- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Класс
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що органайзер вам сподобався. Бажаємо зручного та приємного користування!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Чудовий товар, дуже зручно користуватись!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що органайзер виявився зручним у використанні. Нехай і надалі приносить користь!
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Непоганий варіант за свої гроші
Особисто у мене майже відразу зламавсь пулер на бігунку
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Шкода, що виникла проблема з пулером на бігунку. Дякуємо, що поділилися досвідом.
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Товар відповідає опису. Дуже зручний.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що органайзер відповідає опису та виявився зручним у використанні. Користуйтесь із задоволенням!
- Лев Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Полезно для порядка
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що органайзер допоміг підтримувати порядок.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
А мені все подобається )
- Достоинства:
- Гарна якість, еластичний каркас
- Недостатки:
- Резинки всі однакового розміру
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що органайзер вам сподобався та якість відповідає очікуванням. Бажаємо зручного користування!
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
хорошая и полезная вещь, данным товаром очень доволен, теперь все кабели на местах в полном порядке, рекомендую.
- Достоинства:
- отличное качество, доступная цена, вместимость всех кабелей и карт памяти и даже флешек.
- Недостатки:
- не обнаружил.
Представник постачальникаГарантія на цей генератор становить 14 днів, оскільки саме такий строк передбачений виробником для цієї моделі. У разі потреби ви можете скористатися поверненням або обміном у цей період.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді чути, що органайзер вам сподобався і став зручним у використанні.
- Маргарита О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Хорошего качества, вместительный, быстрая доставка, рекомендую ,спасибо продавцу
- Достоинства:
- Вместительный и компактный
- Недостатки:
- Если много проводов то маловат
Представник постачальникаРаді, що органайзер вам сподобався .
Дякуємо за відгук і довіру! Нехай служить зручно та довго.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
За свої гроші супер функціональна штука, дешево і працює
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Зручний, якісний органайзер, місткий. Все добре прошито і добре тримає
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
С учетом цены по скидке в домашнем хозяйстве пригодится, но если бы выбирал в живую, врядли купил бы.
Резинки практически не тянутся, ячейки узкие, хороший метровый usb-кабель впихнуть можно, но надо сильно постараться.- Достоинства:
- плотная ткань, нормальная молния, не громоздкий
- Недостатки:
- тугие резинки, маленькие кармашки
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Дуже класний органайзер. Вміщує цілу купу дротів. Взяла одразу 2 і впорядкувала всі дроти в домі.
- Достоинства:
- Компактний, гарно вміщає всі дроти.
- Наталя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Якісний товар. Дуже зручний у використанні.
- Григорій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Гарно зроблено!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Особисто мені не сподобався цей органайзер. Але на що можна було очікувати за 200 грн)) Відділення для кабелів надто, щоб туди було зручно складати кабелі, блочки живлення 5V і т.п. дрібні речі. Як на мене, то свою функцію органайзер не виконує. На картинці виглядає відносно практично, але це тільки на картинці
- Достоинства:
- Дешевизна
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
зручний органайзер,вмістив всі блоки і шнури,для дороги топ
- Достоинства:
- ціна якість
- Недостатки:
- не знайшов
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Дуже комфортно використовувати.
- Достоинства:
- Багато невеликих відділів
- Недостатки:
- М'який каркас.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Супер дуже зручно
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Дуже зручний органайзер
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Удобный, можно носить с собой и в рюкзаке и в сумке. Все необходимое вмещает.
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!
- валерий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Хороший органайзер,для работы то что надо,всё кабеля,флешки и т.п. носить стало удобно,хотелось бы чуть большего размера,а так всё устраивает.
- Достоинства:
- Удобно носить зарядки,провода не скручиваются между собой, давно такой зотел
- Недостатки:
- Небольшой размер
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за оцінку.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый. Высота: 3. Ширина: 17
По якості пошиву непоганий. Але трохи замалий по розмірах. Добре, що замовила два. В цілому зручний.
