Отзывы покупателей о Игровая консоль приставка Sup Game Box портативная ретро 400 игр Dendy, SEGA 8bit Черная

Оценка пользователей 3.87/5
на основе 61 отзыв
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

Дякую за чудову консоль. Все супер!

Достоинства:
    Все відмінно
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Євген О***

Дуже класна річ

• Сергей Ш***

Ностальгия рулит, работает отлично

• Євген Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Черный

Все прийшло, комплектація приставки відповідає опису. Враження 50/50. Ностальгія по іграм дитинства, але недоліки псують враження. Дитині теж неподобається це.

Достоинства:
    Багато ігор, невеликий розмір, легка.
    Недостатки:
    При натисканні на кнопки на самій приставці може зависнуть (допомагає тільки перезавантаження), екран тускніє сам по собі (розряджається дуже швидко). Не завжди реагує на кнопки напрямку.
  • Максим Ц***

За такі гроші - просто вогонь. Дякую

Достоинства:
    Батарейка від нокії...
    • Продавец  FlashShop

• Ольга К***

Все класно

• Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Device

Замовила синю приставку, прийшла жовта.. трішки не приємно бо шукала саме синю. Перед цим замовила червону ще й з джойстиком, але відмінила бо хотіла синю.. дуже не приємно вийшло.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Device

Ввічливий продавати. Товар відповідає опису.

• Захар О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

Хорошая штука можно играть а когда выключают свет ето приставка не заменима и в подарок дали ножик острый и к телеку можно подключить но к моему к сожелению не подключается

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Twerly Shop. Цвет: Синий

Отримали товар
    Батарея прийшла вздута , заряд не тримає зовсім , приставка працює лише від кабелю.
    Максимально не задоволені

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

Купляв собі в школу гратися на перервах та в укритті.

Достоинства:
    добра, багато ігор гарна та компактна підлітку підійде
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  FlashShop

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

Надо сидеть рядом с телеком.
    В Боевых Жаб не зарубишься.

Достоинства:
    Ностальгия!
    Недостатки:
    Коротковаты шнуры и нет БаттлТоадс((
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Ми не є розробниками даної продукції. Водночас, завдяки зворотному зв’язку від клієнтів, ми щодня працюємо над покращенням нашого сервісу, а також якості представленого товару. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

Гарна іграшка,все супер! Дитина задоволена. Швидка відправка і менеджери дуже ввічливі! Дякуємо!!!!

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Юлія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

чудова ігра,дитині подобається,та й ми батьки згадали дитинство))) все супер,дуже дякую

Достоинства:
    супер річ за такі гроші

• Римма К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Device

Все отлично, вернули в детство

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Черный

Пристрій явно був в використанні до мене (потертий екран, відсутня захисна плівка). Прислали не той колір.

Достоинства:
    сама приставка
    Недостатки:
    продавець
  • Римма К***

Муж доволен Спасибо

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

Перший прийшов з дефектом екрана, можливо НП постаралася. Магазин замінив без питань та оплатив доставку.

Сам товар за свою ціну топ, особливо для тих хто колись грав в ці ігри в дитинстві

Достоинства:
    Ціна, класний на подарунок
    • Продавец  FlashShop

• Глеб Ф***

не покупайте некоем случае
    не интересные игры, начали залипать клавиши через один день

• Продавец  FlashShop

Дякуємо вам за зворотний зв’язок!
      Шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Хочемо зазначити, що враження від ігор — це завжди суб’єктивне сприйняття, адже у кожного свої вподобання та ностальгійні спогади. У даній моделі зібрано найпопулярніші хіти 90-х та 2000-х років, які залишили теплі спогади в серцях мільйонів користувачів.
      Щодо клавіш — це перше зауваження з такою проблемою. Така ситуація могла виникнути через надмірне натискання під час гри.
      Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть лише позитивні емоції!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Желтый

Так собі

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Фігово
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

За свою вартість, функції виконує бездоганно

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

Зламаний вхід зарядного пристрою.

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за відгук — він надихає нас ставати кращими для наших клієнтів. Ми щиро здивовані вашим зверненням, адже всі товари, зокрема й портативна ігрова консоль, перед відправленням проходять перевірку.

Втім, не виключаємо, що під час транспортування могли виникнути пошкодження або мав місце рідкісний випадок заводського браку. Ми завжди відкриті до діалогу та прагнемо оперативно реагувати на подібні ситуації. Сподіваємося, що нам вдалося швидко вирішити ваше питання та повернути вам позитивне враження від покупки.

Дуже хочемо, щоб кожне ваше замовлення приносило лише приємні емоції. Сподіваємося, ця ситуація не вплине на ваше загальне враження про наш магазин, і ви залишитесь нашим постійним клієнтом.

