- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Працює вже більше півроку все нормально, аж просто супер, рекомендую
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера г***о
- Владислав О***
у мене працює вже рік, і ніяких проблем))
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Неплохая камера за свои деньги. Просто для видеосвязи отрабатывает неплохо. Рекомендую.
- Достоинства:
- Цена, качество.
- Недостатки:
- Пока не обнаружил. Если что-то проявится, дополню отзыв.
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера непогана, якщо розцінювати її як екстрену покупку.
Вебка нажаль пересвічує сильно, але картинка більш менш.
Звук від мікрофону рипить, але це не заважає співбесідникам розуміти мене.
Тверда трійка. Проте поставив двійку через те, що камера перестала працювати всього навсього на 17 день після покупки- Достоинства:
- Недостатки:
- Зламалась, не пропрацювавши і місяця
- Валерий К***
В сенсі? Я не повертав камеру. Тільки от збираюсь віддати на ремонт по гарантії.
- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера гарна, мікрофон також картинка супер!
рекомендую- Недостатки:
- незнайшов
- тимофій м***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
веб-камера за свій кошт - прекрасна
задоволений покупкою:)- Достоинства:
- заглушка, індикатори (живлення та активності) та зручний тримач
- Недостатки:
- деякі проблеми з відео. Але знімає не погано
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Швидко, якісно!
Все добре, все влаштовує - Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Слабка камера по якості, має ефект риб'ячого ока, заокруглює зображення по кутам
- Достоинства:
- Дешева
- Недостатки:
- Заокруглює зображення і має не найкращу якість
- Продавец OKImarket
Василь, дякуємо що приділили хвилинку на написання відгуку! Багато клієнтів високо оцінили якість зображення і відповідність Ціна/Якість незважаючи що камера бюджетна. Камера має широкий кут, а заокруглення по краях незначні, якщо задній фон знаходиться на певній відстані.
Також якщо вам не сподобалась камера ви можете її повернути зв'язавшись з нами по номеру в гарантійному талоні.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Отличная камера за свои деньги.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец OKImarket
Алексей, приятно что камера вам понравилась и вы высоко оценили её цену и качество.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Гарна якість, але проблеми зі звуком та переееспозтцією. Мікрофон камерний "скрипить". Доводиться використовувати інший мікрофон. При денному світлі сильно пересвітлює світлі участки обличчя і не знайшов як це виправити програмно.
- Достоинства:
- Формат 1080р, гарна якість картинки в цілому
- Недостатки:
- Мікрофон працює погано, Камера пересвітлює світлі участки шкіри
- Продавец OKImarket
Олександр, дякуємо за ваш відгук і що високо оцінили якість картинки! Мікрофон камери не повинен "скріпити", якщо таке відбувається зверніться за телефоном в гарантійному талоні і ми її поміняємо. Інші клієнти високо оцінили якість мікрофона.
Стосовно пересвіту, то в інструкції на с.6 вказано, що експозицію можна підналаштувати в залежності від освітлення вашого приміщення. Для цього потрібно запустити программу для доступу до відеопроцессора камери (наприклад Skype). Зайдіть в налаштування Відео , оберіть камеру, натисніть Налаштуваннях веб-камери. Відрегулюйте пареметри такі як яскравість, зйомка напроти світла, посилення. Це вирішить проблему переекспозиції картинки. Збережені налаштування будуть поширюватися на всі інші программи для відеозв’язку. - Продавец OKImarket
Також якщо ви використовуєте Windows 11 ви можете зайти в параметри системи і обрати налаштування камери і налаштувати картинку під ваши вимоги.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Купила в лютому минулого року. Десь з пару місяців тому камера почала своє власне життя: відрубає відео, звук пливе, будь-який рух монітора може спровокувати відключення камери. Перевірили - справа не в комп'ютері, а в камері.
- Достоинства:
- Поки була справна, працювала нормально
- Недостатки:
- Відрубається, поганий звук, що "пливе", від найменшого руху може "знепритомніти"
- Продавец OKImarket
Юлія, нам прикро, що ви зіткнулись з данною проблемою, на камери SWT гарантія 24 місяці, ви можете зв'язатися за номером у гарантійному талоні для заміни на іншу. По цій камері дуже низький процент гарантійних випадків і у більшості клієнтів камера стабільно працює роками.
- Татьяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера сподобалась, все чітко видно, задоволена
- Достоинства:
- За свою ціну, дуже гарна камера
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец OKImarket
Тетяна, дякуємо що високо відзначили якість картинки і приємно що камера вам сподобалась! Приємного користування на довгі роки!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Встановивши дану камеру підключив до комп'ютера,вона ініцілізувалася та підтягнула драйвера сама,кабеля достатньо щоб причепити камеру на монітор і увімкнути до системного блока який стоїть або на столі або на підлозі!
- Достоинства:
- Показує дуже якісне зображення,кланан який закривається об'єктив,і лампочки які показують чи камера увімкнена/вимкнена
- Недостатки:
- За таку ціну немає
- Продавец OKImarket
Андрій, дякуємо що приділили хвилинку на написання відгуку! Приємно що камера вам сподобалась і ви високо оцінили як якість зображення так і інші переваги цієї камери. Приємного вам користування і гарного дня!
- ТамілаОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камеру відразу підключила на Windows 10. Користуюся прерважно у вечірній час.
При штучному освітленні жовтому йде спотворення кольору. А камеру купувала для онлайн уроків по малюванню. Тому якість має бути на рівні.
А при штучному освітленні білої лампи зображення краще, але по всьому зображенню йде безперервне коливання хвилястими полосами .
Чи можна це виправити? А також як баланс білого налаштувати?- Продавец OKImarket
Таміла, ми з вами зв'язались і приємно що вдалось допомогти у вирішені данного питання. Проблема була пов'язана в низькоякісному LED-освітленні яким ви користувались і яке спричиняло мерехтіння.
- Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Абсолютно средняя вебка. Пойдет если срочно нужно дешевое решение.
- Продавец OKImarket
Михаил, спасибо что уделили минутку на написание отзыва! Хочется отметить, что большинство клиентов высоко оценили как картинку так и микрофон камеры. Также камера оптимально сочетает цену/качество.
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Отличная
- Продавец OKImarket
Евгений, спасибо что дали наивысшую оценку камере! Приятно что камера вам подошла и оправдала ожидания. Приятного пользования!
- Анатолий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
для онлайн занятий отлично подходит
- Достоинства:
- неплохо снимает
- Недостатки:
- неплохой микрофон
- Продавец OKImarket
Анатолий, спасибо что выделили минутку на написание отзыва! Приятно что камера вам подошла и вы остались довольны как качеством съемки так и микрофоном. Всего наилучшего!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Добрый вечер, сегодня получила камеру,та же проблема с микрофоном,звук ужасный, картинка не плохая
- Достоинства:
- Картинка
- Недостатки:
- Микрофон
- Продавец OKImarket
Светлана, мы с вами свяжемся для уточнения деталей, микрофон должен работать хорошо, камера на гарантии, если проблема в камере, поменяем.
Возможно система некорректно настроила микрофон, проверьте следующее:
1) подключена ли камера к задней панели если это ПК; 2) попробуйте переподключить в другой разъем и перезагрузить; 3) в диспетчере устройств удалите микрофон камеры и переподключите камеру; 4) выбран ли непосредственно микрофон камеры в приложении которое используете - Світлана С***
После перезагрузки компьютера,наладилась работа микрофона и динамика, всё нормализовалось.Хороший звук и картинка,для онлайн занятий будет достаточно.Спасибо продавцу,перезвонили быстро,было предложено при не устранении проблемы, сделать обмен.Рекомендую!
- Анатолий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
.ужасный микрофон
- Достоинства:
- неплохо снимает
- Недостатки:
- ужасный микрофон
- Продавец OKImarket
Анатолий, спасибо что выделили минутку на написание отзыва! Большинство клиентов высоко оценили качество микрофона, если плохо работает микрофон, проверьте подключена ли камера непосредственно к задней панели компьютера, из-за потери сигнала могут возникнуть проблемы с микрофоном. Попробуйте также переподключить камеру в другой разъем и перезагрузить компьютер. Если проблемато останется - это гарантийный случай, заменим на другую камеру. Для уточнения деталей с вами свяжется менеджер, ожидайте пожалуйста.
