- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Крепление такое искала давно,но не попадалось на глаза и пользовалась обычным шнуром.Когда приобрела это,то просто небо и земля в сравнении с обычным шнуром.
- Достоинства:
- Очень удобно,в любой момент снял гамак и повесил за пару секунд
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Гарне кріплення. Чудово підходить для качелі-гойдалки закріпити на дерево
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Купував для крісла-гамака, так як побачив його в товарах, що часток купують разом. Все добре, гарно тримається
- БогДанОтзыв от покупателя. Продавец: Prime
- Достоинства:
- норм за свої гроші
- Недостатки:
- немає поки
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Просте, якісне кріплення. В комплекті йшла інструкція як закріпити на дереві (як в'язати вузол), що дуууже допомогло.
- Вадим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
На дуже товсті дерева, не вистачає довжини, але воно і не треба. На більшість середньо статистичних дерев чіпляв без проблем
- Анастасия Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Нормальне кріплення як на свою ціну.
- Продавец Prime
Дякуємо за відгук. Конкурентна і приваблива для покупця ціна - один з наших пріоритетів у роботі !
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Prime
Обычные 2 куска верёвки и 2 карабина из ближайшего магазина хозтоваров
- Продавец Prime
Так, саме з цього і складається комплект кріплень. Це чотири предмети:
- два поліпропіленових шнура довжиною 1,5м, шнур виготовлений і перевірений спеціально для наших кріплень, щоб витримувати зазначене навантаження в 300 кг;
- пара сталевих карабінів з діаметром 10 мм, які витримують ще більше навантаження.
Кріплення призначене для гамаків, гойдалок чи інших підвісних предметів.
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Супер, повесили качелю на эти крепления!!!!!Все очень качественно сделано, рекомендую
- Достоинства:
- Выдерживает большой вес и цена супер
- Продавец Prime
Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що продукт нашого, українського виробництва викликає позитивні емоції