- Людмила Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Nailplace
Топ не оригінальний, навіть не мвстись УФ фільтру, хоча Super Shine, має містити. Без УФ фільтру топ Diamond Shield. Перевірка коду на сайті теж вказує на підробку. Погано носиться, ще тижня не пройшло як почав сколюватись.
- Достоинства:
- Без різкого запаху, швидко відправили.
- Недостатки:
- Неоригінал, без УФ фільтру, погано носиться
- Продавец Nailplace
Дякуємо за відгук та можливість дати відповідь! Насправді ми не знаємо, чи має бути уф фільтр чи ні, але на етикетці немає інфи що там є уф фільтр. Тож, хвідки у вас вимога до його наявності - не зрозуміло. Ми продаємо цей товар вже більше 6 років, ніколи його там не було і не буде (тому що ми замовляємо ЦЕЙ товар саме у виробника, на виробництві). Ви хочете ОРИГІНАЛ - то треба на російський сайтах шукати, та підтримувати агресора. Ми знаємо історію створення бренду УНО, точніше товару з цим ім'ям. Тому відповідально заявляємо - в нас точно ніколи не було уф фільтра. І хоч розроблено та створено цю лінійку на замовлення з болот, виробництво знаходиться в Китаї (і це світова практика). І ніщо не заважає будь-кому його знатий та замовити товар (до речі, етикетку для вас розроблять персонально, з будь-яким штрих кодом та малюнком та пензликом і так далі....). Про фільтр ми нічого не вказували, якщо б він там був ми б про це повідомили в описі. Тож, звідки у вас інформація про нього та про "ворожий " товар ... Як кажуть, це інша історія..
- Продавец Nailplace
Хотів додати, УФ фільтр призначений запобігати впливу соняшних променів, більше нічого. Тобто це варіант топу для літа, теплих країн або частих відвідит таких країн... Також при наявності такого фільтру збільшується час сушки та потужність лампи, яку ви застосовуєте при запіканні топу (або інших матеріалів).
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Nailplace
Непоганий топ, але розтікається при сушці, утворюючи "сіточку" ближче до паралелі нігтя
- Достоинства:
- Гарний блиск, відсутній липкий шар
- Недостатки:
- Розтікається
- ЯрочкаОтзыв от покупателя. Продавец: Nailplace
Сказать что прям вау,нет! Неплохой топ это да ,но супер блеска в нем нет! В носке нормально!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nailplace
Кисточка обычная, как у всех ТМ.
Как попробую и как относится позже дополню отзыв- Достоинства:
- Без липкого слоя
- Недостатки:
- Не проверили перед отправкой закрыта ли баночка, немного вытекло.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Nailplace
Дуже класний топ, тримається дуже добре, блистить навіть через місяць носки
- Достоинства:
- Хороший топ за свою ціну
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Nailplace
Супер топ. Держится хорошо. В носке тоже хорош
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Nailplace
Спасибо за быструю отправку, доставка всего сутки
- Karina M***
Скиньте пожалуйста фото как он выглядит