- Анатолий Ч***
звук настроил сервисна высоте . Хочу поставить 5 звезд
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Користуюсь камерою вже близько місяця. Нині нарікань та проблем немає. Картинка гарна, якість висока, мікрофон добре працює.
- Продавец OKImarket
Володимир, дякуємо що приділили хвилинку на написання відгуку! Приємно що ви високо оцінили якість як картинки так і мікрофона. Всього найкращого!
- Гук Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Купила принесла домой как ее закріпить ? Вона просто висить чи що?
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не кріпиться
- Володимир
Нормально її можливо поставити, хоч на ноутбук, хоч на комп'ютер. Трішки розібратись, спробувати поставити, порухати і все вийде. Здається навіть там є сторона яка відклеюється та приклеюється.
- Володимир
Подивіться фото як в людей вона встановлена.
- Продавец OKImarket
Наталю, відгинаєте нижню частину кріплення, потім передній бортик притуляєте до рамки екрану і нижньою частиною ніжки фіксуєте до задньої частини екрану монітора чи ноутбука. Також цей процес вказано в інструкції, яка також доступна для завантаження на сторінці товару. Камера має універсальне кріплення і надійно фіксується як на ноутбук так і монітор товщиною до 35мм. Інший менеджер повідомив, що це питання було вирішено з вами в телефонному режимі і ви вже закріпили камеру). Всього найкращого!
- Фендик С***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Отличная за свои деньги!
- Продавец OKImarket
Сергій, дякуємо за ваш відгук! Приємно, що ви залишились задоволені камерою. Нехай служить довгі роки! Рекомендуйте друзям, всього найкращого!
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Покупал в апреле 2022 года. За прошедшие время полет отличный. Качество изображения, микрофон - отлично для камеры бюджетного сегмента. Большой угол захвата картинки, нет такого что на весь экран голова, захватывает больше чем хотелось бы ))) Обратил внимание что углы картинки немного искажает, но не критично что бы совсем было плохо. С микрофоном тоже все норм, собеседник слышит хорошо без лишних шумов, никто не жаловался на плохой звук при разговоре.
Есть один момент при подключении к винде с которым я столкнулся. Изначально камера была подключена к ноуту как дополнение к периферийному монитору. На ноуте стояла 10 винда, все подключилось и запустилось без проблем. Потом был собран системный блок с материнской платой от Асус. Параметры системника почти игровой. И вот финальный момент когда установлена винда 10, установлены программы, выставлены настройки винды и т.д. И наступает момент подключения камеры и тут начинается самое интересное. Устройство не определяется и его даже нет списке устройств. Времени было потрачено много что бы подключить камеру. Самое интересное пробовал подключить на 3-х ноутах, на всех работает. Подключаю к системнику и ничего от слова совсем. Подключение к usb 3.0 или к обычному, тоже безрезультатно. Переустанавливал систему несколько раз, пробовал на чистую Винду, без антивирусника и т.д. Танцы с бубнами никаких результатов не дали, протанцевал почти день что бы найти решение. Драйверов в инете тоже не нашел. И внимание, решение которое было найдено случайно от безысходности, из за малого количества usb портов на материнской плате был подключен usb хаб, воткнул камеру в хаб, и ешкиндрынблинкапецкакой на экране появилось изображение, а камера в списке устройств. Отключаю и подключаю на прямую к материнской плате и ничего не происходит, подключаю к хабу и о чудо все работает. Так и пользуюсь, получаю удовольствие от гаджета.- Достоинства:
- Цена, качество картинки и звука
- Недостатки:
- Подключение к винде - приобрел опыт, возможно кому-то пригодится
- Продавец OKImarket
Спасибо, Сергей, что поделились своим опытом использования камеры. Мы рады что вы остались довольны товаром и что камера служит вам исправно. Желаем вам успехов в использовании и дальше.
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Все працює. Установилася сразу.
- Достоинства:
- Сподобалась що закривається сам об'єктив.
- Продавец OKImarket
Дякуємо вам за відгук. Всього вам найкращого.
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Гарна камера, потестили, все працює добре! Можна рекомендувати) дякую!
