Отзывы покупателей о Датчик сигнализатор газа Maxi/C (для природного, балонного метан, пропан-бутан и угарного газа CO)

Оценка пользователей 4.03/5
  • AI аналіз відгуків
    31 відгук:  позитивний — 71%, нейтральний — 10%, негативний — 19%
    Аналіз 31 відгуку засвідчує, що більшість користувачів задоволені газовим сигналізатором, зазначаючи його ефективність для виявлення витоків газу та простоту в експлуатації. Користувачі схвально відгукуються про чутливість пристрою, однак частина покупців стикалася з помилковими спрацьовуваннями або неякісною роботою сигналізатора (наприклад, невмотивоване пищання чи несправності через певний час після покупки). Деякі споживачі також мали зауваження щодо яскравості індикатору та довжини мережевого шнура. Щодо виявлення чадного газу (CO), відгуки неоднозначні: одні повідомляли, що пристрій не реагує на дим, інші підтверджували спрацьовування. Загалом, цей детектор вважають надійним для виявлення витоків природного газу чи пропану, але частина користувачів бажала б кращої роботи із чадним газом.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Через рівно 1 рік експлуатації, почав хибно спрацьовувати .
    Спочатку спрацював коли готували їжу (не на газу, а в електродуховці), потім почав пищати в будь який момент, навіть коли ніхто нічим не користувався (газ перекритий).
    Викинув у сміття.

Достоинства:
    Відпрацював рівно свій гарантійний термін (дуже зручно для продавця)
    Недостатки:
    Хибні спрацювання, зависока ціна за такий не якісний товар
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Включили став мігати червоним і піщати, потім трохи нагрівся і загорівся зеленим. Так і потрібно. Провіряли при вкл комфорці то сработав десь через 50 сек

Достоинства:
    Поки робе, сработав на газ
    Недостатки:
    Нема ліпучки для кріплення на кафель
  • Наталія Л***

Працює

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Працює на 5. Реагує на витік газу, пищить. Звук гучний, все добре чути, якщо у вас не триповерховий дім розміром з школу.

Достоинства:
    Трішки безпечніше жити.
    Недостатки:
    Не виявлено. Виконує свою функцію.
  • Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Вилка шнуру сигналізатору не підійшла до розеток в квартирі. Тому навіть перевірити справність цього приладу не мала змоги.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Одне розчарування. Прилад працює, але слабка гучність його сигналізації невелює сенс використання. Даремно витрачені гроші :(

Недостатки:
    Слабка гучність
  • Анастасія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Перевірили на витік побутового газу - спрацював.
    На чадний - ні, але мабуть не та концентрація була від тліючого паперу.
    Відмінна річ для власної безпеки. Всім рекомендую, продавець - супер, швидко відправив

Достоинства:
    Відповідає опису, функції виконує
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Сигналізатор швидко зреагував на газ з комфорки. Просигналізував на чадний газ внаслідок тління паперу.

• Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Працює добре. Затухла камфорка , не замітили. Датчик спрацював на 5. Навіть запаху газу не відчув а він спрацював .

• Ан С***

Працює все в нормі!

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Перевірив: ловить газ з плити, ловить газ с запальнички.
    Зловив СО від підпаленого папіру. Зловив СО від автівки.
    Вважаю, що працює добре.
    Заступив на чергування, поки що (бережи Боже) не сигналізував.
    Рекомендую

Достоинства:
    Працює, це головне
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Дуже добре працює. Вже півроку.

Прибор работает

Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Вышел из строя через три месяца работы. Пищит от настроения, когда захочет и без причины. Бесполезная безделушка.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поломался быстро
    • Вадим К***

Был неправ. Прибор работает, нашёл утечку газа.

• Ігор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

На газ із запальнички реагує. На чадний можливості перевірити немає змоги.

• Артем В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Сигналізатором дуже задоволений. При тестуванні прилад виявив газ з газової плити (природній, метан), газ з одноразової запальнички (пропан/бутан), дим від тління шматочка паперу (чадний газ). Притуляючи його вручну до газової плити та труби виявив малий витік газу біля крана, який підтвердив мильним розчином. Газова служба оперативно все виправила. Розмістив його вгорі під стелею на газовій трубі біля плити для швидкого виявлення найменшого витоку.

