Отзывы покупателей о Дошка пробкова 80x60см. дерев'яна рамка і шпильки 6шт. Magnetoplan (121923)
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Размеры поверхности: 100 x 60
Чудова дошка, брала найбільшу, приїхала ціла, у комплекті як у описі приїхали кнопки і кріплення-петельки, у моєму випадку кріплення трошки незручне, але якщо поставити на стіл або стілець - виглядає чудово, єдине що підкладка під корком не зовсім дерево, а доволі щільний картон, але виглядає міцно, надійно, і в цілому задовільно
- Достоинства:
- Виглядає міцно, навряд чи я буду нею колоти дрова, тому вірю що з функцією висіти на стіні і бути обтиканою кнопками цілком зможе
- Єлизавета Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Размеры поверхности: 40 x 60
Забрала почилку, дошка гарно підійте для таких дрібничок як канцелярські вироби, брілки, маленьких скейтч малюнків та багато для іншого. Дякую!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Размеры поверхности: 80 x 60
Зробила мудборд з фотографій, якість на яку розраховуєш. Гарне пакування.
- Достоинства:
- Якісна проста дошка, для мудбордів підходить
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Размеры поверхности: 40 x 60
Чудова дошка, легко прилаштовується на стіну. Ціна за таку прелєсть теж адекватна
- Достоинства:
- Легка у використанні, чудово виглядає на будь якій поверхні
- Недостатки:
- Рамка без лаку (але він там й не потрібен)
- Елла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Размеры поверхности: 40 x 60
Непогана досочка для візуалізації. Я використовую над робочим столом, повісила на стінку, планую роботу. Про самовідновлення, яке заявлено, ну чесно - ні, це маркетинг. Дірочки залишаються від голок. Чесна тверда чотири. Як би самовідновлення не писали, то було б пʼять.
- Женя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Размеры поверхности: 80 x 60
Крутая доска, место достаточно для нескольких листов А4 и замёток.
- Достоинства:
- Цена/качество/размер
- Недостатки:
- Продавец Justdoit
Дякуємо за замовлення і відгук:) Ваш магазин justdoit:)
- Сапченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Размеры поверхности: 80 x 60
Я дуже довго хотіла придбати пробкову дошку і ось нарешті вона в мене зя'вилась. Покупкою задоволена, нарікань на товар не мою.
- Продавец Justdoit
Дякуємо за відгук, з повагою магазин Justdoit :)