Отзывы покупателей о Кабель для iPhone Apple Lightning to USB Data Cable зарядный кабель для iPad iPhone iPod IOS провод синхронизации 1М комплект 5 штук PAVLYSH PC-05

Код:  248171941
Оценка пользователей 4.58/5
на основе 31 отзыв
  • Александр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Кабель дуже поганої якості. Ізоляція жорстка та нееластична, через що кабель незручно згинається і швидко зношується біля штекера. Після короткого використання вже з’явилися пошкодження — видно внутрішні дроти після чого зарядка працює нестабільно, контакт іноді зникає.

Недостатки:
    Пропрацював два дні…
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що сталась така ситуація. Нажаль, по фото видно механічне пошкодження кабелю, якщо його не заламувати - такого не буде. Напишіть нам в особисті - зробимо вам заміну.

• Влад У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Якісні та функціональні дроти! Дякую!

• Ілля К***

зарядний дріт чудовий

• Марія К***

Рекомендую

• Павло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Айфони заряджаються чудово. Набір відмінної якості.

• Герман Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дуже швидко і якісний товар. Все як я і очікував! Дякую!

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Набір супер. Працюють всі.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Кабелі працюють, відправили швидко)

• Продавец  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Саша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Купила брату такой комплект, у него много устройств, поэтому всегда нужны Lighting кабеля

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Олександра, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Зоя Р***

Дякую, дуже гарна вартicть

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Зоя, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Іріна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хороші дроти, заряджають супер швидко

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Ірина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Вадім Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Класний набірчик кабелів за прийнятну ціну, всі файтинги дуже якісно виготовлені! Дякую

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Вадим, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Оборудовал офис и понял что необходимо закупить кабель, купил тут, т.к. очень хорошая цена и качество лайтингов!

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Артем, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Кіра О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Спасибі велике, якість супер за таку кількість лайтингів

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Кіра, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Кристина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отличный комплект кабелей, большая благодарность магазину за хорошую цену!

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Христина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Диана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

качественные кабеля, рекомендую к покупке

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Діана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Эля Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Шикарный набор кабелей, качество везде хорошее)
    За такую цену подарок!)

• Продавец  kostor

Добрий день. Шановна Эля, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування)

• Заира В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Заряжают отлично, две открыла, обе супер! Спасибо огромное! Продавец очень отзывчивый, за это отдельное спасибо!

Достоинства:
    Отличные!
  • Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Очень классные ! За такую цену огонь))))

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  My Yellow

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Ну що сказати, я очікував що можливо вони проживуть не довго але принаймні вистачить на певний час))) І проблема дивна, проблема в тому що для зарядки підходить один кабель, а інші лише для передачі даних й то на старих пристроях по типу сьомого Айфону і 5с, а 11 впринципі не бачить його як і макбук. За те один робочий кабель для всього, дякую, хоч 1 з 5 можливо виправдає ціну. А так то я не думав що діло буде не в якості самого кабелю, а бракованості хоча чого я хотів за такі гроші те і отримав, один живий кабель лайтінг)))

Достоинства:
    Швидко відправили, швидко доставили, на разі на цьому все
    Недостатки:
    З 5 кабелів для зарядки підійшов один що є геніальною стратегією)
    • Продавец  My Yellow

Шановий Владислав, нам дуже шкода що у вас виникли проблеми з товаром. Ми готові вам обміняти на новий товар всі оплати готові взяти на себе. Очікуйте дзвінка від фахівця для вирішення вашої проблеми.

• Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Потрібен був терміново кабель, забрала в день замовлення, всі працюють відмінний сервіс.

Достоинства:
    Швидко
    • Продавец  My Yellow

• Любов Г***

хороша якість

Недостатки:
    поки немає
    • Продавец  My Yellow

• Марианна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Приятно удивили , быстрая отправка, сделано под оригинал , все отлично запаковано.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Пока не обнаружено
    • Продавец  My Yellow

• Иван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Худшее качество шнурков для айфона, из всех которые мне попадались. Все 5 уже некорректно работают

Достоинства:
    Недостатки:
    качество
    • Продавец  My Yellow

Добрый день, Иван! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.

• Миша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отличный комплект за приемлемую цену. Качество кабелей порадовало, достаточно хорошо сделаны. Спасибо

• Продавец  My Yellow

Михаил, благодарим за покупку и отзыв.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Быстрое оформление заказа. Очень хорошее качество товара, прям удивили, не отличишь от оригинала. Заряжает отлично. Пока нареканий нет.

Достоинства:
    Цена, качество, сервис.

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Швидко опрацювали заявку, оперативно відправили товар.
    Кабелі виглядають якісно.
    Всі працюють.
    Рекомендую продавця.

Достоинства:
    Якісні матеріали.
    Недостатки:
    Не помітив.
    • Продавец  My Yellow

Игорь, дякуємо за покупку і відгук, ми раді що вам все сподобалося.

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отличная цена за данное количество лайтингов, рекомендую.

• Продавец  My Yellow

Спасибо за отзыв, Антон, рады что вы довольны товаром))

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Покупал наугад, даже не смотрел фото. Оказалось у меня уже есть 2 такие кабеля. Один в машине, второй на работе. К обеим претензий нет, не потерлись, не пожелтели, не рассыпались, заряжают. Спасибо продавцу и производителю!

Достоинства:
    Отличное соотношение цена/качество
    Недостатки:
    Не заметил
    • Продавец  My Yellow

• Настя Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Смущала низкая цена, но зря переживала , кабель от оригинала не отличить + с блочком заряд быстрый . Смело можно брать ;)

Достоинства:
    качественный товар по доступной цене
    • Продавец  My Yellow

Анастасия, благодарим за покупку. Мы рады что вам все понравилось.

• Володимир К***

Отримав. Все справне, працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  My Yellow

Володимир дякуємо за довіру і відгук.