- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100
Какая хорошенькая! Небольшая,компактная, аккуратная. Понравилась.
- Достоинства:
- Просто хорошая.
- Недостатки:
- Не нашла.
- Продавец Дом на все 100
Дуже вдячні Вам за позитивний відгук. Нам приємно, що товар Вам сподобався.
- Максимець Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100
неустойчива
- Продавец Дом на все 100
Дякуємо за відгук. Спробуйте відрегулювати ніжки пластиковими накладками, які забезпечать стійкість. Під навантаженням дошка прийме стійке становище.
- Максим Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100
Проблема решена
нормальная доска за свои деньги, но пришла без одной зашлушки на ножку, шатается, бесит.
- Достоинства:
- недорогая
- Недостатки:
- пришла без заглушки, одна заглушка на ножке треснутая
- Продавец Дом на все 100
Добрый день, Максим. Очень сожалеем, что при получении гладильной доски, вами выявлены недостатки в комплектации. Мы учли это замечание и передали рекламацию производителю. Так как товар приходит в термоусадке, которая обтягивает полностью изделие вместе с ножками, мы будем в дальнейшем более внимательно осматривать, при отправлении, само изделие. Насадки на ножки (2 шт) мы закажем на производстве и Вам обязательно вышлем . Приносим извинения за дополнительные хлопоты. С уважением, администрация интернет магазина.
- Максим Е***
продавец, перезвонил , принес извинения за неудобство, сказали вышлют заглушки за свой счет. за это +
- Максим Е***
все еще жду заглушки
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100
Якість товару зовсім ні яка. На дсп, сумнівної якості, натягнута сумнівної якості ганчірка. Крючи якими регулюється висота дошки зроблені із пластиліну, відразу розгибаються ти найменшому навантаженні. Продавець вимагає передплату, тому що пересилка дорога, але в профілі товару конкретної інформації про обов'язкову передплату нічого не зазначає
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість матеріалів з яких виготовлений товар.
- Продавец Дом на все 100
Шановний Віктор. У разі виявлення браку, ви маєте змогу звернутися до Продавця для вирішення питання, надавши фото-докази, або відео бракованих вузлів. Якщо товар, з якоїсь причині, не сподобався Покупцю, то при огляді відправлення в момент отримання, Ви маєте змогу відмовитися від товару на відділенні перевізника. При статусі замовлення "Відмова при отриманні", Продавць повертає кошти за товар Покупцю . Стосовно Вашого зауваження про відсутність інформації, стосовно можливої часткової передоплати в розмірі вартості доставки, яка залежить від умов перевізника, то наводимо текст данного повідомлення, яке розміщене в карточці товару зі знаком оклику: "Можлива часткова передоплата за товар, у розмірі вартості доставки. Діє АКЦІЙНА доставка по Укрпошта від 31 грн, яка залежить від довжини і обємної ваги товару. " Ціна за товар в момент отримання замовлення була актуальна і відправку товару зробили швидко в короткі терміни. З повагою, інтернет магазин, "Дім на всі 100"
- Мирослава О***Продавец: Дом на все 100
Жахливий досвід. Замовила прасувальну дошку, розміри не відповідають заявленим, спеціально уточнювали параметри, але це схоже нікого не хвилювало. Завдаток взяли, а коли стало зрозуміло, що товар не відповідає опису, повертати не збираються. Не рекомендую.
- Продавец Дом на все 100
Вітаємо, шановна Мирослава. Нас засмутила інформація про те, що товар не підійшов і Ви відмовилися від отримання товару. Нам дуже шкода, що ті сім фото товару, які ми Вам надіслали через вайбер, не надали повну інформацію. Товар повністю відповідає опису в карточці товару. Фото ширини ніжки з лінійкою ми Вам скинули для узгодження, перед тим як робити доставку.Це фото Вас задовільнило. Робити заміри вимірювальними інструментами, Ви нас не просили. На всі ваші питання про характеристики товару, Продавець відповідав ретельно і надавав всі фото. Доставку Продавець почав оформлювати тільки після того, як Покупець отримав всі відповіді на питання , і коли Ви написали по вайберу: "Добре висилайте" . Продавець передав товар на доставкцу після того, як Ви підтвердили замовлення сумою часткової передоплати в розмірі вартості доставки, яку Продавець розрахував, згідно параметрів вантижу. На данний момент, на Продавця перевізником нарахована сума за послуги доставки в розмірі часткової передоплати Покупця. З повагою, адміністрація інтернет магазину «Дім на всі 100».