Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Карбоновая накладка Nillkin Camshield (шторка на камеру) для Apple iPhone 7 / 8 / SE (2020) (4.7") Черный / Black

Оценка пользователей 4.71/5
  • Отзывы про товар продавца ALAL
  • Евгений А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Цвет: Black

Добре

• Продавец  ALAL

Добрий день! Дякуємо вам за залишений відгук, будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alexcase. Цвет: Black

Для Iphone 8 чохол підійшов чудово. Матеріал приємний на дотик.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alexcase. Цвет: Black

Мені сподобався, виглядає надійно, життя покаже наскільки його вистачить!! Перші враження тільки позитивні!!!

Достоинства:
    Пластик виглядає якісно
  • Руслана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alexcase. Цвет: Black

Крутий, приємний на дотик, стильний)

• Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alexcase. Цвет: Black

Розпаковка - одне задоволення. Достойна коробка (не якийсь там товар у целафані із пінопластом)
    Якість вразила, надзвичайно приємний на ощуп, гарно ліг, пасує, стильний, не соромно положити телефон на стіл при людях животом вниз (доречі має бортик, за екран можете не турбуватись)
    Перше враження при взятті в руки, перше що прийшло в голову, це - якісна річ!
    Не просто рекомендую, а настирно припрошую.

Достоинства:
    Ідеальний
    Недостатки:
    Ідеальний
  • Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Alexcase. Цвет: Black

Гарний товар. Чехол приємний на дотик. Пластик не тонкий. Шлюз для відкриття камери достатньо міцний. Рекомендую.

Достоинства:
    Приємний на дотик
    Недостатки:
    Може здатись слизькуватим, але це все на любителя)
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Black

Загалом задоволений.
    Придбав під iPhone 7.
    Продавець оперативно уточнив замовлення, я його забрав вже наступного дня на НП...

Достоинства:
    Прикольна шторка для захисту камери. Закриває всі сторони навколо. Крепкий. Пластик по відчуттю якісний, приємний. Консервативно виглядає. Має додаткове укріплення на кутах. Передні краї кейсу легесенько виступають над склоом в 0.3мм, що має додавати безпеки.
    Недостатки:
    Матеріал пластик. Булоб краще щоб хочаб на задній частині кейса булам гума. Це додавалоб трохи більш впевненості що він не вислизне з рук, або кіт не скине зі столу).