- Савонік А***Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка
Чому посилка відправлена не на те відділення яке я вказала в замовленні? Якщо потрібно було саме вантажне відділення то дзвоніть клієнтам і уточнюйте на яке відправити
Нікому не раджу тут замовляти якщо чекаєте матеріали до певної дати, або враховуйте що ще день піде на переадресацію яку самі ж і оплатите, так як в них відправлення після повної оплати то у вирішенні проблеми вони не зацікавлені тому мабуть мене і ігнорують- Достоинства:
- Посилку відправили
- Недостатки:
- Не попередили що відправлять на інше відділення, не передзвонили для уточнення як це роблять у нормальних магазинах
- Савонік А***
Переадресацію посилки все таки зробили
- Продавец Коробка
Добрий день!
З нашого боку помилки не було. Ми відправили замовлення на те відділення на яке замовник замовляв.
Але компанія перевізник (в особі Нової Пошти), чомусь не попередивши ні нас як відправника, ні клієнта як отримувача відправила це замовлення на зовсім інше відділення. Нова Пошта повинна була виправити свою помилку!
Сподіваємось на подальшу співпрацю.
- ЛоренсонОтзыв от покупателя. Продавец: Коробка
Слабенькие, надо быстро переносить ))
- Anton Y***Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка
Не на что не годятся, тонкий и слабый картон. Брал для переезда, еще 200гр. на скотч извел. Даже 10- 8 кг не выдерживают. Просто труха. За теже деньги я покупал ящики в Польше, и были трехслойные с ручками и более сложной конструкции( с прочным дном).
Плохо, очень плохо.- Достоинства:
- Ящики новые. Доставка Ok.
- Недостатки:
- Не выдерживают своего веса даже.
- Наталья Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка
спасибо за коробки, с ними все хорошо. Одно пожелание представителю: при перезвоне уточняйте сразу всю нужную информацию, чтобы от курьера не было наездов на меня с претензией, что я не уточнила какой подъезд и че я сижу жду возле своего подъезда, а не там, где подумал курьер.
- Достоинства:
- качественные
- Недостатки:
- служба доставки
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Коробка
Объемная много помещается. Спасибо Розетка Вы палочка-выручалочка.
- Достоинства:
- обьемная