватный оператор.

• Назарчук О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет

Это как я должна распаковывать? Я вам что Геракл? Знала бы я, никогда бы не заказала.

Достоинства:
    То что мне прислали даже невозможно распаковать
    • Степан

Шановний, тут питання не до відправника а до Нової пошти
      Те, що на фото, це дуже навіть хороше пакування!)

• Назарчук О***

Шановні. Усіх вам благ, а головне РОЗУМУ. Бо бачили ваші очі у якому вигляді ви це людям відправляли.

• Чирва Л***

Отличное зеркало!

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Фацет

Якісне, без тріщин, без царапин. Швидко відписав продавець. За свою ціну - ідеальне

Достоинства:
    Хороший стан, приємний продавець
    • Фацет

Спасибо за отзыв. Будем и дальше радовать наших клиентов.

• Дмитро
    Продавец: Фацет

"В наявності", то відправимо через 5 днів. Чого одразу не писати "під замовлення до 5 днів", щоб люди час не витрачали? Коротше маркетплейс у всій красі

• Продавец  Фацет

Доброго дня: всі дзеркала в наявності, просто необхідно враховувати, що для транспортування необхідні флетбокси, НП їх може надати 2 або 3 на день. А відправляти у обрешетуваннi дорожче.