Щиро вдячні за довіру!

• Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

Все працює ідеально але не працює джойстик дуже багато ігр просто топ

Недостатки:
    Не працює джойстик
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Андрію! Ми вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Николай Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Красный

Всё бы ничего, но мы же заказывали красную игру (ребёнок хотел красный цвет)...
    Пришлось взять черную, так как некогда ждать обмена (ребёнок уезжает через два дня)....
    Как можно так подсовывать без согласования!?

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Красный

Коротко ждал 4 дня свой заказ, мало того что долго, прислали другой цвет. Заказывал красную через 4 дня прислали БЕЛУЮ

Добрий день!

Щиро дякуємо вам за відгук і приділений час. Ваші слова надзвичайно цінні для нас, адже саме завдяки таким відгукам ми маємо змогу вдосконалювати наш сервіс і ставати кращими для наших покупців.

Щодо термінів доставки: ваше замовлення було оплачено після 21:00, а згідно з графіком роботи нашого магазину, такі замовлення обробляються наступного робочого дня.

Стосовно затримки з відправленням — дійсно, наш склад розташований у місті Суми, і через поточну ситуацію в регіоні іноді виникають складнощі з логістикою. Ми щоденно докладаємо максимум зусиль, щоб усі замовлення були доставлені вчасно та в належному стані.

Щодо кольору — сталося прикре непорозуміння, ймовірно, через велику кількість відправлень виникла плутанина на етапі пакування чи передачі замовлень поштою.

Ми також намагались зв’язатися з вами через Viber, але, на жаль, відповіді поки не отримали.

Хочемо нагадати, що кожен покупець має можливість оглянути товар при отриманні у відділенні пошти. Якщо з будь-якої причини замовлення вам не підходить — ви можете від нього відмовитись або повернути його пізніше, а ми, своєю чергою, гарантуємо повернення коштів.

Будемо вдячні за ваш зворотний зв’язок і щиро сподіваємось, що зможемо виправдати вашу довіру в майбутньому.

• Сева П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Все отлично пока что, но почему то пришел в синем цвете а не в черном

Недостатки:
    Синий цвет
  • Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Дитина задоволена - це головне. Доставили швидко , зауважень не маємо.

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Черный

Якість бажає кращого.
    Звук рипить
    Картинка не чітка
    Функціонує зображення більш менш нормально якщо підключити до зарядного пристрою

• Продавец  Саметой

Доброго дня, нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару - нарікань не було. З моменту коли Ви забрали замовлення пройшло вже більше 14 днів. Ви могли б звернутися раніше, та повернути товар якщо він Вам не підходить. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Белый

Показує екран білий без зображення

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Синий

Приставка рабочая, но очень короткий шнур к телевизору и пришла без джойстика. Не ведитесь на то, что в отзывах фото с джойстиками. Никто вам джойстик не пришлет...

Достоинства:
    Работает, есть ТАНЧИКИ!))
    Недостатки:
    Короткий шнур к телевизору, пришла без джойстика, плохо входит батарея в корпус
    • Продавец  VMP

Доброго дня, Сергій, Ви, напевно, не побачили, що дана модель йде без джойстику, а з геймпадом в ціні буде дорожчою. Тому все правильно, ніхто Вам не відправить геймпад, тому що його не повинно бути в комплекті.

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Twerly Shop. Цвет: Красный

Здравствуйте получили ваш заказ игру .
    Экран белый нет изображения!!!

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Гарна приставка

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Синий

Замовлення прийшло швидко. Дітям дуже сподобалася. Все працює.

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Цвет: Черный

Все чудово

• Дмітрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Саметой. Цвет: Синий

Відправили швидко. Звечора замовив та на наступний день отримав. У комплекті: приставка, джойстик, кабель для підключення до телевізора та зарядній кабель micro-USB. Джойстик працює. Також підключав до телевізора і все гарно працюе. Але на дісплею є биті пікселі. Є можливість обміну?

Достоинства:
    Швидкість відправки. Ціна
    Недостатки:
    Биті пікселі.
    • Продавец  Саметой

Дякуємо за Ваш відгук! З Вами зв'язався менеджер, та в якості компенсації було запропоновано кешбек, також надаємо 10% знижки в якості вибачення на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.

• Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Красный

Сьогодні отримала товар
    Замовляла червону, отримала синю, але то таке)

Головна проблема в тому що грати без заряду можна 1 хв, далі темнішає екран, і треба підключати провод, і так постійно

Чи можуть мені замінити її? Чи повернути гроші і я замовлю в іншому місці?

• Марина Г***

Може ви просто не до кінця її заряджаєте