- AI аналіз відгуків45 відгуків: позитивні: 55%, нейтральні: 15%, негативні: 30%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Не підсилює нема сигналу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Малий вольтаж не підсилює
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня )Спілкувалися з вами . Інформували вас про неправильне підключення . У вас в замовленні 2 плати і інжектор - все одразу не може не працювати . Антена добре себе зарекомендувала за 10 років і приймає сигнал по всій Україні. Продано декілька тисяч штук. Радили вам найняти спеціаліста з підключення.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Дорогі покупці!
Просимо вас якісно виконувати підключення та зборку тв обладнання . Антени , тюнери ,підсилювачі , інжектори ,кабеля , пакування конекторів потребують професійних знань і навичок, також важливо враховувати місцезнаходження антени (рельєф,архітектура,решітки на вікнах і тд). Найлегший спосіб підключення - звернутися до професіоналів !
Усім і кожному надаємо консультаціїї з підключення та підбору обладнання . Добра Вам )
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Все добре. Працює.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Працюємо для покупців 15 років : підбираємо ,консультуємо ) Приємного користування!
- Інна О***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Доброго дня. Замовляла у цього продавця інжектор живлення, який мені фактично нав'язали, та кабель для антени. Замість білого кабелю, заявленого продавцем, прийшов не еластичний чорний кабель. Інжектор не працює зовсім. Без інжектора знаходить 21 канал, с інжектором - 0. Після цього поспілкувалась с менеджером. Висновку - сама винна. Продавця не раджу
- DENYSОтзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
пропрацював 6 місяців
в один день просто перестав підсилювати і приймати сигнали- Недостатки:
- швидко зломався
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Це не підсилювач. Це інжектор живлення. Він живить підсилювач. Зараз рясно є перепад напруги, техніка горить і тому все можливо. Вартість товару 180 грн . Замовляйте.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Працює.
Чудово!
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Все чудово.
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Працює чудово, не потрібний додатковий блок живлення.
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Товар відповідає опису
- Достоинства:
- Не потрібен додатковий підсилювач
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ! Це інжектор живлення який подає живлення на підсилювач . Приємного користування !
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Антенный усилитель свою функцию выполняет(дополнение к антене)
- Достоинства:
- Отлично
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Приємного користування ! Але це інжектор живлення USB для живлення підсилювача антени.
- Михась Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Все ок підійшло
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Без нього зловив 18 цифрових каналів з ним 40.
- Достоинства:
- Якісна річ
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Приємного користування !Чудово. Це інжектор живлення USB і він подає живоення на ваш підсилювач. Гарантія , обмін\повернення протягом 14 днів після отримання товару покупцем. Повернення коштів за повернутий товар від 1 до 7 днів (в залежності від черги і завантаженості). Працюємо для вас 15 років ! Магазин-партнер Розетка "ВиробляємоПродаємо".
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Отримала, все ок..
- Достоинства:
- Поки не можу сказати,ще не користувалася..
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Приємного користування ! Гарантія, обмін\повернення протягом 14 днів після отримання товару покупцем. Повернення коштів за повернутий товар від 1 до 7 днів (в залежності від черги і завантаженості). Працюємо для вас 15 років ! Магазин-партнер Розетка "ВиробляємоПродаємо".
- Владислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Пришло быстро.
Пришел, подключил.
Было 20 каналов без питания, стало 52.
Антенна - T2wave City 69- Достоинства:
- работает так как надо
- Дмитро Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Гроші на вітер, без нього краще ловить ніж з ним (без 20 каналів з 50, а з ним 0)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Лохотрон
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ! Продали десятки тисяч інжекторів . Для активних антен і при правильному підключенні і для тв з вбудованим тюнером інжектор необхідний . Для пасивних антен інжектор не треба. Дуже прошу покупців не звинувачувати товар , бо він перевірени,робочий і є гарантія і є повернення чи обмін. Покупцям треба звертати особливу увагу на правильність підключення і всю енергію направляти на налаштування техніки. Також ми надаємо консультації з підключення по телефону і маємо досвід 15 років. Всім добра)
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Без нього краще
- Достоинства:
- Недостатки:
- з ним менше каналів
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Все працює
- Достоинства:
- Легко встановлюється
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Все працює
- Михайло З***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Придбав разом з антеною минулого літа. Встановив на дачі. Все працювало чудово, до пізньої осені. Взимку не їздив пару місяців. А потім навідався, телевізор не показував жодного каналу, сигнал зник. Довго морочився а потім підключив антену без інжектора і більшість каналів запрацювали.
З ним жодного не знайшов, без нього більшість показує ( але не найулюбленіші), коли інжектор був справний каналів було значно більше.
От і думаю купити ще один, в надії що працюватиме довго, чи не витрачати кошти і дивитись що є?- Продавец ВиробляємоПродаємо
Може і так, але інжектори майже не ламаються (один на 10 000 шт). інжектор коштує 140 грн , але зараз буває заважає сигналу ппо. Спробуйте переставити антену(підключити разом з інжектором) і переналаштувати Автопошуком. ссылка
- Мирослава М***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Все працює.оказалось що якщо Т2 в телевізорі то він потрібний .
- Достоинства:
- З ним антена працює краще
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Цей інжектор відверто поганої якості. При першій же експлуатації разом зі штекером вилізли нутрощі. Причому враження що вони там навіть не були припаяні чи прикріплені. Найгірше в цій ситуації те, що продавець зробив виним мене. На мої доводи що вхід був надто затиснутий мені сказали що я можу поремонтувати сам, або купити новий. Ціна питання 140 грн, а ситуація неприємна ніби я втратив тисячу. Скрін додаю. Дивіться самі. Продавця не раджу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Бракований товар. Продавець не клієнтоорієнтований
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ) Було проаналізовано ваше звернення. Адаптер виготовлений якісно , гніздо закріплено нерухомо і надійно. Продали більше 10 000 таких інжекторів. З понад 10 000 інжекторів було виявлено 2шт з проблемами по електроніці. Товар покупцям замінили і доставку сплатили. Радимо вам акуратно користуватися технікою і не наносити механічних ушкоджень .
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ) При механічних пошкодженнях повернення чи обмін не можливі. Ви перший хто зламав цей товар, але це складно зробити навіть навмисно, бо там міцна пластикова коробка і нерухомі закріплені роз"єми. Обмін і повернення у нас без проблем, але не з механічними пошкодженнями. Користуйтеся дбайливо)
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Не підійшов ( не посилив сигнал). Повертаю товар
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня. Ви не правильно використовували товар. Це не підсилювач. Це інжектор живлення 5 вольт. Він живить підсилювач і фізично не може посилити сигнал який надходить з вежі-ретранслятора Т2.
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Зявився новий телевізор, тож Т2 став вже непотрібен. Але антена була з живленням від Т2 і при підключенні напряму до тв ловила тільки найсильніші канали і ті нестабільно. Тож придбав цей кабель для підключення її до юсб розєму телевізора. З живлення від тв, антена відразу налаштувалася в Києві на 46 каналів, і все стабільно працює. Антена до речі теж цього виробника "з підсилювачем A-sus c ТВ-кабелем Формагіб". Тепер маю стабільне цифрове безкоштовне телебачення і ще плюс, що на тв-тумбі стало менше коробочок і кабелів, а цей перехідник не видно з-за телевізора.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Це інжектор живлення. Приємного перегляду)
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Дуже дякую все працює ідеально
- Достоинства:
- Відмінний
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
- Продавец ВиробляємоПродаємо
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
г***о повне без нього 36 каналів, з ним 7
- Анатолій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Добре
- Лика А***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Всё работает,спасибо
- Достоинства:
- Класс
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Працює добре, рекомендую.
- КлиентОтзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Не працюэ взагалі. Ні живлення, ні сигналу не подавав. Теж довелось паяти контакт антени. Халтура.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ! Це інжектор живлення він живить антену, сигнали подавати не повинен, можливо в процесі транспотрування щось сталося або заводський брак. Це техніка. За"язалися з Вами. Вибачте за незручності. Обмін і повернення на протязі 14 днів.
- Клиент
Продавець звʼязався через 14 днів (якраз після кінцевої дати "обміну").
перша хвилина розмови - "Ми відправили якісний!!!"
друга хвилина розмови - "Може шось при транспортуванні"
третя хвилина - "Ну може заводський брак, ми не перевіряємо, але ми відправили якісний товар"
.... який не працює після включення. Мабуть це нормально для цього продавця.
Геть не рекомендую.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Дякую за те що продавець предложив що потрібно буде замовити цей адаптер живлення.
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Остап Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Підключив до телевізора, підключив антену - все запрацювало. Помістився між телевізором і стіною, так що ззовні його не видно. До роботи нарікань немає.
- Достоинства:
- Недорогий, компактний
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
- Микола Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Не хотів працювати взагалі. Ні живлення, ні сигналу не подавав. Розібрав і виявилось що антений провод не припаян, чи то видірван. Припаяв і все запрацювало.
- Достоинства:
- Працює від USB телевізора та не займає розетку. Ціна
- Недостатки:
- Був брак
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня) Буває . Дякуємо за відгук. Приємного користування. Обмін і повернення у нас без проблем.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Працює гарно, стабільно харчує антену.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Дякуємо !
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Подключил на обычную антену, без ресивера т2, всё работает отлично.
- Достоинства:
- Работает хорошо
- Недостатки:
- Не нашел
- Продавец ВиробляємоПродаємо
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Работает. Все четко. Получил в точке выдачи "Розетка'. Бесплатная доставка. Подключил к ЮСБ телевизора и лампочка питания на антенне Квант загорелась, устойчивость приема стала намного лучше. Рекомендую
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Покупкой доволен
- Недостатки:
- Не выявлены