Достоинства:
    Хороша якість у своїй ніші, працює постійно
    Недостатки:
    Ціна вище середнього на ринку
  • Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

(курйозне) Не любить смаженої цибулі і коли вариться квасоля (сигналізує)))

Достоинства:
    Писав у попердніх відгуках
    Недостатки:
    Писав у попердніх відгуках
  • Мирослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Сьогодні забрав з НП. Реагує на запальничку, газову плиту і підпалену газету. Сподіваюся пропрацює довго.

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ByPass

Мирославе, жаль що лише 4*, а не всі 5*! Користуйтесь на здоров'я! Миру та перемоги, всього доброго.

• Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Все добре. На запальничку реагує, на кішку - ні)))

Достоинства:
    Ok
    • Продавец  ByPass

Сергію, жаль що лише 4*, а не всі 5*! Користуйтесь на здоров'я! Миру та перемоги, всього доброго.

Доречі, красива кішка =)

• Максим М***

1 год и поломался

Достоинства:
    Поломался через 1 год
    Недостатки:
    Поломался через 1 год
  • Aleks L***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Надіслали швидко. Все працює Все в комплекті, опис, паспорт, навіть дюбель із саморізом для кріплення. При включенні через пару секунд разів десять пропищав і поблимав червоний світлодіод після чого перейшов у черговий режим з зеленим світлодіодом, що постійно світиться. На природний газ відреагував писком та миготливим червоним світлодіодом після провітрювання сам перейшов у режим контролю газу, затих і засвітився зелений.

Достоинства:
    акуратний дизайн, розмір, живлення від мережі
    Недостатки:
    на корпусі немає назви функції пристрою
  • Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Хочу доповнити свій попередній відгук. Сьогодні цей прибор реально врятував якщо не життя, то здоров'я моїм домашнім. Дружина вирішила напекти картоплі у духовці та й неправильно її вимкнула, вогонь потух, а газ не вимкнувся. Пішла у кімнату і мало не заснула, аж розбудила її сигналізація. При чому концетрація газу була не така вже й висока, щоб було чутно специфічний сморід. Тому те, що я скаржився на ціну у попередньому коментарі - забираю свої слова назад)). А підсвітка мені подобається, що така яскрава. Коли приходиш нишком вночі на кухню, щось попоїсти, то не потрібно привертати увагу увімкненням світла.

Достоинства:
    Виконує свої функції
    • Продавец  ByPass

Ярославе, добре, що все закінчилось добре!!! Будьте обережні в майбутньому, раді, що наш пристрій допоміг зберегти життя Вашим рідним. Всього доброго Вам та сім'ї, миру та перемоги!

Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Легенький, не став свердлити кахель, присадив на двусторонній скотч (побачимо скільки протримається). Особисто мене яскрава підсвітка не дратує, а навіть навпаки. Гидкий звук сигналізації, але ж під нього не танцювати. При запуску пищало не довго, нарахував 10 біп)). На газ від запальнички спрацювало, на решту подразників не перевіряв (поки що).
    Родичі вважають, що "гроші на вітер", але безпека дому то моя відповідальність. Років 10 тому газове господарство вимагало встановити подібну штуковину, я проігнорував. Тепер сам вирішив купити, певно подорослішав.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Ціна (а що ж іще))
  • Романов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Спалил , как в инструкции, 2 газеты. Глухо. На газ - верещит. А мне важно именно на угарный. Печаль

Достоинства:
    Цена, сеть, компакт
    Недостатки:
    на угарный молчит
  • Марія А***

Свої функції виконує на 100%, от тільки лампочка надто яскрава

Достоинства:
    виконує свої функції
    Недостатки:
    лампочка заяскрва
  • Аркадій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Нормальний сигналізатор. Купував на заміну "Стражу", який вийшов з ладу. Працює так само, але дуже яскравий індикатор роботи

Достоинства:
    працює відповідно інструкції і ттх
    Недостатки:
    зелений індикатор вночі світить як прожектор
  • Диденко А***

Проблема решена

Напишіть адресу, куди мені вислати цей сигналізатор для обміну бракованого. Сьогодні дістала, включила, але зелена лампочка не включилась, а червона не виключалась і пищав пів години, поки не виключила. Я купила такий самий, як у мене був, він мені подобався поки не почав тихо хрипіти замість пищати. Напевно тому, що я його повісила над плитою і випари налипли на сигналізатор

Достоинства:
    Попередній у мене проробив рік, поки не почав хрипіти
    Недостатки:
    Прислали бракований
    • Продавец  ByPass

Доброго дня. Ймовірно брак товару, відправляйте до нас назад, ми Вам обміняємо на новий. Доставка за наш рахунок.

