- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Нажаль не має вимикача ) не зручно
- Достоинства:
- Чудова навчальна іграшка
- Недостатки:
- Не має вимикача, це реально не зручно, не зачиняється задня часть
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Так, на жаль, вимикач не передбачений у цій іграшці. Ми врахували це побажання при розрозбці інших іграшок бренду KIDDI SMART і переважна більшість з них має вимикач. Щодо задньої частини, про яку Ви зазначили у недолікаї - рекомендуємо звернутися у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін.
- Кучерявая Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
треба купити точно, він того вартий, дуже якісний, малеча в захваті, дорослі теж
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Досить хороша іграшка але нам прийшла з браком, коли натискаєш на зебру озвучка " жирафа" а коли натискаєш на жирафу - озвучка каже " зебра"
Ніби і дрібниця але не приємно, питання звісно не до продавця а до виробника.
Неможу додати відео сюди щоб продемонструвати.
А загалом іграшка хороша, потяг їде,світиться, дитині цікаво бавитись з ним і фігурками тварин.
Також мені ріже вуха озвучка, я заісно не філолог тому не можу оуінити правильність перекладу наприклад :
" Паровоз по джунглях мчить і колесами СТУЧИТЬ"
"Жирафа довгу шию має всіх з ВИСОКА вона вітає"- Недостатки:
- коли натискаєш на зебру озвучка " жирафа" а коли натискаєш на жирафу - озвучка каже " зебра"
Добрий день, Катерина. Вдячні за ваш відгук. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація з озвучкою тварин. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Іграшкою повністю задоволені, цікава, можна вчити кольори, тваринок та про них віршики, що сам їзде.
- Достоинства:
- Буде цікаво буде діткам
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Качество , яркость,классная озвучка,брали на украинском для обучения все супер. Доставка быстрая спасибо Розетке
- Достоинства:
- Яркий , веселый паравозик,
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Гарна ігмашка. Дитині сподобалася.
- Достоинства:
- Якісні матеоіали
- Недостатки:
- Не виявив
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Очень понравилась игрушка: качественный пластик, нет травмирующих деталей, симпатичные фигурки зверей, хорошей формы "настоящий" паровоз. Хорошо, что есть батарейки в комплекте. Праздничное настроение создано и ребенку, и родителям. Доставка как всегда быстрая, упаковка надежная.
- Достоинства:
- нетравматичная, пластик хорошего качества без запаха
- Kate Y***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже класна іграшка! У нас вже є трактор (фермер з тваринами) з цієї серії. Син із задоволенням грається ще з 10 місяців і до цих пір. Зараз нам 1,7. Іграшка дійсно розвиваюча. Один із кращих подарунків дитині до новорічних свят.
- Достоинства:
- Яскрава розвиваюча іграшка з якісної пластмаси.
- Недостатки:
- Нема.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Очень качественная игрушка. Ребенку интересно.
- Достоинства:
- Да все
- Христофорова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Замечательная игрушка. Ребенку понравилась.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Вроде на вид качественный. Но.... Нет выключателя, то есть случайно заденешь, будет играть музыка. Лев по центру нажимается при лёгком прикосновении к корпусу паровоза, то есть его надо вынуть, чтобы он не срабатывал постоянно при прикосновении к корпусу. Цена такой игрушки даже с таким качеством пластмассы максимум 350 грн. Много надо доработать.
- Достоинства:
- Качество пластмассы.
- Недостатки:
- Много ..
- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
- Носенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Очень классная игрушка, ребёнку интересно, качество и оформление супер
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Ваш малюк буде у захваті!
- Достоинства:
- Чудова іграшка для розвитку дитини!
- Дарья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Хорошая игрушка
- Достоинства:
- Яркий, хорошие стишки про каждого из зверей, лев поёт песенку, поезд едит, гудит издаёт звуки как настоящий .
- Лена Ф***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Нам подарували. Але виявився з браком.. можливо хтось знає, як його полагодити?
- Достоинства:
- Дуже класний, якби не брак
- Недостатки:
- 1. Перший день їздив. Потім перестав їздити (вся озвучка працює). Через місяць знов почав їздити, але на 1 день. Далі знову передумав.
2. Лев погано вставляється, дорослому треба силу прикласти
Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.
- ИгорьПродавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
На русском языке еще остались?
- Достоинства:
- Хорошая озвучка
- Недостатки:
- Не можем найти на русском языке. Везде разобрали.
- РоманПродавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Чудовий потяг. Син масою 11 кг сідав на нього, кидав його більше 10 раз, а в результаті нічого незломалось. Моєму подиву не було меж.
- Достоинства:
- Міцність.
- Ефименко Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Подскажите, до какого возраста будет интересна?
- Представитель Компании
Добрый день! Игровой набор будет интересен до 3,5 лет.
- ВікторіяПродавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Чудова іграшка, граємося вже 2 роки і не набридає, якість відмінна, гарна озвучка.
Тільки загубили жирада((( ото проблема( чи можна купити окремо такого жирафа?- Достоинства:
- Дуже цікава і фунуціональна
- Представитель Компании
Добрий день, Вікторія! Така можливість є. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: 067-561-22-94. Нехай іграшка приносить радість Вашому малюку. Дякуємо за відгук.
- ЮлияПродавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Игрушка - просто чудо. Ребенок в полном восторге. Разговаривает и издает различные звуки. Ребенок счастлив, а значит и я счастлива.