Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Ортопедические подушки EKKOSEAT для сидения на рабочее стуло. Черная. ST-1G-101.forback43

Оценка пользователей 4.74/5
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Може звісно щось роблю не так, але:
    1. Кріплення не тримається на резинці, тому модифіковано прищіпкою (хто знає що роблю не так скажіть)
    2. Довжина резинки трохи замала, бачив фото що одягають на ігрове крісло тому здивувався що довжина невелика
    3. Саме кріплення постійно хоче вилетіти, навіть якщо навантаження на нього невелике, його перекашує в один бік і тримається ледь ледь з останніх сил
    Використовував поки що мало, але мабуть свою функцію буде виконувати.

Достоинства:
    Виконує свою функцію
    Недостатки:
    Кріплення
  • Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Саме ця подушка для мене це найкраще рішення. До цього брав 3 різні варіанти взагалі не підійшли , навіть доставляли ще більшого дискомфорту ( які саме додам фото ). Одна надто тверда, інша надто м'яка для моєї ваги в 64, бо відчуття що її взагалі немає ( і коштують по 1к ). Тому маю з чим порівнювати ( але це суб'єктивна точка зору , можливо іншим буде норм).

Комфорт
    Не пітніє
  • Олександра

Гарна якість.

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Неймовірно смердить і не перестає це робити. Після декількох днів на балконі смердіти менше не стала.

Достоинства:
    не знайшов
    Недостатки:
    Дуже смердить
  • Владислав Ч***

Зручна і дуже гарна річ

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Незнайшов
  • Светлана Е***

Хорошая подушка

Достоинства:
    спина стала меньше болеть
  • Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Хочу залишити відгук після використання ортопедичної подушки. Сказати, що я приємно вражена, це нічого не сказати. Подушку купувала спеціально для поїздки в автобусі тривалістю добу, чесно кажучи, не дуже сподівалася, що вона допоможе у моїх проблемах з куприком. Але вона дійсно допомогла. Я їхала сидячи, не відчуваючи жодного дискомфорту для мого куприка. Щиро дякую за таку корисну річ!

• Александр П***

Качество на высоте)

Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Рекомендую, хто довго сидить ,знімає напругу з спини,може трошки попервах буде жорстко, але звикаєш

Міцний чохол,продумано грамотно пошив

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Только сейчас дошли руки заняться этим «поджопником», штука оказалась весьма полезной и практичной. Сначала ощущалось неудобным и твёрдым, но буквально через час начал на нём засыпать от комфорта. Однако с размером не угадал, не хватает в длину ровно 14 см для закрытия всего сидения кресла. Видел, что продавец достаточно любезный, возможно, получится что-то сообразить?

Достоинства:
    Хороший пошив, качественный материал, весьма удобное, пахнет гречкой
    Недостатки:
    Слегка твердоватое
    • Владислав В***

Дополняю. Продавец оперативно предложил замену на другой размер, специально под геймерские кресла. К сожалению, у меня сиденье нестандартное и та подушка тоже идеально не подошла, слишком большая. Решил оставить изначальную, меня всё более чем устраивает. Продавцу большой респект за внимание и терпение

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Дуже зручна подушка для сидіння. Пошиття теж якісне.

Достоинства:
    Незамінна для тих кому треба багато сидіти на роботі
  • Мария С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Мені зручно, з приводу дуже твердого, не згодна. Це не поролон. Кріплення до стула -міцне.

Недостатки:
    Не має
  • Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Вот это действительно удобная полноразмерная подушка для сидения, а не то синее гелевое д.рьмо на пол-задницы. Вот то - действительно выброшенные деньги.

Достоинства:
    Сидеть удобно, жёсткости никакой не ощущаю, спина прямая.
    Недостатки:
    Нет.
  • Валерий Л***

Реально работает!

Достоинства:
    Супер!
    Недостатки:
    Нет!
  • Ростислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Очень скептически был настроен перед покупкой. Но переубедили многие положительные отзывы. Теперь и от себя могу добавить - если хотите добиться нужного эффекта, эта сидушка ваш выбор! Идеально подходит для стула ИЗО. Рекомендую.

Достоинства:
    Реально работает! Снимает эффект усталости с пятой точки.
    Недостатки:
    Жестковат
  • Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

П'ята точка задоволена) Спочатку здалось твердувата, але з часом орган той що нижче поясу звик. Маю досвід протирання штанів на різних піджопниках, тому можу рекомендувати цей. Для мене, а це 100+ підійшов, дискомфорту не відчуваю навіть після декількох годин сидіння. Щодо сповзання, як з першого дня закріпив так і до сьогодні він не з'їжає нікуди, можливо в мене крісло якесь особливе. Запах? ну нічого особливого мені нагадало гречану крупу, крім того навіть після тісного "спілкування" з 5 точкою його не залишається.

Достоинства:
    Ціна.
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Набагато легше стало сидіти на звичайному офісному стільці. Рекомендую, але думаю, що це суто суб'єктивно під кожну жопку.

