- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Цвет: Черный
Шановний відділ обслуговування клієнтів,
Я хотів би поділитися своїм негативним досвідом з вашою компанією. Нещодавно я замовив чорну маску для плавання за ціною 732 грн, але мені була доставлена сіра з чорним за ціною 534 грн. Це значна різниця у вартості, і я відчуваю себе обдуреним.
Хочу зазначити, що якість маски дійсно хороша, і я задоволений цим аспектом. Однак, я вважаю, що ви повинні були повідомити мене про зміну кольору та знижену ціну перед відправкою товару. Це вказує на вашу недостатню увагу до деталей та недбалість у виконанні замовлень.
Я б хотів отримати повернення різниці у вартості маски, яку я переплатив. Я розраховую на вашу відповідальність та відповідний рівень обслуговування, оскільки я вважаю, що таке поводження зі сторони вашої компанії є неприйнятним.
Я надіюся, що ви швидко вирішите цю проблему та повернете мені переплачену суму. Буду чекати на вашу відповідь та відповідні дії.
Якщо щось зміниться, зміню відгук.- Достоинства:
- Недостатки:
- Прийшла зовсім не та маска.
- Продавец TURBO SPORT
Добрий день. Менеджер зв'язався із вами для вирішення питання щодо замовлення. Просимо вибачення за незручності, на складі при відправці виникла помилка, вам відправили таку ж модель, як у вас у замовленні, але іншого кольору. Ціна на дану позицію у нашому магазині та ж - 732 грн. Ви могли побачити таку ж модель маски у іншого продаця на платформі Розетка за інакшою ціною.
Просимо вибачення за незручності які завдали вам, ми запропонуємо вам всі варіанти для вирішення ситуації. - Іван
Питання вирішили, дякую менеджеру
- Дмитрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Цвет: Черный с серым
АгОнь
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за Вашу хорошу оцінку нашого товару!)
- роман м***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Цвет: Черный с серым
сьогодні опробував на каховському водосховищі відчуття досить позитивні обтюратор не давить сидить на обличчі досить комфортно моя порада щоб скло не пітніло при експлуатації намажте його зубною пастою і полиште десь на годину а потім змийте водою
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- якихось суттєвих не виявив
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за позитивну оцінку товару, Романе! Бажаємо, щоб маска прослужила довго та надійно.
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Цвет: Черный с серым
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за позитивну оцінку! Звертайтесь ще, будемо раді
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: A-DRON. Цвет: Черный с синим
Зручна ергономіка форма
- Достоинства:
- Щільно прилягає до шкіри без підтіканнь