- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mojdom-shop
Приятно удивлён.Позвонила менеджер Ирина и предупредила что вначале возможно небольшое биение.Но не судьба.Все запустилась без биения и очень тихо.Проработал минут 20 наточил пару ножей сапу и топор подточил то считай ненагрелся тёплый.Товаром доволен и обслуживанием тоже.Большое спасибо. Ещё талоны на гарантию с печатью .
- Достоинства:
- Всем доволен
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Mojdom-shop
Перше це дуже гарний менеджер ,який все розповів як є , це зараз багатого вартує. Попередили про незначне вібрування та коливання диску на розгоні та вимкненні приладу , так і є,а коли виходе на максимальні оберти , вібрації відсутні стоїть на столі і не рухається. Спробую ще сам диск іншою стороною переставити , іноді самі диски точильні кривуваті.
Апаратом задоволений на всі 200% обирав між дорожчим на 1к грн , вибір вважаю зробив вірний ) І вишенька на торті , гарантійний талон ,заповнений з печатками як повинно бути . Я такого за останні 5 років не бачив, щоб гарантійка заповнена) пакування надійне . Укрпоштою за 1 день доїхало з Запоріжжя в Полтавську область .- Достоинства:
- Все відмінно , рекомендую .
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Mojdom-shop
Хороше точило. Сподобалось, що менеджер попередила про незначне коливання каменю при запуску. Після досягнення номінальних обертів коливання припиняється. Добре підходить для заточки свердел та для обробки інших невеликих деталей.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mojdom-shop
за такие деньги можно покупать смело.
- Достоинства:
- большой по размеру
- Недостатки:
- не сильно мощный
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mojdom-shop
Ще не іспитав в повній мірі.
Продавцю можно довіряти!
Станок робе, талони гарантії навіть є, все відповідає опису. - Федір С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mojdom-shop
У співвідношені ціна-якість норм.на аналогічні ціна в магазинах в 2-3рази дорожче.
- Віталій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Mojdom-shop
За свої гроші хороший станок,великий присутня вібрація по лівому диску
по виливці корпусу прису неякісна виливка
Мотор 350 ват
В цілому краще за такі кошти не знайшов- Достоинства:
- Дешевий ,легко заточувати великогабаритні інструменти
- Недостатки:
- Бій лівого валу,якість вививки корпусу станку
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Mojdom-shop
Хорошее недорогое точило , я купил по акционной цене. Покупкой очень доволен. Цена и качество - нормальное. При оформлении заказа менеджер Ирина предложила оформить доставку товара Новой почтой по скидочьной небольшой цене, которая будет ниже чем доставка Укрпочтой. Я согласился. И на следующий день забирая посылку в отделении Новой почты я убедился, что цена за доставку посылки осталась небольшой, хотя коробка с точилом габаритная и тяжёлая, вес 12 кг. Всем рекомендую покупать хороший товар, пока действует скидка.
- Достоинства:
- Цена - качество.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mojdom-shop
Як то кажуть: приємно здивований.
Точило важке, вібрації відсутні, на столі стоїть як вкопане. Присутнє невелике вихляння одного круга всторону десь 0.5мм, але на заточку воно не впливає.Працює тихо. Точив невеликий інструмент,тож потужності вистачає. Працював хвилин 10 щоб випробувати ( більше не було що точить) то нагрілось не сильно. Як назбираю більше залізяччя і попрацюю довше відгук доповню. Але як для моїх потреб щось десь колись поправить - саме те.
І це за смішну ціну. Я за два китайських водяних камня більше віддав.
І окремо про продавця.
Передзвонила, пояснила, на питання відповіла, спілкуватись було приємно . Оплата на пошті після перевірки точила, що для мене суттєво.
А ще є інструкція. Нажаль російською, та хоч не ієрогліфи.
А ще присутній повністю заповнений гарантійний талон. Купуючи на розетці я вже і забув як вони виглядають.- Достоинства:
- Шара пліз