- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Гарна фара. Світить приємно.
Але краще датчик світла не ставили, а зробили б інше кріпоення, бо застьожка як на ремні не викликає довіри. Кріплення на гвинтах було б кращим.- Продавец Aliko
Добрий день.
Дякуємо, що ділитеся Вашим досвідом використання! Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв'язок від наших покупців!
З найкращими побажаннями! - Вячеслав
Так, згоден. Воно то не відпаде, але вібрація є при динамічній їзді. І трошки може під вагою опуститися
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Вже четверта фара) Дякую за оперативну доставку. Трохи неприємний момент що коробка надірвана, так як на подарунок знову, але не критично.
- Продавец Aliko
Доброго вечора! Стараємося для вас працювати швидко. Дякую Вам!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Третю вже придбав. На подарунок. Гарно світить, трошки б довше - взагалі супер було
- Продавец Aliko
Дякуємо за відгук! Завжди раді Вам!
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Якісний товар який відповідає опису.Порадував датчик освітлення спрацьовує коректно.Фара дає достатньо освітлення, якісна збірка.
Щиро дякуємо! Раді, що Вам сподобалось
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Отримав другу. Все добре. Дякую!
- Продавец Aliko
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Гарна фара. Світло фокусується перед велосипедом, не сліпить оточуючих, добре освітлює дорогу. Датчик, що вмикає фару в темряві автоматично, працює наче коректно. Син тепер проситься їздити на велику вночі)) Дякую магазину за приємну ціну та швидку доставку. Замовив ще одну для другої дитини.
Добрий день.
З найкращими побажаннями!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Чудовий фонарик. Добре світить. Рекомендую.
- Продавец Aliko
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
- Даниил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko
Очень хороший фонарь, за свою цены отрабатывает хорошо, долго держит заряд, яркий и качественный и хорошо держится на ручке велосипеда, рекомендую!
- Достоинства:
- Аккумулятор, яркий фонарь, достойная сборка, цена
- Недостатки:
- Продавец Aliko
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!