Отзывы покупателей о Кольцевая светодиодная LED лампа RING 39 см с штативом 2м Набор для блогера и визажиста 2 в 1 фото видео Селфи кольцо

Оценка пользователей 4.83/5
  • Юра Г***

Виконує свої функції)

Достоинства:
    Великий діаметр кіляця як за таку ціну
    Недостатки:
    Доволі хлипка конструкція, але за свої гроші годиться.
    • Продавец  Join Point

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук, користуйтесь з радістю!

• Ханна Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Чудова лампа. Інтуїтивно зібрала її без інструкції. Штатив достатньо стійкий, тримач для смартфону гнучкий та міцно тримає. Загалом дуже сподобалась

• Продавец  Join Point

Дякуємо за високу оцінку та чудовий коментар ! Користуйтесь з задоволенням. З повагою команда JOIN POINT.

• Евгений Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Мы довольны качеством. Попал на прекрасного продавца!!
    Всем советую в реальности совсем другая карина.
    Всем советую будете рады)))

Достоинства:
    1000
    • Продавец  Join Point

Спасибо Евгений, за приятные слова и высокую оценку лампе со штативом. Будем рады видеть Вас снова!

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Як то кажуть - топ за свою вартість. Мені потрібна була найпростіша, але яскрава кільцева лампа для роботи візажистом. Дорогі моделі із дімером не хотілося купувати, цей варіант підійшов ідеально. До лампи приєднано маленький пульт, який контролює перемикання теплоти та яскравості. Можно одним натисканням, а можна натиснути та потримати, режими і яскравість перемикаються достатньо плавно. Якість пластику не занадто висока, але тут використаний і не найдешевший, її приємно тримати в руках. Штатив теж достатньо якісний - в одному "професійному" місці я бачила гірший та більш розхлябаний :) Саму лампу на штативі можна нахилити, я пробувала десь на 15-20 градусів від вертикалі, теоретично можна й на 90, але то мені не було потрібно. От тільки блок живлення зовсім тихо попискує, чутно лише під час тиші. Можливо, не підходить за потужністю? Потім прояснимо це питання. По пошті прийшов двома місцями однієї декларації, треба звертати на це увагу, та й продавець попереджає. У комплекті були: сама лампа, блок живлення, тримач для телефону, штатив. Продавець зв'язався швидко, також швидко відправив замовлення, попередив про всі нюанси. Можливо, з часом доповню свій відгук.

Достоинства:
    Достатня яскравість, високий штатив, простота у керуванні
    Недостатки:
    Трохи дребезжить блок живлення під час роботи
    • Продавец  Join Point

Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Завжди раді Вам у нашому інтернет-магазині!

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Хорошая лампа, купил жене на работу, она довольна

• Продавец  Join Point

Добрый день, Вадим! Благодарим Вас за отзыв! Всегда рады Вам в нашем интернет-магазине!

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point

Хорошая лампа, жена довольна. Всё работает как нужно. 3 режима цвета: теплый, холодный и средний. Есть даже пульт управления)

• Продавец  Join Point

Спасибо Денис, за хороший отзыв. Пользуйтесь с радостью, будем рады новым заказам))

• Ірина В***

Здравствуйте!
    Сегодня получила лампу!
    Лампа не держится и не фиксирует наклон! Не хватает фиксатора….
    Прошу Вас обменять на качественный комплект или вернуть деньги.

• Продавец  Join Point

Добрый день Ирина! С Вами связался менеджер для решения вопроса.

• Ірина В***

Добрый вечер!
      Спасибо ,что отреагировали на отзыв и решили вопрос быстро, с недостающей деталью. Сейчас все работает , регулируется и фиксируется наклон.

• balashyllya
    Продавец: Join Point

Посоветуйте хорошую кольцевую лампу , до предметной Самуи ( фото одежды). Спасибо

• Join P***

Добрый день! Чем больше диаметр, тем больше света. Есть лампы с тремя держателями для телефона. Меньшую лампу комфортнее переносить. В зависимости от предпочтений, Вы можете выбрать.

• Олег Н***
    Продавец: Join Point

Какая мощность лампы?(какую мощность выдают светодиоды?). В характеристиках указано 40 вт,но дальше написано 25 вт. Это как?

• Join P***

Добрый день! Мощность 40Вт, цветовая температура- 3200К - 5500К, яркость регулируется .

• Maria G***
    Продавец: Join Point

Добрый день, можно ли поставить лампу и штатив в горизонтальном положении, чтобы светить, например, на стол?

• Join P***

Добрый день! Штатив в горизонтальном положении не крепится.

• Join P***

Можно только саму лампу наклонить на стоящем вертикально!!! штативе.