- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому, задоволений товаром то його звучанням!
- Достоинства:
- Чудовий зовнішній вигляд, зручні розміри сателітів, окремий підсилювач.Звучання на належному рівні
- Недостатки:
- Великуватий для свого звучання саб, при зеншенні гучності до мінімального рівня перестає працювати один з сателітів. Хоч на такій гучності систему я і не використовую та все ж знати про такий недолік малоприємно.
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За такие деньги, просто шикарная система, и не выглядит как палево китайское.
- Достоинства:
- Система просто пушка за такие деньги. Все идеально, мощный объемный звук. Дизайн тоже идеальный (а я дизайнер, так что очень прихотлив в этом вопросе)
- Недостатки:
- Коротковаты провода (и они вшиты в колонки) от колонок до пульта управления, придется покупать удлинитель если хочется поставить колонки подальше от саба.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
на небольшой громкости звучит как бубнелка! а в целом доволен!
- Достоинства:
- красивая и стильная акустика
- Недостатки:
- саттелиты с одним широкополосым динамиком, и как по мне шнуры коротковаты.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь більше року, але в навушниках краще)
- Достоинства:
- Шикарно виглядають.
Нормальний звук за хорошу ціну
легко доглядати
Потужності вистачає на ура - Недостатки:
- В порівнянні з дуже старими - немає регулятора середніх частот, тому звук різкий, але чистий.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
неплохо правда не с чем сравнить
- СтаниславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вцелом оставили позитивное впечатление
- Достоинства:
- Цена/качество, звучание, наличие выходов на передней панели усилителя
- Тарас П***Продавец: Rozetka
Звук потужний і якісний, єдиний недолік - помітно гуде сабвуфер у стані спокою, коли колонки не видають жодних звуків. Купив цю систему для свого ноута, тому цей гул трішки дратує.
- Достоинства:
- Гарний дизайн, чисте звучання
- Недостатки:
- Гуде сабвуфер
- ВячеславПродавец: Rozetka
Вцелом хорошая акустика за такие деньги лучше не найдешь....Рекомендую
- Достоинства:
- Приятный стильный дизайн, звучание хорошее как для игр так и для просмотра фильмом и прослушивания музыки, удобно управлять системой-регулятор громкости на передней панели усилителя, еше бы регулятор басса на переднюю панель вообше супер, но и так нормально
- Недостатки:
- Длинна кабеля сабвуфера 75см (очень короткий) нужно преобретать удлинитель
- ИгорьПродавец: Rozetka
Приобрел сегодня! Качеством звука очень доволен! Рекомендую!
- АлександрПродавец: Rozetka
покупал их непомню скоко лет назад (лень искать чек). для меня одним из критериев было небольшое количество колонок, т.к. комната маленькая и вторую пару колонок просто некуда девать. за свои деньги вполне нормально. конешно с кинотеатром (реальным, не домашним) не сравнить, но меня устраивает. на максимуме звука, саб под столом, всякие бабахи чувствуются грудной клеткой ))) звучание нормальное. нету ни писков ни тресков. как и должно быть в нормально работающей технике. хотя насчет самой системы 2.1 - вот думаю может надо было покупать 2.0. ибо в винде не находил именно 2.1 организации звука. 2.0 есть, 4.0, 5.1 и т.д. а вот 2.1 - не находил. и в играх тоже вопрос. так что над этим подумайте. но если не принципиально - у меня нормальные колонки.
- СтасПродавец: Rozetka
Не пожалел о том , что взял именно эти. При прослушивании музыки предметы на столе подпрыгивают, хотя САБ находится за 5 метров под кроватью))).
Советую.- Достоинства:
- 1) Отличное чистое качество звучания
2) Красивый и стильный дизайн
3) Мощный усилитель (4 колонки по 15 ватт тянет "на УРА")
4) Очень мощный глубокий и мягкий басс(достигается настройкой эквалайзера)
5) Магнитное экранирование сателлитов и сабвуфера - Недостатки:
- 1) Короткие шнуры как у сателлитов, так и Сабвуфера. (исправляется с помощью удлинителей и переходничков).
2) нету регулятора высоких частот.(исправляется с помощью эквалайзера).
- ГостьПродавец: Rozetka
намного слабее за Microlab PRO 3 ????
- Вадос
нельзя сравнивать. конечно про3 будут мощнее. правда низкие у этих будут мягче
- gpl
Как ты мог брать ее 2 года назад, если она 2011 года выпуска? Ты из будущего?
- ОлександрПродавец: Rozetka
Після місяця експлуатації лише раз не виходив звук з однієї колонки, більше такого не спостерігалось. Налаштувавши еквалайзер звукової карти - якість звука просто шикарне. Дійсно якісна і хороша система.
- СтепанПродавец: Rozetka
Я теж люблю читати відгуки. Відштовхуючись від них, можна вибрати достойну річ. Тільки от відгуки треба писати правдиві і не кому попало. Я ціную якісний звук і сам пройшов цілу еволюцію акустичних систем. Останні з дешевих, якими я був задоволений були колонки 2,0 - Sven BF 11-R. Зараз користуюся Edifier S730. Відштовхуючись вд вище написаного можете зробити висновки про правдивість і користь даного відгуку. Я збирарав компа для друга і попали мені Microlab FC360. от я і скориставшись нагодою, оглянув їх протестував. Для звичайного користувача їх може і вистачити. ДО половини потужності ніби все збалансовано. А от при більшій гучності Сабвуфер - вже не сабвуфер, а якийсь генератор спотворень. Короче не рубають вони. Сателіти повністю не керовані і при великій гучності пищать страшно. Довжина кожного кабеля 1,5 м. Особисто я не рекомендую їх брати, ще й за 600 грн. це забагато для них. Далі читайте плюси і мінуси (їх більше) і зробіть правильний висновок для себе.
