- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Друга, знов на подарунок. З цією все добре) Дякую за швидку доставку!
- Продавец Aliko
Доброго вечора! Дякуємо за ваш відгук!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Скільки у вас вже купив, а саме ліхтар на подарунок дитині прислали з подряпиною. Написав же при замовленні, щоб перевірили цілісність... "Дякую"!
Доброго дня!
Щиро перепрошуємо за ситуацію, що сталася. Дякуємо, що повідомили — це допоможе нам покращити контроль якості.
Будь ласка, напишіть нам у приват або на службу підтримки, щоб ми змогли якнайшвидше вирішити питання: запропонувати заміну чи інший зручний для вас варіант.
Ще раз вибачаємося за незручності та вдячні вам за довіру й попередні покупки. - Вячеслав
Немає часу на "маневри", завтра він з іншими подарунками будуть в подарунковому пакеті
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Все чудово працює
- Продавец Aliko
Дякую за відгук, дуже приємно. У нас постійне оновлення товару приходьте до нас ще)
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Працює ідеально, взяв одразу 2 про запас, все як вказано в характеристиках, на деяких режимах світить більше 8 годин (а це вже дуже добре)
- Продавец Aliko
Доброго дня! Дякую за відгук, дуже приємно. Раді що Ви залишилися задоволені придбаним товаром)
- Геннадий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Дуже задоволений. Ліхтар перевірений часом. Раджу всім. Не пожалкуєте.
- Достоинства:
- Роботяга. Працює у любих умовах.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Aliko
Добрий день! Дякую за ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаним товаром.
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Ціна та якість така що не знайдете, купуйте поки є в наявності.
- Достоинства:
- Яскраві маячки
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Товар получил. Огромное спасибо продавцу.
- Достоинства:
- У меня был точно такой. Потерял. Проездил и зимой и летом. Под дождём и снегом,в мороз и в жару. Работал достойно. Фонарь отличный.
- Недостатки:
- Их нет.
- Продавец Aliko
Добрий день.
Дякуємо, що ділитеся Вашим досвідом використання! Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв'язок від наших покупців!
З найкращими побажаннями!