Отзывы покупателей о Пищевой термос судочек 0,7л Empire 1577 Yellow

Оценка пользователей 1.5/5
  • Отзывы про товар продавца Легенда
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда. Объем: 700 мл. Цвет: Белый / Серебристый

Тепло взагалі не зберігає. Навіть протягом 2 годин їжа вже холодна

Достоинства:
    Не має
    • Продавец  Легенда

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що термос не виправдав очікувань щодо збереження тепла. Ми обов’язково передамо ваше зауваження виробнику для перевірки.

Якщо потрібні рекомендації щодо моделей із кращими теплоізоляційними характеристиками — із радістю підкажемо.

• Лісніченко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый / Зеленый

Ланч бокс непоганий. Але іншого кольору і невчасно відправили.

• Любомир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый / Желтый

Ще випробовую. Попередньо видно, що виконано з якісного матеріалу, але дуже потрібна силіконова прокладка, бо протікає.

Достоинства:
    Якісний матеріал.
    Недостатки:
    Протікає, потрібна силіконова прокладка.
  • Ганна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Объем: 700 мл. Цвет: Белый / Серебристый

Хочу повернути сильно з нього тече і взагалі не тримає тепло

Недостатки:
    Не тримає тепло і сильно тече
  • Ілона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Объем: 700 мл. Цвет: Белый / Серебристый

Чи можна повернути товар, без пакування?

Достоинства:
    Недостатки:
    Не тримає тепло
  • Середа Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Объем: 700 мл. Цвет: Серебристый / Желтый

З-під кришки тече як із відра. При спілкуванні з продавцем стосовно повернення товару пропонують оплатити поштові розходи.

Достоинства:
    Недостатки:
    Тепло не тримає, тече
  • Середа Я***

Щільно не закривається, тече.
    Хочу оформити повернення

Недостатки:
    ТЕЧЕ!
  • Амелина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Объем: 700 мл. Цвет: Белый / Серебристый

Удобный красивый, но тепло совсем не держит

Недостатки:
    Не держит тепло