- Достоинства:
- Зручно. Якість непогана.
- Недостатки:
- Дрібненькі відділення.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Мені дуже сподобався органайзер. Хоча при отриманні я трохи засмутилася. Не вірила. А він насправді компактний і виявився дуже містким. У мене вмістилося 13 кабелів різних, 3 блока та увага! 4 павер банки, при тому, що 2 звичайних, а два великих по 20 тис Mah. Так, він не виглядає дорого, але і не коштує так. Багато подорожую і для мене це, як знахідка. Також зручно для тривожної валізи в наш час.
- Достоинства:
- компактний, місткий
- Недостатки:
Маленький, але дуже класний органайзер. Вмістилося 12 різних кабелів, 3 блока та увага! 4 павер банки, при тому, що два середні за розміром, а два по 20 тис Mah величенькі. Дуже рада, що придбала. Зараз в тривожну валізу якраз потрібно щось таке
- Достоинства:
- компактний та відносно вмісткий
- Недостатки:
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Треба розуміти, що це недорогий чохол, м'який, без жорстких стінок. Просто, щоб кабелі та різні дрібнички (флешка/кардрідер/адапрети флешкарт/модем тощо) лежали в одному місці. Довгі кабелі (довше 1 метра) не дуже зручно скаладати також не дуже зручно складати бильш жорсткі та товсті кабелі.
- Достоинства:
- Вміщується 8-10 різних кабелів+флешка+пласкийй блок. Є відсік для SD карти
- Недостатки:
- кабель довше 0,7-1 метра потребую вже 2 "слоти", нормальний блок на 2 usb не влазить
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Просто від того що органайзер носився в рюкзаку розійшовся шов що тримав сітку, ту що на близкавці.
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Неякісний
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
в цілому нормальний, але багато в нього не помістити, бо дуже плаский
- Достоинства:
- дешевий
- Недостатки:
- тільки для тоненьких проводів
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Досить місткий і компактний органайзер, правда адаптери туди не залазять, але в цілому задоволена покупкою
- Достоинства:
- Все влаштовує поки
- Недостатки:
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Загалом якісний органайзер. Тільки комірки чисто для шнурів, а блоки-перехідники розташувати важко.
- Достоинства:
- все влізе
- Недостатки:
- малуваті комірки
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Удобный, вместительный органайзер для проводов, зарядных устройств. Можно хранить и дома, чтоб не валялись и удобно брать в поездку, когда приборов с собой много
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
- не обнаружены
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Сподобалося абсолютно все. А особливо - відділення для SD-карток
- Достоинства:
- Без перебільшень суперська річ.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Очень удобный и вместительный органайзер.
- Достоинства:
- Много отделов.
- Недостатки:
- Нет.
- ВасилийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Неплохой органайзер для разных переходников, кабеля, зарядок и др. мелочи. Скажу сразу, много не влезет. Только для необходимой мелочевки, которая нужна при путешествиях, в поездках. Ткань плотная, на ощупь приятная. Замки работают легко. Резинки, в моем случае, прошиты не очень ровно. В целом сделано аккуратно.
Тем, кто ищет хороший органайзер, который держит форму, с какой-нибудь защитой от ударов, и возможностью поместить много полезного для своих гаджетов, рекомендую смотреть дороже и по-обьемней.
Несмотря все же на неплохое качество органайзера, понимаю, что на долгое время эксплуатации его не хватит. Соотношение цена-качество.
Для нетребовательного путешественника, который хочет взять необходимое и содержать провод, флешки, зарядки в порядке - рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо приємного користування!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
Хорошее качество ткани и строчек, НО
Очень маленькие кармашки, резинка тянется мало, думаю на долго не хватит- Достоинства:
- Маленькие кармашки
- Павло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой. Высота: 3. Ширина: 17
подивимось скільки прослужить
- Достоинства:
- Вмісткий, гарний, приємний
- Недостатки:
- поки не знайшов