- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВелМаркет
Проблема решена
Таке відчуття, що продавець грабує довірливих покупців і висилає скотч довжиною майже у п'ять разів меншою від заявленої. У додаткових фото на скріншоті є онлайн каркулятор розрахунку довжини і діаметру рулона, а також фото мого отримання скотчу на пошті.
- Достоинства:
- Брехня продавця
- Недостатки:
- Таке відчуття, що продавець грабує довірливих покупців і висилає скотч довжиною майже у п'ять разів меншою від заявленої. У додаткових фото
- Продавец ВелМаркет
Добрий день. На дуже шкода, що Ви не задоволені покупкою. Товар повністю відповідає завлений характеристикам! Ви можете повернути товар протягом 14 днів якщо у Вас є сумніви з приводі довжини рулону. Ми впевнені у товарі якій ми продаємо! Також про якість товару свідчать відгуки інших покупців які також залишили позитивні відгуки про даний товар. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення даної ситуації. З Повагою ВелМаркет!
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВелМаркет
Действительно очень качественный скотч! Рекомендую!
- Достоинства:
- Прочный и тонкий
- Продавец ВелМаркет
Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв‘язок так високу оцінку! З Повагою, ВелМаркет
- LiuissОтзыв от покупателя. Продавец: ВелМаркет
Я меняю отзыв. Хоть по ширине он и меньше, но по своим качествам на отрыв просто мега.
Его руками не так просто растянуть и порвать. По крайней мере женскими.
Скотч берём для упаковки и потому уходит много и перепробовали разный. Этот ставлю в закладку и уже заказала ещё про запас!!- Достоинства:
- Очень крепкий
Доброго дня. Дякуємо за відгук та високу оцінку! З повагою ВелМаркет
- LiuissОтзыв от покупателя. Продавец: ВелМаркет
Скотч осень тонкий и уже обычного за это минус 1 звёздочка.
Но надо отдать ему должное, что при упаковке он не рвется!- Достоинства:
- Не рвется
- Недостатки:
- Тонкий
- Продавец ВелМаркет
Доброго дня. Дякуємо за відгук та високу оцінку. З повагою ВелМаркет