- Продавец OKImarket
Дякуємо Юлія, що приділили час, щоб поділитись враженнями про камеру. Приємного вам використання.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Дуже гарна камера, одразу підхопилася у Windows 11, працює відмінно, гарне зображення для трансляцій та онлайн зайнять
- Достоинства:
- Гарна якість за невелику ціну
- Недостатки:
- Не побачив поки що
- Продавец OKImarket
Вдячні Вам за те, що знайшли час і залишили відгук. Нам приємно отримати високу оцінку. Раді ,що камера задовольнила Ваші потреби. Приємного користування!
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Зелено- синий цвет, не смотря на наличие кольцевой лампы. При днёвном цвете норм, но вечером жесть. Курила в розетке на 400 грн дороже и не могу нарадоваться. Жаль, что так получилось
- Недостатки:
- Картинка ужасная. Рыбий глаз, по бокам ужасное искажение. Obs студия даже не распознала ее, невозможно урегулировать настройки так как их нет. Не советую
- Продавец OKImarket
Дарья, спасибо, что выделили время на отзыв! Камеры обычно автоматически настраивают температуру цвета в зависимости от освещения. Если освещение ближе к холодному, камера усилит холодные оттенки, если ближе к теплому, усилит теплые. Процессор камеры будет анализировать и внешний свет и направленный. При невозможности подстроить освещение, можно подстроить БАЛАНС БЕЛОГО через камеру. Сохраненные изменения будут применены на все приложения. Если через OBS - Настройка видео (Свойствах источника видеозахвата). Если Скайп - Настройка веб-камеры в Видео настройках.
- Продавец OKImarket
КАМЕРА ПОЗВОЛЯЕТ РЕГУЛИРОВАТЬ:
-баланс белого
-съемка против света
-усиление
-выдержка.
В вашем случае возможно необходимо было перезагрузить компьютер после первого подключения или переоткрыть приложение. Данная камера работает через OBS, т.к. камеры тестируются именно через OBS. Если остались вопросы, свяжитесь с нами через форму "Задать вопрос продавцу".
- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
не можу налаштувати, не приймае автоматично драйвери
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Под 10 винду стала без всяких драйверов. Отличный микрофон и качественное изображение. Пользуется учитель для онлайн уроков. Рекомендую!
- Достоинства:
- Микрофон и Камера
- Недостатки:
- Не выявил.
- Продавец OKImarket
Добрий день. Вдячні за те, що приділили час і залишили відгук. Нам приємно, що Ви залишились задаволені . Бажаємо і надалі приємного користування.
- Светлана М***
Здравствуйте, подскажите пожалуйста как вы её настраивали?
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камерою задоволений по всім параметрам.
- Продавец OKImarket
Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви залишились задоволені камерою. Всього найкращого!
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Якісне зображення та звук. Не гріється.
- Продавец OKImarket
Доброго дня. Раді, що Ви залишилися задоволені роботою цієї камери. Дякуємо, що знайшли час і залишили відгук. Приємного користування.
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Дуже гарна камера мені сподобалася дякую продавцю!!
- Достоинства:
- Гарна якість картинки
- Продавец OKImarket
Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно, що Ви залишились задоволені якістю камери. Приємного користування!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Проблема решена
Сегодня забрала камеру в точке. Ни звука не видео. Не понимаю, что делать.Помогите
- Ольга Б***
Продавец сразу же перезвонил и помог все настроить!!!дело было в настройках. Качество картинки и звука отличное. Продавец вежлив!Спасибо огромное за сервис
- Продавец OKImarket
Были рады Вам помочь. Приятно, что вы разобрались. Всего наилучшего!
- Константин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Хорошая картинка и звук, для онлайн занятий подошла
- Продавец OKImarket
Спасибо за ваш отзыв! Приятно, что вы остались довольны камерой. Успехов в пользовании на долгие годы!
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Топ за свої гроші
- Продавец OKImarket
Нам приємно, що ви залишилися задоволені камерою. Всього найкращого.
- Березнева И***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Можно брать для среднего качества разговора.
- Достоинства:
- Изображение отличное, успевает за движением. Звук нормальный. Пока полет нормальный))
- Недостатки:
- Были сложности с настройкой, но они решились.
- Продавец OKImarket
Спасибо за отзыв и что выбрали наш магазин, приятно что вы остались довольны камерой, всего наилучшего!