Отзывы покупателей о Пульт Air Mouse Fly T2, 2.4G с гироскопом, аэромышь

Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

Користувалися дуже рідко, бо цей пульт для телевізора, а у нас є комп"ютер. Але за три місяці разів з двадцять вмикали. Коли цей пристрій перестав працювати, ми подивилися на інструкцію на коробці і побачили, що вона на англійській мові, яку ми не знаємо. Знайшовши і передивившись в інтернеті кілька відео, ми так і не змогли примусити цей пульт працювати. Тому і розмістили відгук на Розетці в надії, що продавець відгукнеться і допоможе нам. Але отримали відгук в доволі неприйнятній формі, а саме, що ми настількі неосвічені, що не додумалися прочитати інструкцію на англійській мові на коробці. При цьому відповідь була з граматичними помилками.

Достоинства:
    Зручнй.
    Недостатки:
    Не працює через 5 місяців.
  • Диденко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

Купляючи цей товар, розраховуйте на 3-4 місяці роботи.

Достоинства:
    Зручно користуватися.
    Недостатки:
    Гарантія 3 місяці.Пропрацювала трохи більше - 5 місяців. Батарейки поміняли, синя лампочка горить, телевізор не реагує.
    • Продавец  Opensat

На коробці від пульта є інструкція як скинути пульт в заводськи налаштування і заново прив'язати адаптер до пульта. Я чогось думаю це Ви навідь не спробували

• Диденко И***

Дякую за пораду продавця. Але на коробці інструкція англійською мовою. А згідно Закону про права споживачів повинна бути на державній мові. Але якщо Ви вишлете мені інструкцію додатково, то спробую.

• Виктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

Гарний пульт за свої гроші

Достоинства:
    Ціна, якість.
  • Гордєєв К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

Приобретая ТВ приставку продавец порекомендовал мне взять аэромышь. Но спустя 3 года ее время вышло)) и нужно было покупать новую. Пересмотрев несколько вариантов решил взять такую же, так как уже привык к ней и со своими функциями она справлялась отлично. Немного смутила цена которая в 2раза меньше чем я платил тогда... как оказалось у китайского пульта есть еще китайская потделка... Основные отличия: На старом кнопки пластиковые а на новом резина и сам корпус с более дешового пластика (а роботу как бы не влияет но когда он в руках "ощущения не те" )
    и основной его минус то что он подтормаживает (чего со старим небыло ниразу)

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    притормаживает, качество пластика
  • Андрей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

самый из первых пультов такой системы наверное,такой же есть с приставкой,второй купил в розетке для телевизора на андроиде,не заменимая вещь

Достоинства:
    маленький,удобно лежит в руке,блютуз модуль в комплекте(в крышке отсека для батареек)
    Недостатки:
    чучуть иногда притормаживает курсор,но если часто пользуешься,то не замечаешь