Отзывы покупателей о Комплект Т2-телевидения: тюнер DVB-T2 с функциями медиаплеера и IPTV/WebTV-плеера Eurosky ES-16+ антенна для Т2 комнатная с усилителем A-sus (прием сигнала до 25 км от ретранслятора)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо

На 13 поверсі зловив 21 канал, на 1 поверсі - 5 каналів, причому, тих, яких не було на 13 поверсі. З цих 5 каналів не було ні СТБ, ні 1+1, ні ICTV, нічого подібного, а був канал Армія (тільки його і знаю), а інші 4 - перший раз в очі бачила. В мене на звичайній антені було більше каналів ніж на цій ж підсилювачем. Спеціально брали Т2 + антена з підсилювачем A-sus. Де те підсилення - так і не зрозуміла. Повна лажа

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Дуже погано працює на 1 поверсі
    • Продавец  ВиробляємоПродаємо

Доброго дня ! Схоже ви неправильно підключали і це дуже важливо ! Також важливо де саме ви підключаєте (м=відстань до ретранслятора ) . В такому випадку вам треба телефонувати нам для консультації , також у нас є обмін і повернення .

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо

Все добре працює, швидка доставка, дуже задоволена

Приємного користування!

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо

найшов канали . наче все норм , але після наступного вімкнення написано програми не існує і канали не показує.довго мучався потім витягнув антнку для вайфай і канали запрацювали . може я щось зробив не так не знаю . т2 показує інтернет напевно не має сенсу ютуб не робе. мегого максимально порізане. iptv може але не спробував

• Продавец  ВиробляємоПродаємо

Доброго дня ! Інтернет можливості в тюнері (Ютуб та інше ) треба налаштовувати. Вам треба розібратися. Якщо є питання , то телефон наш в гарантійнику.
      Приємного користування !

• Ігор Р***

Все ок

Достоинства:
    Працює
    • Продавец  ВиробляємоПродаємо

Приємного користування ! Гарантія 12 місяців, обмін\повернення протягом 14 днів після отримання товару покупцем. Повернення коштів за повернутий товар від 1 до 7 днів (в залежності від черги і завантаженості). Працюємо для вас 15 років ! Магазин-партнер Розетка "ВиробляємоПродаємо".

• Вікторія Г***

Все працює,задоволена товаром на всі 100

Достоинства:
    Все дуже швидко отримала, консультант все докладно пояснив,завдяки консультації підключила все швидко і без проблем) Все чудово працює,хоча я баялась що без додаткової допомоги не підключу
  • Костянтин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо

Щоб не тягнути провід від основного вирішив взяти т2 з кімнатною антеною,все поки працює,рекомендую до покупки

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо

Швидка доставка, гарно працює, набор супер, отримав і через 5 хв вже дивишся телевізор)

Приємного перегляду)

• Александра М***

Все добре, працює

Достоинства:
    )))
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ВиробляємоПродаємо

Приємного користування!