- Достоинства:
- Система повністю виключається кнопкою на верхній стінці підсилювача. Вхід для навушників, який розміщений на підсилювачі. Це дозволяє не "лазити" кожного разу до "заду" системного. Наявність окремого підсилювача, який можна поставити десь близько під руку, що дуже зручно Певне більше нема за що їх похвалити.
- Недостатки:
- НЕ якісні стандартні кабелі. Регулятор басу розташований на задній стінці підсилювача. не має рідкокристалічного дисплея для відображення хоча б рівня гучності. Не регулюється рівень високих частот (тобто сателіти повністю не керовані), на салелітах дуже погано тримаються гумові ніжки (для надійності треба їх відірвати і переклеїти, тільки не супер клеєм, бо він тільки пропалить шкірзамінник, яким обтягнута система). Регулятор гучності механічний і не має поділок (тобто не можна дізнатися на якому саме рівні стоїть гучність, поки не покрутите регулятор. Причому тому регулятору "можна вкрутити голову"). Єдиний індикатор,який розміщений вгорі підсилювача і вказує чи ввімкнена система, чи ні, Світить якимось облізлим кольором. Так ніби там лампочка з вигорілим кольором. Передня стінка підсилювача виглядає дуже пустою. Ну і тому хватить. Короче суцільні мінуси.
- Степан
Ще до мінусів можна віднести пластмасові ніжки сабвуфера. Гумомові було б краще. По ламінату сабвуфер на таких пластмасових ніжках дуже їздить. Торкнувся не нароком і вже посунув
- ОлександрПродавец: Rozetka
Купив я на днях цю систему. Враження неоднозначні. Є свої позитивні сторони і негативні. Брав за 523, на наступний день вже 604грн...
На даний момент налаштовую еквалайзер, інакше - слухати неможливо.
Тверда 4, можливо з плюсом.- Достоинства:
- Сильна система, потужна достатньо для кімнати більше 20м2 навіть на не високій гучності. Чіткий і достатньо басовий звук.
Чудовий дизайн, якісно виконана система.
Зауважу, що матеріал облицювання - "під шкіру" ! ! ! - Недостатки:
- Короткі шнури, особливо від підсилювача до розетки, десь не більше 1.2м. Цього занадто мало. Від саббуфера теж не особливо довгий, а для колонок довгий шнурок і не потрібен, вистачає. До компа теж вистачає.
Немає регулювання "трембл" Дуже важлива функція для пом'якшення звуку, цей недолік важко але можливо зі звиканням усунути через еквалайзер, хоч і не повністю.
Басова коробень, інакше не назвеш досить огромна, займає багато місця.
- НикитаПродавец: Rozetka
Я правильно понял, тут 20 Вт на одну колонку?
- Степан
Максимум 10 на один сателіт, і то пищить страшно. середніх частот майже нема
- ВоваПродавец: Rozetka
Приобрёл примерно год назад. Никаких проблем не было, но последнее время появились какие-то посторонние звуки. Что-то трещит, пищит, клацает периодичесски... Даже если не подключен, а просто включен... От уровня звука не зависит. Если слушать громко или на среднем звуке - в порядке. Стоит тихо включить - эти звуки добивают!!!((( Эксплуатирован был отлично. Не падал, не мочился и т.д. Может не повезло просто...
- Іван
це може бути через модем (кіївстар мтс тощо ихни волни таке роблять провирено) а так супер
- ДенисПродавец: Rozetka
Отличная аудио система для не большой комнаты !
За такие деньги можно брать не думаю !
отличный звук, очень сочный бас , приятный вид.
Громкости для большой комнаты маловато, зато КАЧЕСТВО ! - РОМАНПродавец: Rozetka
МОДЕЛЬ ПРОСТО СУПЕР
- ромаПродавец: Rozetka
Брал 2 года назад за 235 грн. щас цены подросли просто.
Из плюсов :+
1) Очень качественый саб - не запирает, выдает 40 грц. начисто.
2) Хороший запас усилителя по мощности - 70 % с головой хватает что бы к тебе пришли соседи (ко мне приходят регулярно - сволачи).
3) Отдельно вынесен усилитель с регулировками!!! Удобно и нету фона.
Минусы: -
1) Пластиковые сателиты - при большой громкости может резонировать, на определенных частотах ( редко такое бывает ) не мешает абсолютно, НО - подключив к системе любые другие колонки ты удивишся на что способен уселок!
Если хочеш что бы и для музыки и для фильмов компактную и надежную систему - то рекомендую Microlab FC360. Поднакопи и не пожалееш.- Степан
От меніф цікаво чим то ти так виміряв тих 40 Герц?
- Женя
Согласен, купил эту систему когда сгорела 5,1, дабы не оставаться на время ремонта в тишине, восторга система не вызвала вовсе, но когда подключил к усилку другие колонки - ситуация стала устраивать, сейчас они так и работают в тандеме с более мощными колонками, теперь не хватает баса, вернее он есть, но не сочный и малоуровневый что ли...
- ЮлияПродавец: Rozetka
Покупала парню в качестве подарка на Новый год. Могу сказать, что остались очень довольны, так как звук просто потрясающий. если уже определились то не сомневайтесь и берите. Система просто супер.