• Містер В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Зроблено наче непогано, але дуже тверде, прям дуже, різниця між стільцем та цією подушкою лише в тому що тут посередині ще великий виріз, окрім цих "ковбасок", тому для чоловіків думаю буде краще з нею ніж без, але поки що нічого не можу сказати чогось більшого. Було б трохи м'якше то думаю було б добре, а поки що без неї довго не висидіти та з нею так само, постійно хочеться встати. Можливо то не під кожну п'яту точку підходить, у кого вона м'якша можливо тому і краще:)
    Поставив би 4 або 5 зірок, але ж тверде, не зручно та давить. Можливо поясните і може виправлю хоча б на четвірочку

Достоинства:
    Для статевої системи повинно бути корисніше з цією подушкою чим без:)бо є виріз. Зроблено в Україні. Стежки наче норм але чорне на чорному тому точно не скажу. Резинки наче непогані. Стропа як стропа
    Недостатки:
    Тверда, біцепс стегна незадоволений. Фастекси виглядають як дешеві(тонкий пластик з запахом якщо принюхатись але то не критично). Ергономічна чи ортопедична?
  • Федор И***

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Тільки сіла на подушку і вже відчувається різниця, стало набагато зручніше працювати. Побачимо, як далі піде

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Замовила подушку, при застосуванні зламався один фастекс. Написала продавцю, думала, може хоч фастекс відправлять новий чи гроші за нього. В продавець виявився настільки уважним и турботливим! Без проблем сказав що замінять всю подушку і відправлять нову за їх рахунок, на всі питання відповів! Такого чудового сервісу давно не бачила. Відправили в той же день і на наступний вже нову подушку отримала! І хоча це був подарунок і спочатку склалося не дуже, але за сервіс ставлю 5 зірок! Крім того, подушка виявилася дуже зручною із лаконічним дизайнгм для чоловіка. Чоловік худий і любив на м'якому сидіти. Спочатку як у всіх відгуках, здалося що подушка тверда, але вже до кінця дня чоловік зрозумів її зручність) Дякую за таку чудову подушку і сервіс!

Достоинства:
    Сервіс! Зручна, лаконічна, органічна
  • Аліса Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Незамінна річ для мене!!! Коли сидяча робота - це просто знахідка
    Дякую за якісний та чудовий товар

• Віра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Стало зручно сидіти. Мені сподобалось. Інші пишуть, що тверда. То, як мацати руками, а як сидіти, то приємно! Чорна цупка тканина. Міцна.

Достоинства:
    Кровотік нормалізувався
    Недостатки:
    Не виявила
  • Лиховид С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Користуються майже рік, тримає форму чудово, взагалі не деформувалася. Задоволена повністю.

Достоинства:
    Повністю відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Не помітила
  • Александр Б***

Краще ніж було)

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Якісна річ, зручно, свої функції виконує, рекомендую!

• Александр В***

Дуже хороше обслуговування!
    Швидко відправили!
    Користуюсь майже тиждень

Достоинства:
    Дуже зручно, забув про болі в спині чи в зоні копчика, досить якісно зроблено
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Замовлення прийняте і відправлено швидко

Достоинства:
    дуже комфортно стало працювать
    Недостатки:
    відсутні
  • Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

СУПЕРОТЛИЧНАЯ ПОДУШКА, КРЕСЛО БЫЛО И ТАК ДОВОЛЬНО УДОБНОЕ, НО ЭТА ПОДУШКА ДОБАВИЛА ЕЩЁ БОЛЬШЕГО КОМФОРТА !

ОГРОМНОЕ СПАСИБО ПРОИЗВОДИТЕЛЮ, РЕКОМЕНДУЮ ПРОДАВЦА И ДАННЫЙ ТОВАР !!!

Достоинства:
    Очень комфортное и качественно сделано
    Недостатки:
    Никаких
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Дякую виробнику, дуже зручно сидіти, знімає біль, сидяча робота стала комфортнішою.

Достоинства:
    Ребра жорсткуваті, але це не заважає і не є недоліком
    Недостатки:
    не виявила
  • Лиховид С***

Комфорт до вашого стільця 5

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Замовлення прийняте і відпралено швидко, вдячні за якісну продукцію, бажаємо виробнику успіхів та натхнення у виробництві приємних і корисних речей для користувачів

Достоинства:
    Зручно, практично, екологічно
  • Ярослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Подушка допомагає зняти біль в спині, але треба звикнути, спочатку жорсткувата. Виконана якісно.
    Я дуже задоволена покупкою

Достоинства:
    Швидка доставка, проконсультували по телефону
  • Віталій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Класна штука, якщо маєте сидячу роботу, рекомендую, не пошкодуєте

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Мені не вистачило довжини лямок застібнути під сидінням, вони відправили подовжувачі безкоштовно. Дякую!

Достоинства:
    Гарний сервіс, зручна подушка