Отзывы покупателей о Кукла Мотанка Киевская область Киевщина Украина тм HEGA (230-9)

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Краща Іграшка

Дуже гарні і якісні ляльки

• Журина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Краща Іграшка

Дуже гарна лялька мотанка.Якісно зроблена.Дякую)

• Продавец  Краща Іграшка

Дякую Вам за відгук! У нас багато добрих речей для дому: ляльки-мотанки, вішалки та іграшки.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Краща Іграшка

Чудова лялька, дуже гарна і якісно зроблена, миттєва реакція на замовлення і швидка доставка. Дякую!

• Продавец  Краща Іграшка

Дуже дякуємо за гарний відгук!!!

• Лысак О***

Все просто супер!

• Илык И***
    Продавец: Краща Іграшка

Продавець детально розпитував, який саме регіон цікавить, бо ми замовляли саме через колір спіднички. Звісно ж була передплата. Яким же був наш подив на пошті, коли відкрили коробку, а там лялька у спідниці Кіровоградщини, а напис прикріпили Київщина. Коли звернулися до продавця, вибачень відразу не почули, проте скинули всю провину на виробника. Тож, треба покупцю бути готовим до того, що отримаєте не те, що замовляли

Достоинства:
    зроблена непогано
    Недостатки:
    на ляльці вказаний не той регіон, що обирали
    • Продавец  Краща Іграшка

Доброго дня, Ирина! Дуже приємно, що Ви змогли в повній мірі оцінити гарну роботу менеджерів HEGA, а саме швидкість, увагу та повагу до кожного клієнта. Дякуємо Вам за то, що уточнювали чому саме орнамент на спідниці не повністю співпадає з орнаментом на фото на сайті. В нас Ви перший такий уважний кліент.

• Продавец  Краща Іграшка

Було переглянуто Вашу переписку з менеджером та зроблено перевірку запису розмови. Вибачення за орнамент на ткані було 3 рази, але Ви прави, Ваша розмова починалася не з вибачення менеджера. Так, на жаль все як вказано - колір крестиков та орнаменту на ткані виробник ткани зминює без попередження. Дякуємо що Ви оцінили ручну роботу та якість кожної дітали. Перепрошуємо, що не виправдали Вашіх сподівань на відсотків. Сподіваємось, що зможемо догодити з іншими товарами тм HEGA.