Отзывы покупателей о Наволочка Sonex Aero Light Peach 33x50x10/8 (SO102240)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Анастасия С***

Тканина неприємна на дотик

Недостатки:
    Колір яскравий, персиковий, на вигляд дуже дешево

Доброго дня!
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що тканина та відтінок наволочки не виправдали Ваших очікувань. Ми прагнемо надавати максимально точний опис і фото продукції, проте сприйняття кольору та текстури може відрізнятися індивідуально. З повагою компанія Sonex.

• Лариса Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 33 x 50

Наволочка дуже не сподобалася. По-перше, не підійшов розмір, заявлений виробником. Бо я брала дві різні, на одну подушку. Розмір один, але одна підійшла, а друга - ні. Я навіть побоялася засунути в неї подушку, бо вона така тоненька, що я боялася що вона порветься. По-друге, неприємна на дотик, якась скляна тканина, не натуральна. Понесла, щоб вернути, думала замовити другу, але повернення не відбулося. Не взяли її на Розетка. Сказали, що цей товар поверненню не підлягає. Не зрозуміло, чому ...

Достоинства:
    Колір гарний.
    Недостатки:
    Не відповідає розміру. Дуже ненадійна, тонесенька, що от от порветься. Тканина не приємна на дотик.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Дуже прикро, що наволочка не виправдала Ваші очікування. Перед використанням наволочки рекомендуємо прати, щоб тканина була м'ягкою.
      З повагою компанія SONEX

• Кайдакова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 33 x 50

Наволочка чудова. Після прання колір лишився. Якість гарна.

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    Не помітила
  • Резник А***

Подушками задоволені.

• Резник А***

Наволочки норм

Доброго дня! Дякуємо, що обрали наш товар і допомагаєте нам бути кращими! Раді бачити Вас серед клієнтів SONEX!

• Інна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 33 x 50

Кольори відповідають дійсності. Сірий, персиковий, бежевий та блакитний. По розміру підійшла ідеально. Тканина дійсно сатин

Достоинства:
    Колір та якість
    Недостатки:

Добрий день. Дуже вдячні за відгук. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
      Приємного відпочинку з Sonex)

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 33 x 50

Приємний колір, розмір вказаний правильно, точно сила на мою подушку. Після прання ані розмір, ані вигляд не змінилися.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Доброго дня Марина. Дуже вдячні за відгук. Приємного відпочинку з Sonex)

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 33 x 50

Мені так сподобався напис на бірці "Зроблено з гордістю в Україні", що я вирішила одразу написати відгук.
    Прочитала попередні відгуки і бачу, що люди скаржилися на хімічний запах упаковки ще в 2019р. Здивована, що виробник з цим до сих пір нічого не зробив, смердить просто жах.
    Повний напис на бірці "Зроблено з гордістю в Україні з імпортних матеріалів". Ну замініть ви вже ту упаковку, щоб не псувати враження.

Достоинства:
    Приємний персиковий колір, точно за розміром, пошито якісно
    Недостатки:
    Ну дуже смердюча упаковка
  • Наталья

Я довольна покупкой.

Достоинства:
    Качество хорошее, размер идеально подошел, упакована очень хорошо.
    Недостатки:
    Нет.
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 33 x 50

Розетка сработала как всегда отлично. Доставлено в срок и без проблем. Наволочка за почти 200 грн? ну дорого для такой ткани.

Достоинства:
    персиковый красивый цвет. села по размеру подушки Дормео идеально. не воняет абсолютно
    Недостатки:
    завышенная цена для тонкой ткани даже со скидкой.
  • Анастасия Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 33 x 50

Ткань грубоватая, цена, даже со скидкой, завышена, по моему мнению, одинако в этом размере выбор невелик.
    Идеально села на подушку Dormeo соответствующего размера.

Достоинства:
    Цветовая палитра, размер
    Недостатки:
    Ткань, цена