Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оценка пользователей 4.23/5
  • Отзывы про товар продавца Opensat
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Не рекомендую купувати цю модель. Працює дуже повільно, час від часу зависає що псує задоволення від перегляду фільму.... Видалення зайвих програм, оптимізація налаштувань, заміна блока живлення - нічого не допомагає.

Достоинства:
    Дешева (безплатний сир у мишоловці)
    Недостатки:
    Дуже повільна, постійно зависає.
    • Руслан А***

все логічно. тут дуже дешевий і повільний проц особливо не призначений для fullHD (хоч на ньому так і пише %))
      Час від часу висне бо я в якись момент перегрівається та начинає тротлити. Тому шо проц працює на максимумі своїх можливостей.
      Рекомендую або дивитись в гіршому розрішенні - 720р, або подбати про краще проца охолодження. Я наприклад розібрав тей пасту поміняв на крутішу та радіатор чуть підсилив - правда гарантія пропадає!!

• Олександр П***
    Продавец: Opensat. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

продавец товар прислал. спасибо

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    грееться
  • Олександр К***

Все працює, раджу.

• Ніна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Придбали приставку. Нетфлікс не працює, але ок. Та головна причина є та, що він просто періодично вимикається і його треба постійно по новій калібрувати. Знову і знову треба входити в свої облікові записи, підключати до вайфаю, бо все скидається до заводських налаштувань. От в мене одне питання: ви ж знаєте, що товар не належної якості, навіщо ви його взагалі продаєте?

Достоинства:
    Якби працював то була б супер альтернатива волі
    Недостатки:
    Не коректно працює
    • Продавец  G-TREND

Дякуємо за відгук і зворотнй зв'язок, якщо приставка некоректно працює на цей випадок є гарантія, зазвичай приставка чудово працює і не має жодних проблем. Наш відділ турботи з задоволенням вам допоможе та замінить приставку за наш рахунок. Все буде ідеально працювати.

• Михаил С***

Отправили очень быстро.

Достоинства:
    Изображение хорошее, не тупит, ловит сеть норм
    Недостатки:
    Нет звука вообще, появляется рывками если немного прижать разьём hdmi на самой приставке. Гнездо av вообще не рабочее. Улетело в мусорку, а жаль
  • Виктория Т***

Все быстро подключили и работают , цена хорошая , спасибо

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Приставка працює але дуже погано фільми не вмикаються в Google дуже довго виходить та заходить на різні сайти та програми не рекомендую!

• Геннадій Б***

Поки все добре.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Швидка доставка.Дяеую

• Продавец  ТВ ДЛЯ ТЕБЕ

Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!

• Андрій В***

Маленька компактна не зависає.Рекомендую

Достоинства:
    Розмір
  • Володимир Н***

Все ок

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Все супер! Показує ідеально.

Достоинства:
    Швидка
    Недостатки:
    Наразі не бачу
  • Инна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Никак каналов тв нет,очень сложно настроить

Достоинства:
    Ютуб работает хорошо
    Недостатки:
    Небыло инструкции,
  • Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Дуже швидка доставка, все працює

• Калашнік Л***

Все працює, задоволена

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    не має
  • Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Приставка классная! Все работает!Включил и смотри!

• Геннадий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Красиво упакован , при включении приставка сразу заработала. Качеством и обслуживанием доволен.

• віталій Г***

Приставка чудова працює добре

Достоинства:
    Легкі налаштування все прекрасно
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Игорь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Дуже гарна річ. Усе зрозуміло, сподіваюсь надійно.

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Працює нормально, але все залежить від Інтернет провайдера. Ціна також приємна. Хотілось би щоб було 5 ГГц, на 2,4 ГГц буває трохи тормозить. Але то залежить від навантаження на сервер

Достоинства:
    Доставка вчасно, бокс працює нормально.
    Недостатки:
    Не вистачає 5 Ггц
  • Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Тв приставку доставили швидко. Під'єднав та перевірив, працює добре. Оригінал. Під'єднував через кабель до роутера, показує без затримок у гарній якості. Продавець відразу зв'язався зі мною та запропонував допомогу у налаштуванні. Чемно відповів на мої запитання. Рекомендую товар та продавця.

Достоинства:
    Якісна приставка за розумну ціну
    Недостатки:
    Не виявив
  • Виктория Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Дуже сподобалося обслуговування, мені прийшов пульт зламаний, я не перевірила при отримані, перевірила вже дома, написала продавцю. Все замінили. Дуже швидка доставка. Все сподобалося. Дякую.

Достоинства:
    Дуже легке налаштування
    Недостатки:
    не знайшла
  • Сергей С***

Товар задовільної якості

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Дуже швидка доставка,все легко підключається та добре працює. Задоволена!

• Денис Ч***

Все працює

• Михайло Б***

Доставили быстро. Свою работу выполняет

• Йосип Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartace. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Я користуюся медіа приставками з моменту іх появи і хочу сказати, що з дешевого сегменту це самий удачний варіант, яким я до сих пір користувався, а можливість дивитися YouTube без реклами це взагалі супер

Достоинства:
    прекрасно працює
    Недостатки:
    нема
  • Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Hamster. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Чудова приставка. Приємна ціна. Легке та швидке підключення. Все працює добре. Приємний сервіс – після покупки зателефонували, всі пояснили та запропонували допомогу. Продавця рекомендую!

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GTX SHOP. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Медіаплеєр виконує свої функції. Відео та фільми відтворює нормально, налаштування прості.

• Продавец  GTX SHOP

Добрий день! Дякуємо за відгук.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Madisons. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Приставка супер, працює добре, з пультом теж не побачив проблем, не жалію, що купив

Достоинства:
    якість, ціна
    Недостатки:
    ні
  • Вита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Прийшов з неробочим блоком живлення

Недостатки:
    Неробочий блок живлення
    • Продавец  Світло Є

Вітаємо, Віта!

Дякуємо за зворотний зв'язок!
      Ми вже зв'язалися з вами та врегулювали це питання — вартість нового блока живлення повністю компенсовано. Нехай техніка працює довго та надійно!

• Вита М***

Навіть не думала, що питання так швидко вирішиться. Щиро вдячна

• Надежда З***

Вітаю. Я не можу відкрити доступ до Київстар тб

• Продавец  G-TREND

Доброго дня, треба скачати в плеймаркеті додаток, зайти під своїм номером телефону, надійде смс з кодом доступу і все буде працювати, якщо є потреба, наші менеджери служби турботи з задоволенням вам допоможуть

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

пристрій вмер через пів року користування. порада: не економте на репліках

Недостатки:
    якість
    • Продавец  Світло Є

Вітаємо, Олег!

Дякуємо за ваш зворотний зв'язок! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією під час використання смарт-приставки. У вас діє гарантійне обслуговування, і ми з радістю допоможемо вирішити вашу проблему.

• Олег К***

пристрій полагодили, блок живлення теж, по гарантії, наразі працює нормально. вдячний сервісу

• Валерій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Маленький та удаленький,функції виконує на відмінно

Достоинства:
    Компактність,функціонал
    Недостатки:
    Відсутні
  • Гасіч Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black

Працювала чудово. Через 30хв. Почала максимально сильно гальмувати користуватись неможливо.

• Олександр Д***

Супееееер