Отзывы покупателей о Лупа-лампа 3Х 100мм 12Х 25мм питание USB c регулируемой ЛЕД подсветкой, подставкой, прищепкой Zhongdi ZD-127
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: КАМа
Дуже незадоволена лампою- «шия» зовсім не тримається в потрібному положенні, постійно треба її поправляти.
- Продавец КАМа
Вітаємо. Цю модель ми продаємо сотнями. За весь час не було жодного повернення або браку. Можливо в процесі встановлення якусь деталь - кріплення не були закріпленні правильно. :) Нам шкода, що у Вас відбувся такий досвід. Нажаль, Ви не зверталися до нас, не повідомляли про винекнення будь-яких питань. Ви зробили замовлення в листопаді. а відгук залишили в лютому. На майбутнє звертайтеся до продавця в гарантійний термін 14 днів з моменту замовлення для обміну чи повернення (або брак). Ми завжди раді допомогти!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: КАМа
Брала для хоббі - картини по номерам, вишивка. Тепер дуже дрібні деталі не викликають біль в очах.
- Достоинства:
- зручно
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец КАМа
Дякуємо, що поділилися досвідом і залишили відгук на товар
- Любовь С***Отзыв от покупателя. Продавец: КАМа
Лампа дуже чудова, думала що Китай... приїде щось таке собі, алеж я помилилась, вона така оригінальна, особливо коригування світлом це для мене було дуже важливо, і сама лупа теж не уступає ні чому! Я дуже задоволена!!!!
- Достоинства:
- В лампі одні переваги!
- Недостатки:
- Недоліків нема!
- МАКСИМОтзыв от покупателя. Продавец: КАМа
Лампа - бомба . Для моїх особистих застосувань ідеальна!
- Достоинства:
- Універсальність кріплення, скляна лінза, два режима світла
- Недостатки:
- Не виявив
- Дарья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: КАМа
Добрый день. Получила поломаный товар.
- Продавец КАМа
Свяжемся с Вами.
- Юлія Г***
Замінили на робочу? Сильно світить чи не дуже?