- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька. Издательство: Ранок. Переплет: Твердый. Язык: Украинский
Гарна якість, красочні, цікаві, те що треба для дитини 2х років.
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька. Издательство: Ранок. Переплет: Твердый. Язык: Украинский
Книжечки пришли гарні , але сам магазин довго відправляв посилку !
- Достоинства:
- Гарні книги і адекватні ціни
- Недостатки:
- Довго чекала відправку
- Заика Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Дякую
Супер - СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Дитині ілюстрації дуже подобаються, часто повертається до цієї книги. Але мінус - не достатньо щільний картон «віконець». За десяток переглядів частина вже зімʼята і надірвана. Шкода, бо книга чудова.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Язык: Украинский
Чудова книжка для малечі, великі картинки, різноманітні звірята.
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Чудова книга!!
- Достоинства:
- Цікаво
- Недостатки:
- Христина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Дуже швидка доставка і гарна якість, але упакування не дуже надійне. Прийшло просто замотане в прозору плівку, чка була місцями порвана.
- Недостатки:
- упакування бажає кращого
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Язык: Украинский
Чудова книжечка для найменших діток. Мінімум тексту, великі і яскраві малюнки з віконцями. Дуже сподобалось
- Достоинства:
- Велика книга, яскраві малюнки, тверді сторінки
- Недостатки:
- Уляна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Дуже красива книга. Малюк дивиться з цікавістю та і я також)
Єдиний мінус - це тонкий картон на рухомих деталях. Малюк майже всі їх надірвав.
Інші книги з цієї серії також придбаю, бо дуже красива книга.- Достоинства:
- Яскраві і красиві малюнки
- Недостатки:
- Тонкий картон на рухомих деталях
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Дитині дуже сподобалася
- Достоинства:
- Ярка, цікава, гарно ілюстрована
- Недостатки:
- Дитині 2,5 трошки потріпала деякі тоненькі частини
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Така чудова книжка! Вісім з половиною місяців синочку і дуже сподобалась. Увесь час гортає сторінки. Книжка більша, ніж я уявляла. Приємні малюнки, дуже цікаві. Якісні товсті сторінки. Замовлятиму ще з цієї серії
- Достоинства:
- Якісні матеріали, чудові малюнки, велика
- Недостатки:
- Дитина легко може відірвати рухомі частини, треба слідкувати.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Дуже гарна і якісна книжечка. Дитині подобається гратися, з перших сторінок проявила інтерес.
- Достоинства:
- Якісна, гарна книжка
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Дитині сподобалось. Дякую
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Язык: Украинский
Те що треба для діток, щоб весело пограти в піжмурки!!!
- Достоинства:
- Гарна якість
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Язык: Украинский
Класна книжечка! Дитині подобаються книжки з цієї серії)
- Достоинства:
- Красиві малюнки, віконечка
- Ельвіра Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Язык: Украинский
Крута книжечка, яскрава та якісна
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Язык: Украинский
гарна якість
- Фертюк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Прекрасна книжка. Сину 10 місяців, в нас вона одна з улюблених. Любить відгортати віконечка. Через вік, звичайно, деякі вже відірвані
- Достоинства:
- Яскрава, цікава, якісний папір
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олеся Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Язык: Украинский
Купувала для 6 місячної дитини, дитина зацікавлена і вже сама пробує відкрити очки звірятам. Якість супер, все легко відкрилось і нічого не порвалось. Сторінки з щільного картону
- Достоинства:
- Цікава для наймолодших, щільні сторінки, красива
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Цікава книга аж самій сподобалося. Дитині подобається відкривати віконця
- Достоинства:
- Цупкий картон, великі елементи
- Недостатки:
- Кондрачук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Чудові книжки. Дитині подобається. Прийшли швидко.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Дуже класнюча книга,малюку в рік і чотири місяці дуже сподобалося.Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарні , великі малюнки,цікаві віконечка,які закриваються та відкриваються!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Есенька. Издательство: Ранок. Переплет: Твердый. Язык: Украинский
Надіслали книжку російською мовою:(
- Продавец Есенька
Дуже вибачаємося за такий випадок!! Книгу можна обміняти або повернути за наш рахунок. Будемо уважніші!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Цікава книга для' дитина з 2-ох років, бо дали раніше і все повідривав
- Достоинства:
- Відкриває віконця і знаходить тваринку
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Язык: Украинский
Чудова книга, рекомендую.
- Диана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Книжка стала улюблена. Гарні картинки. Але дитина дуже швидко все повідривала. Якщо дитина не рве книжки - це топ.
- Достоинства:
- Цікава, гарна, плотний картон
- Недостатки:
- Дитина постійно хоче відірвати віконця
- МашаОтзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Язык: Украинский
Малюк радіє картинкам ! Дякуємо за доставку
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Книжка просто супер. Дитині буде сподобалась.
- Достоинства:
- Цікава та яскрава книга
- Недостатки:
- Не знайшла
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Чудова книга. Жорстка. Яскраві цікаві картинки. Дитині зайшло))
- Достоинства:
- Якість.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Дочці сподобалось (рік) але дуже швидко порвала
- Достоинства:
- Гарна книжка
- Недостатки:
- Легко рветься
Книга дуже гарна, дитині подобається! Але є одне "але" , точно не для дітей 1 . Моя дитина швидко розірвала віконечка, немає нічого живого, дивиться малеча тепер книгу без частин тіла. Але книга класна, десь від віку 18 місяців...хоча хто зна, може є діти, які і не рвуть нічого
- Достоинства:
- Яскрава, гарна, плотна
- Недостатки:
- Не для дітей віком 1 рік, рвуться віконця легко
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Як швидко я була в захваті так швидко і розчарована!Недешева книжечка,і приклеїли віконечка намертво,відривається разом з усім…Прохання замінити товар належної якості,адже це для дитини!!!!!
- Достоинства:
- Гарні кольори
- Недостатки:
- Віконечка браковані,приклеєні намертво
- Катерина Х***
В нас сторінка склеєна попалась, теж брак
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Книжечка прийшла гарно запакована,якісна,чіткі картинки) син задоволений)
- Бровченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Нам з донечкою сподобалася.
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Ранок. Переплет: Картон. Год издания: 2020. Язык: Украинский
Классная книга. Но ребёнок быстро порвёт окошки они из мягкого картона. А сама книга плотная . Красивая, красочная. Задумка супер , но дорого
- Достоинства:
- Красивая , красочная
- Недостатки:
- ЦЕНА
Обалденная книга развивашка , но ребёнок окошки быстро порвёт.
Поэтому считаю , что дорого.- Достоинства:
- Плотная , красочная, красивая
- Недостатки:
- Дорого