- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG
Дякую за чохол на валізу. Купила разом з валізою, тож мала можливість зразу ж приміряти. Сів ідеально. Тканина щільна, не тонка, але м'яка і добре тягнеться. Я дуже задоволена і приємно вражена. Дякую.
- Достоинства:
- Якраз по розміру валізи, не бовтається, бо добре розтягується і шільно прилягає. Якість пошиву і матеріалу теж вражає. Ще й мішечок-косметичка і 2 кліпси в додачу дуже доречні.
- Недостатки:
- Поки не бачу.
- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG
- Достоинства:
- Дуже чудовий чохол. Підійшов бездоганно, гарна тканина, подобається, що до нього є чохол для зберігання. Товар надійшов швидко. Дякую
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец GOODBAG
Анна , дякуемо за чудову оцінку нашого товару. Сподіваємось, чохол прослужить дуже довго. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG
Чохол чудовий! Якісний та міцний. Відповідає опису.
Замовлення відправили швидко.- Достоинства:
- Продавец GOODBAG
Ольга , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.
- Наталия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG
Повністю відповідає опису, якісний
- Достоинства:
- 100/100
- Продавец GOODBAG
Наталія, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари