Отзывы покупателей о Мольберт детский "Растишка" магнитный регулируемыйпо высоте от 90до 120 см двухсторонний, для мела, маркеров, магнитов. Доска для рисования, развития, учёбы и творчества 3в1.

Оценка пользователей 4.5/5
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Щоб могла, доставила б ще 100 зірочок!
    Дуже класна річ. Розмір великий, найбільший із всіх, що знайшла і не прогадала.
    Магніти липнуть і добре тримаються. Крейда малює відмінно, стирається легко навіть сухою мочалкою.
    Маркери купила окремо спеціальні, теж добре малюють і стираються. Злегка залишаються сліди від малювання, але через 5-10 хвилин стираються без зусиль сухою мочалкою.
    Регулюється висота, що дуже зручно.
    Збирається легко.
    Дякую!!!!

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Не стирається маркер, погана поверхня для малювання
    Здерли захисну плівку, намалювали червоним маркером і все, за 15 секунд пробували стерти.
    Не можливо губкою стерти
    допоміг антисептик, яким терли 10 хвилин
    писали про це в магазин, вони прочитали і проігнорували , на звязок ніхто не вийшов

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Якість гарна, зібрала швидко. Дитині дуже сподобався. Можна змінювати висоту, що є перевагою серед інших.

Достоинства:
    Якість, швидка збірка, зміна висоти.
    Недостатки:
    Не вистачає ключика зірочки
  • Наталія Д***

Чудовий мольберт)

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Купували для 6 років. Дошкою задоволені.
    Було би зручно, щоб виробник додав ще інструкцію, це полегшило б процес збирання)

• Дар'я І***

Все супер!

• Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Поставила 5 зірок, бо мольберт дійсно непоганий, зручно збирати, кольори гарні, вписується в інтер'єр.
    Але - виробникам варто переглянути визначення "робоча поверхня" - тобто апріорі та, на якій можна щось робити - тобто розмір внутрішній магнітної дошки та крейдяної. Розміри вказані разом з дерев'яними планками, фактичний розмір менше 47×59. Трохи розчарувалась, але т.я.це все одно найбільший розмір мольбертів, доступних в Україні, то вже нехай.
    Обирала модель чисто через розмір.
    Захисну плівку зняти той ще квест, прийшлось розкрутити 2 сторони.
    Також нюанс, що магнітна "дошка" є залізним тонким листом , який лежить на фанері, і ця конструкція трохи нестабільна при натиску (чи знімання магнітів) = плануємо приклеїти ці 2 шари клеєм чи на 2х сторонній скотч.
    Ніжки регулювання висоти в комплекті. Всі деталі теж крім шестигранного ключа - майте на увазі.
    Крейда стирається сухою губкою.

Достоинства:
    Велика поверхня, регулюється по висоті
    Недостатки:
    Важко знімати плівку захисну, поверхня магнітна не з'єднана з фанерою за нею, а тому коливається.
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Велике дякую за гарну дошку ,все сподобалось ,дитина дуже задоволена .Якість,ціна,швидка доставка -приемно,задоволенні,дякую.

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Мольберт дуже класний, яскравий та великий. Брали на подарунок, дитина в захваті, а це головне! Рекомендую! Дякую

• Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

При транспортуванні новою поштою тріснула одна з планок, продавця про це відразу повідомили він наступного ж дня відправив заміну і оплатив послуги доставки. Рекомендую!
    Яка в експлуатації ще незнаю чекає на День Народження.

Достоинства:
    Великий, яскравий, регулюється висота
  • Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Таке враження, що магнітна дошка ніби «вздута» і прогинається трошки. Дуже погано миється. На фото маркери відмивали ацетоном. (Маркери використовували спеціальні для магнітних дошок)

• Продавец  БертМоль

Добрий вечір, якщо ви не розібралися, вам треба було написати нам, я би вам пояснив, що треба зробити-на білій стороні мольберта є захисна плівка, її треба обовьязково зняти, вона "вздута кажеться", проведіть лезвієм вздовж планок, так знімить з кута плівку, та плівка захищає білу металеву сторону, тому вона вам і казалася вздута і к тому же,і як можна витерти маркер з плівки?, напишіть будьласка після того як знімете плівку правдивий відгук, дякую вам.

• Виталия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Хороший мольберт. Большой и устойчивый)) ребёнок в восторге.

• Продавец  БертМоль

Спасибо вам за отзыв и оценку, нам очень приятно, что вам понравилось, приятных вам покупок.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Замовлення отримала дуже швидко. Оплачувала карткою онлайн. Ніжки, які регулюють висоту не кріпили. Дитині на фото 1 рік 4 місяці. Замовлення прийшло в спеціальній плівці, яка захищає від пошкоджень.

Достоинства:
    Дитина в захваті. Ціна менша ніж у магазинах.
    • Продавец  БертМоль

Дякуємо вам за відгук та оцінку, ми дуже раді, що вам сподобалось, приємних вам покупок.

• Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: БертМоль. Цвет: Разноцветный

Так себе обработка и покраска дерева, но со своими функциями справляется, большой, вежливый продавец, быстро связался

• Продавец  БертМоль

Спасибо вам за отзыв и оценку, приятных вам покупок.

• Олександр Б***

Наявність дефекту

Достоинства:
    Все відповідає заявленим параметрам
    Недостатки:
    Дефект