• Диденко А***

Дякую, прислали хороший сигналізатор, після повернення бракованого

• Александр Д***

Проблема решена

Датчика чадного газа в этом приборе нет, это обман.Проверяли как в инструкции на тлеющую бумагу.Дыма полно,даже не видно прибора, а сработки нет.

Достоинства:
    На газ от зажигалки работает.
    Недостатки:
    Не работает на чадный газ( СО).
  • Файзулін Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Товар відмінної якості! Працює ідеально! З даним аналізатором немає жодних помилкових спрацьовувань!!!!! До цього використовували страж так він за 1-2 місяці починав спрацьовувати навіть при відкритому вікні перебуваючи за межами приміщення!!! Цей товар однозначно рекомендую до купівлі!

• Тодорюк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Ніби не поганий пристрій, перевірив над камфоркою газу, подає сигнал працює добре, на рахунок чадного газу немав можливості перевірити.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дизайн не дуже
  • Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Посмотрите видео по ссылке. Я закрыл задвижку в печи и спровоцировал обратную тягу. Видно, что дым и угарный газ (в печи было не большое горение), из открытой печной дверцы обдувают датчик, но он светит зелёным индикатором.
    Комната всего 8 кв м, заполнилась дымом настолько, что потолка не было видно, но датчик, так и не отреагировал.

Достоинства:
    Нет.
    Недостатки:
    Опасное устройство. Не работает.
    • Продавец  ByPass

Доброго дня. Ймовірно Вам попався бракований газосигналізатор, для обміну товару або поверненню коштів наш менеджер зв*яжеться з Вами.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Передивився багато відеооглядів про детектори, переважно всюди китайські, прорекламовані та не дуже ефективні. Про цей детектор відгуки добрі, та гарантія 3 роки а не 14 днів.

Достоинства:
    добрий компактний
    Недостатки:
    не виявив
  • Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

После приобретения установили в частном доме в помещении с газовым котлом и плитой. После включения попищал секунд 30 и перешел в дежурный режим. Так проработал около 12 часов. Затем сработала сигнализация, запах газа не ощущался. Перенесли в другое помещение с печным отоплением и датчиком CO, удаленное от источников газа. Сигнализация выключилась через 30 сек. после подключения к сети. Через сутки и в новом помещении снова сработала сигнализация, пришлось отключить. Вот теперь и думаем: это слабая утечка газа, или неисправность прибора? Запаха газа нет.

Достоинства:
    Высокая чувствительность.
    Недостатки:
    Коротковат шнур питания, возможно ложные срабатывания, или высокая чувствительность.
    • Юрій Ю***

занесіть де точно немає газу наприклад на двір. і попробуйте що буде показувати
      і дякую за відгук - як длоя мене наступному покупцю

• Віктор Г***

Думаю, что анализатор сломался, так как после включения постоянно сигнализирует в помещении, где нет газа. По гарантии обратиться в сервис не могу, так как повредил наклейку с серийным номером при монтаже.

• ольга з***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Проверяли на включенной газовой конфорке. Сразу закатал истерику)) Еще выполняет роль приглушенного ночного светильника на кухне.

Достоинства:
    Нормальная цена. Длительный срок гарантии. Компактный, аккуратный.
    Недостатки:
    Нет.
  • Аполярова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Хороший прибор. Замечательно выполняет свои функции. Легкий в пользовании.

Достоинства:
    Хороший прибор. Замечательно выполняет свои функции
    Недостатки:
    Не нашла
  • Куленко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass

Заказом остался доволен, все проверил все работает. В документах гарантия 36 мес. солидно.

Дякуємо Вам за покупку.