- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: "RBR"
Товар супер. Продавець також. Рекомендую для покупки
- Достоинства:
- Все відповідає опису
- Недостатки:
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: "RBR"
Товста резина, пандуси дуже масивні. Наскільки якісна резина - буде видно через рік-два експлуатації. А перше враження дуже позитивне!
Побажання - кладіть в комплект кріплення, щоб окремо за ним не їхати чи не замовляти. Думаю майже всі кріплять до асфальту чи бетону, тому стандартні кріплення зайвими не будуть. Для тих хто купує додаю фото з кріпленням до асфальту/бетону, також бажано покласти шайбу щоб головка гвинта не пошкодила резину при затяжці та експлуатації.- Достоинства:
- Ціна, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Відустні кріплення в комплекті
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: "RBR"
Пандус подошёл по размеру и назначению. Значительно облегчает вывоз и завоз генератора в магазин.
- Достоинства:
- Надёжный, крепится к асфальту в 3-х местах
- Продавец "RBR"
Дякуємо за відгук!)
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: "RBR"
Классный, крепкий и надёжный пандус. Брала по отзывам и не пожалела, Очень удобно теперь заезжать в гараж. Раньше вместо него лежал брусок 10 -ка - заезд в гараж было то еще мероприятие. зато теперь - сплошное удовольствие. очень рекомендую.
Сделан из хороших материалов. тяжёлый, не скользит, очень крепкий. Надёжный - как гиря. Спасибо тому кто делает такие надёжные вещи- Достоинства:
- удобный пандус, крепкий и надёжный, тяжёлый
- Недостатки:
- пока нет
- Продавец "RBR"
Дякуємо за відгук!
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: "RBR"
Чудовий пандус. Узяли два різної висоти. Допомагає рухати візок ділянкою
- Продавец "RBR"
Дякуємо за зворотній зв'язок!) звертайтеся ще)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: "RBR"
Хороший, якісний пандус, в гараж заїжджати тепер комфортніше і тихіше
- Достоинства:
- Надійний і не сильно важкий (для мене це важливо так як часто перекидаю пандус з одного боку воріт на інший)
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец "RBR"
Дуже дякуємо за відгук) Раді співпраці, звертайтеся ще!
- Зуборев А***
Подскажите пожалуйста вы его не крепите к поверхности?