- Макаренко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда
Просто выброшенные деньги на ветер! Зарядное iMax B6 их вообще не видит и не заряжает.
На вольтметре 0,01 вольт. Емкости ноль!- Достоинства:
- Недостатки:
- Аккумуляторы приехали разряженные в ноль.
- Арістоклес А***Отзыв от покупателя. Продавец: instock
можно пробовать брать
- Достоинства:
- вроде норм
- Недостатки:
- 4,15 вольта вместо 4,2
- Продавец instock
Щиро дякуємо за ваш відгук
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Good&Fest
Ну нічого доброго від перепаковки я і не чекав. Але заявлених 400 мАч мені б вистачило. Але ж 200, КАРЛ! 200 мАч
"Біжи, Форест, біжи"- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим характеристикам.
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VigoTan. Количество в упаковке: 1
Товар не відповідає вимогам. Продавець свідомо обманює покупців. Акумулятор має ємність максимум 280 mAh, це у 18 раз меньше заявленного номіналу!!! Тримайтеся подалі від цього шахрая.
- Продавец VigoTan
В описі до товару написано - Місткість написана на акумуляторі: 5800 mAh (5800 mAh маркування на корпусі. Реальна ємність НАБАГАТО НИЖЧЕ!). Просимо вибачення, що ви вважаєте нас шахраями, Інші відгуки про нас свідчать про зворотне.
- Осадчий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Количество в упаковке: 1
Дякую, гроші за товар повернули.
- Осадчий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Количество в упаковке: 1
Не працездатні. Ржаві.
- Достоинства:
- Товар г...
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Количество в упаковке: 1
Відправив бракований товар продавцеві.
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Количество в упаковке: 1
Проблема решена
Отримав 6 проплачених акумів. Просто в пакеті без жодного ізоляційного пакування. Всі дохлі. Хіба так можливо працювати? Вимагаю або повернення коштів або заміни товару на якісний.
- Евгений Р***
По вайберу запропонували звязатись , але номер у вайбері відсутній. Слухавку на прямий дозвон не беруть . Розетка , Вашу ,багаторічну репутацію множать на 0. Хіба це в ваших інтересах? Чекаю контакту для вирішення мого питання. Вибачте , але без поваги...
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Количество в упаковке: 1
Проблема решена
продавець трубку не бере, зв'язатися не можливо. Навіщо таке фувло продавати, не розумію. Я не очікував що за за такі гроші цей товар буде якісним. Але аккуми зовсім мертві, абсолютно.
- Достоинства:
- немає переваг, повне фуфло
- Недостатки:
- не працюють аккуми, не заряджаються, не працюють від слова зовсім. Мертві наглухо
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Количество в упаковке: 1
Шо можна сказати, я розумію що вартість цього акумулятора - чашка кави. Але так дурити ще потрібно вміти.
Відразу скажу, що ні на момент відправки, ні на момент коли вже виникла проблема - продавець Novotec -слухавку не бере та жодного разу не перетелефонував.
Заказ зробив 11.11.2022 року.
Посилку відправлено Новою поштою 15.11.2022 року,
У зв'язку з сьогоденням... та постійною відсутністю електроенергії в самих відділеннях НП - посилку, послуги доставки та грошовий переказ - заздалегідь оплатив онлайн
Замовлення отримувала дружина 17.11.2022 нажаль зовнішньо не перевіряла, оскільки також ізза відключень електроенергії все робила поспіхом.
Висновок:
Жоден з двох отриманих акумуляторів не заряджаються, а один в загалі був, при розпаковці, підпалений та потьокший (фото додаю)
крім того, акумулятори зовсім ні як не упаковувались, лише пакет НП, ні то що якась ганчірка з датою виробництва, навіть якесь елементарне пакування в пупирчатий целофан чи іншу волого-захісну упаковку - ви не отримаєте.
Не дивлячись на вартість акумуляторів, вважаю що все одно потрібно мати хоч якусь свідомість... в період постійних атак на енергетичні підприємства нашої країни, та як наслідок попитом на елементи живлення - так нахабно користатись цим( - та ще в період воєнного стану в країні, це як мінімум не доречно.
Додати хочу, лише ще шо замовлення робив ні на першому знайденому в інтернеті оголошенні. Розраховував на ім'я та всеж таки бренд "Розетка"..
Ліпше задонатив ці кошти.- Достоинства:
- Недостатки:
- виложив все в коментарях