- Дмитро-Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 220
Гнеться. Працює
- Продавец AtHome
Дякуємо за покупку та відмінну оцінку товару, приємно, що задоволені результатом. Легкої та довговічної експлуатації!
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 280
Хороший стильный интересный карниз.
- Продавец AtHome
Дякуємо за відгук та високу оцінку, приємно, що задоволені покупкою. З повагою, AtHome
- Котова А***Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 170
Дякую. Все дуже добре. Легкий монтаж, чудовий сервіс і окреме дякую за безкоштовну доставку. Я робила власноруч, ніяких складностей не виникло в процесі установки.
- Продавец AtHome
Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені результатом. З повагою, AtHome
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 400
- Продавец AtHome
Дякуємо за покупку та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені. З повагою, AtHome
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 210
- Достоинства:
- Супер
- Продавец AtHome
Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені покупкою і результатом. З повагою, AtHome
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 270
Карніз і комплектація відповідає фото і опису. Дуже швидка відправка, все гарно запаковано, дякую!
- Продавец AtHome
Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені покупкою. З повагою, AtHome
- ЕдвардОтзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 350
Чудовий карниз. Єдиний,який міг би підійти і підійшов. Бо вікна до стелі надто близько, інші б не підійшли.
- Достоинства:
- Довгі, підходять на лоджії не правильної форми
- Продавец AtHome
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені результатом. З повагою, команда AtHome
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 110
Все добре .вчасно і товар підійшов
- Достоинства:
- Швидко
Добрий день!
Дякуємо за замовлення і зворотний зв'язок, приємно, що задоволені покупкою. З повагою, команда AtHome
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 260
Все супер. Отличный карниз!
- Достоинства:
- Адекватна ціна. Легко встановлюється. Гарно ходять ролики.
- Недостатки:
- Не помітив.
- Продавец AtHome
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 370
Швидко відправили і надійно запакували, прийшов прямий, а не скучений, що значно впливає на подальший монтаж і зовнішній вигляд. Гнучкий, але згин можна зробити тільки один раз, потім нормально вже не виправити, тому треба бути уважним. Погано реагує на згин під прямим кутом - може сколюватись покраска, тому краще робити радіус. Добре ковзають бігунки, не застряють
- Достоинства:
- Швидко відправили і надійно запакували
- Недостатки:
- Може сколюватись покраска в місцях згину
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 150
Карниз купували для кімнати в гуртожитку. Свої функції виконує. Але він зовсім не гнучкий. Принаймні ми зігнути не змогли.
- Кузьомко О***Отзыв от покупателя. Продавец: AtHome. Цвет: Белый. Длина: 300
Со мной быстро связались и оперативно оформили заказ. Карниз имеет гибкую конструкцию, отлично подходит для шторок в ванную комнату.
- Достоинства:
- Гибкая конструкция
- Власюк А***
Як вам цей карниз в експлуатації? Думаю над покупкою...