Отзывы покупателей о Эргономические подушки EKKOSEAT на офисное и компьютерное кресло. Комплект. Серый.1846forback91

Оценка пользователей 4.9/5
  • Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Був відгук, зараз пишу після пари днів користування.
    По-перше, після скарги на погані застібки мені вислали нові, які виконують свої функції.
    По-друге - сідушка, та подушка для попереку зручні і комфортні. Нічого не пріє, сидіти комфортно, можливо було робити простір по середині трошки меншим, але то вже таке.

Взагалі після 5 днів користування задоволений покупкою!

Достоинства:
    Дуже приємні та комфортні подушки.
  • Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Приємна сідушка. Гарна подушка під поперек. Але коли прикріпив на крісло одразу вистрелила одна з застібок на нижню подушку.

Достоинства:
    Комфортна, у міру жорстка сідушка.
    Недостатки:
    Слабкі застібки. Одразу зламалися
    • Продавец  TEKOSEAT

Доброго дня, наш менеджер зв'яжеться з вами для вирішення цієї проблеми.

• Никита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Отримав товар укр.поштою. Відразу зателефонував чоловік і розповів як усе зробили і відрегулювати. Матеріал - відмінний. Якість - відмінна. Товар і продавця - рекомендую. Покиристуюсь ще товаром і допис доповню ! Дякую!

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Редько В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Отличный товар. Удобно пользоваться. Продавец порадовал.

Достоинства:
    Комфортно пользоваться
    Недостатки:
    Недостатков не обнаружил.
    • Продавец  TEKOSEAT

Дякую за відгук.
      Якщо Ви вагаєтесь, що подарувати близькій людині, колезі, начальнику … тоді вироби компанії EKKOSEAT оптимальний варіант.
      Чому? Вироби компанії EKKOSEAT несуть з собою оздоровлення та комфорт. Близькі люди при щоденному довготривалому сидінні будуть відчувати Ваш подарунок і подумки дякувати Вам за турботу і підтримку.

• Сергей М***
    • Продавец  TEKOSEAT

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Комфорту вам на робочому місці.)

• Вадим И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Все понравилось. За пару недель использования, проблем не возникло. Рекомендую для покупки , как оптимальный вариант улучшения офисного кресла. Сидеть комфортно .

Достоинства:
    Комфортно сидеть.
    Недостатки:
    Слабовато держат резинки, но не критично.
    • Продавец  TEKOSEAT

Дякуємо за відгук. Нам приємно знати, що Вам ЗРУЧНО і КОРИСНО. Нарахунок доставки будемо пропонувати альтернативу.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Замовив майже місяць тому. Думав написати відгук одразу, але вирішив перечекати "Вау" ефект від щойно зробленої покупки.

І тепер можна чесно розказати про свої враження.
    Одразу після замовлення зв'язався менеджер компанії, детально розказав про товар та всі нюанси використання.

Перші дні було незвично, і я не знав де себе діти і як сісти, викручував такі піруети і сідав в такі пози, що важко навіть описати. Приблизно за три дні звик.
    Раніше я чекав вихідних щоб трошки відлежатись, коли ти проводиш майже по 10-12 годин за комп'ютером в неймовірних позах то під кінець тижня спина дає про себе знати.

За весь цей час я ніразу не відчув дискомфорту в спині. Спина підримується чудово. Подушки тримають вигляд і досі як нові, нічого не повилазило, не розлізлося і не лопнуло (крісло в мене досить велике і кріплення на подушках доволі добре натягнуті).

В цілому товаром задоволений на всі 100, ніразу не пошкодував про покупку за весь час використання.

Достоинства:
    Хороша ціна за комплект, оперативна реакція менеджерів магазину, якість товару, виконує свої функції на 100, пропали болі під кінець робочого тижня. Можна підігнати під будь-яке крісло.
    Недостатки:
    Якщо знайдуться то доповню)
    • TEKOSEAT

Дякуємо, ми працюємо завдяки таким відгуками. Здоров'я вам.)

• Светлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

доброжелательный продавец, учитывает пожелания покупателя, быстрая доставка, спасибо, успехов компании

Достоинства:
    комфорт
    Недостатки:
    пока нет
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Рекомендую к покупке, товар лучший из доступных на рынке подобных.

Достоинства:
    Очень добротно сделанная вещь. Сидеть действительно очень удобно, закрепляется надёжно, регулируется гибко
    • TEKOSEAT

Дякуємо за відгук. Як розробникам, виробникам та реалізаторам нам дуже приємно читати такі відгуки. А висновок один - працюємо далі для Вас - наші клієнти.

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TEKOSEAT

Замовлю ще, раджу всім у кого є проблеми зі спиною та проводять багато часу за комп'ютером

Достоинства:
    Дуже зручно сидіти, спина й попа задоволені:)
    • TEKOSEAT

Дякуємо за відгук. Продукція, якою Ви користуєтесь створена в рамках міжнародного проекту EKKOSEAT (екологія комфортного сидіння). Вашу думку поділяють не тільки наші Українські клієнти, а і європейські, зокрема з Німеччини. Ваше друге замовлення вже надійшло, відправимо завтра 27.04.

• Наталія О***
    Продавец: TEKOSEAT

Дуже зручно сидіти, пошиття якісне, вигляд чудовий. Швидка відправка. Дякую продавцю та бажаю успіхів!

Достоинства:
    висока якість, красиво виглядає, зручне у використанні, підходить під будь-яке крісло
    Недостатки:
    не виявлено