Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Беспроводной приемник для трансляции экрана AnyCast 9 Plus BLUETOOTH / WiFi (37753)

Оценка пользователей 4.25/5
  • сергей и***

Добре.

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Девайс, у цілому - добрий. Але є нюанси. Він ідеальний для презентацій, роботи демонстрації екрану.
    Перегляд кіно на проєкторі - вже не так добре. якість задовільна, але іноді, трохи сипе пікселями і артефактами. Дивились з побратимами у кімнаті - задовільно. На моментах різкої зміни кадрів, та і просто з деякою періодичністю проскакують артефакти. В цілому, дивитись можна.
    Коннектиться з ноута - дуже легко, з айфона 11 - теж, все добре робе. Андроїд - не вийшло. але я їм і не користуюсь, хотів просто для інтересу.
    Враховуйте, що якості зображення на відео , такого як через кабель - не буде. Але і нічого критичного.
    Сервіс у продавця добрий, рекомендую.

Достоинства:
    Не треба дротів. Зручно.
    Недостатки:
    трохи шакалить картинку
    • Продавец  Dagaz-shop

Дмитро, дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Виріб не виправдав очікувань. Не знаю як у людей що написали відгуки все добре, але якість картинки з телефону на ТВ дуже незадовільна. Пробував з двух різних Android та трьох різних телевізорах LG - плавність передачі погана, при чудовій якості на телефоні, зображення на ТВ йде ривками, неможливо дивитись болять очі. Сам телефон знаходився біля самого ТВ.
    Айфон 11 так і не зміг приєднати, якісь танці з бубнем. Треба скачати на телефон програму, через неї треба звязувати девайси, при спробі підключити не конектиться. Пробував декілька разів - результат 0.
    Гроші на вітер одним словом. Категорично НЕ РЕКОМЕНДУЮ, Та і сам виріб виглядає дешево, за 650 грн. очікуєш більш якісний виріб.

Достоинства:
    Недостатки:
    передача відео з телефону незадовільна, якість виробу посередня, не вартує витрачених коштів
    • Продавец  Dagaz-shop

Добрий день Роман. Дякуємо за зворотній зв’язок . Ми продаємо даний девайс більше 3-х років . З даним девайсом проблем не виникало. Нам дуже шкода , що Ви не змогли його вірно підключити , хоча Ми з Вами були постійно на зв’язку та консультували Вас декілька разів.

• Уже к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Купил, включил, всё работает... спасибо!

Достоинства:
    Нормально работает
    • Продавец  Dagaz-shop

Дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• АЛЕКСЕЙ Ш***

Все супер

• Продавец  Dagaz-shop

Олексій, дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Замовив один приймач на пробу, тому що бачив багато неоднозначних відгуків про роботу і налаштування приймача, але в реальності все ВІДМІННО працює, і супер-просте налаштування. Одразу ж дозамовив другий приймач на інший телевізор для зручності, щоб не переносити його між телевізорами. Це просто супер, можна забути про кабелі, які постійно тягнуться від телевізора до ноутбука :) до того ж можна стрімити відео і з телефону! Використовую приймачі виключно з iOS і MacOS, про роботу з іншими ОС, на жаль, не можу сказати, але в моєму випадку все СУПЕР. Якість передачі відео і звуку висока і без затримок, можуть виникати інколи затримки, але це очікувано - передача даних по вай-фай або блютус завжди буде трохи гіршою, ніж по кабелю. В моєму випадку навіть затримки менше мінімального - поставте 2х канальний роутер, розгрузіть один з каналів, додайте в мережу вай-фай екстендер, якщо приймач розташовано далеко від роутера, і приймач буде працювати без затримок. Особлива подяка продавцю за оперативність і клієнт-орієнтованість!

Достоинства:
    Швидкість, якість передачі даних, простота в налаштуванні, HDMI кабелі більше не потрібні! Використовуємо для перегляду фільмів з ноутбука і телефону з трансляцією на екран телевізора - все супер!
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Dagaz-shop

Ярослав, дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Здоров'я Вам.

• Александр К***

Ярослав Сячин, а навіщо роутер якщо цей прилад працює напряму за клієнтами?

• Дмитрий

Все супер, дякуємо!

• Продавец  Dagaz-shop

Дмитро, дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Здоров'я Вам.

• руслан
    • Продавец  Dagaz-shop

Руслан , дякуємо за Вашу високу оцінку .

• Алексей П***
    Продавец: Dagaz-shop

Александр, супер !!!

Достоинства:
    Супер!
    • Продавец  Dagaz-shop

Спасибо Алексей за обратную связь. Мы рады , что Вам всё понравилось). Будем рады Вам всегда)