- AI аналіз відгуків210 відгуків: позитивних 62%, нейтральних 18%, негативних 20%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Подяка продавцю за оперативний зв'язок, швидке відправлення. Товар відповідає опису.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Чудовий продавець,швидко відправили,надіслали номер ттн,нагадали,що відправлення вже очікує на нп,дякую за швидкість та сервіс
- Достоинства:
- Розмір,якість,сервіс
- Продавец LikePrix
- Вера Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Дуже швидко відповіли та відправили. Подушечка гарна
- Продавец LikePrix
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
У подушки неприємний запах. Я чутлива до запахів, тому не можу нею користуватись. Я її і прала, і вивітрювала на балконі місяцями -- вона не перестала смердіти. Трохи зменшився запах, але все одно ніде не дівся.
- Достоинства:
- Зручна за формою
- Недостатки:
- Смердить
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за зворотній зв*язок. Вибачте за незручності які Вам створили але Ви перші хто звернувся із цією проблемою. Напевно у Вас дуже велика чутливість до запахів. Ми від себе можемо тільки порадити провітрювати подушку на чистому повітрі. Гарного Вам вечора)
Дуже компактна, якісна та зручна. Доба в автобусі з нею пройшла легше) Навіть вистачило половини її об'єму, так що точно підійде всім.
Окрема дяка за якісне та ввічливе обслуговування і швидку відправку!- Недостатки:
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Замовляв цю подушку, щоб і місця багато не займала, і була функціональною. Дуже приємно здивувала швидкість обслуговування. Передзвонили за декілька хвилин і відправили в той же день. Рідко на жаль таке зустрічається.
- Достоинства:
- Компактність
- Продавец LikePrix
- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Рекомендую продавця
- Достоинства:
- Швидко обробили замовлення, зручна, надійна, недорога
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Дмитро. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Чудовий матеріал, комфортно.
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Наталія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Мараілйн Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Вашу позитивну оцінку. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- АРТУРОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
+++
- Продавец LikePrix
Доброго дня Артур. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Галашин С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Хорошая подушка в целом, сделана из мягкого приятного на ощупь материала. Не спустила в течение длительного перелета (9 часов).
Проблема была только в том, что лично мне подушка не подошла по форме - спать с ней я не смог.- Достоинства:
- Приятный материал, хорошо держит давление
- Недостатки:
- Не подошла по форме
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Сергій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Нам важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Подушка дійсно якісна. Особисто Вам вона можливо не підійшла через те, що засильно надули її та вибрали неправильне положення тіла. Будемо раді вашим замовленнням знову. Спасибі що вибрали наш магазин. Гарного Вам вечора)
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Придбала надувну подушку для подорожей. Подушка сподобалась, зручна, якісна. Оформили замовлення та доставили швидко, продавець ввічливий. Дякую за сервіс.
- Достоинства:
- Зручно, швидко.
- Недостатки:
- Додайте, будь ласка, інших перевізників (Джастін, Укрпошта).
- Продавец LikePrix
Доброго дня Світлана. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Удобная, компактная, быстро надувается и сдувается.
- Недостатки:
- При надувании/сдувании нужно сжать клапан с боков двумя пальцами. Кто не знает-будет надувать минут 10. Сдувать столько-же ;-) Хорошо-бы памятку с рисунком про эти нюансы прилагать к подушке.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Ігор. Дякуємо за Ваш відгук. Нам важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Ми прийняли до уваги ваше побажання і невдовзі додаткова інформація з'явиться у картці товару. Будемо раді Вашим замовленнням знову. Спасибі що вибрали наш магазин. Гарного Вам вечора.
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Здувається за 15-20 хвилин повністю(
- Достоинства:
- приємний матеріал
- Недостатки:
- здувається(
- Продавец LikePrix
Доброго дня Іван. Вся продукція Intex проходить ретельну провірку на заводі і паркується в заводську упаковку. Браку ми ще не зустрічали. Це перший випадок такий. Можливо ви якось пошкодили подушку під час використання? Але ми в свою чергу можемо Вам обміняти товар на новий. Гараного Вам дня!
- Игорь Г***
При надувании и сдувании надо сжать клапан по бокам двумя пальцами-тогда можно быстро надуть и сдуть.
- Войтов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Все классно
- Продавец LikePrix
Доброго дня Денис. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Подушка отличная! Очень приятная на ощупь, проверили в длительной автомобильной поездке. Моя шея была благодарна)))). А главное занимает очень мало места
- Продавец LikePrix
Доброго дня Оксана. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Класс
- Достоинства:
- Легко и удобно
- Продавец LikePrix
Доброго дня Валерій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Svitlana P***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
2 подушки
- Достоинства:
- Отличные подушки)очень вежливый продавец и быстрая доставка, за это отдельное спасибо))
- Продавец LikePrix
- Маліка К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Гарна подушка, замовляла чоловіку в дорогу. Головним критерієм було, щоб подушка була компактною. А вона виявилася ще й доволі зручною. Окрема подяка за швидкий зворотній зв'язок та швидку доставку.
- Достоинства:
- Компактна
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Маліка. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Купували 2 подушки для поїздки на море. Залишились задоволені й доставкою (швидко зв'язались і надіслали), і подушками (зручні у використанні, займають мало місця).
- Продавец LikePrix
Доброго дня Валентино. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Сподобалось швидке обслуговування. Зв'язались буквально через пару хвилин, та через день Новою поштою подушка була уже у мене. Раджу цей магазин усім.
- Достоинства:
- Зручна та легка у використанні. Не займає багато місця у валізі.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец LikePrix
Доброго дня Ірина. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Виктория Е***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Купляла по знижці і це теж плюс до покупки!!! Продавець дуже швидко відправив!!!
- Достоинства:
- Зручна, себе виправдила на всі 100 відсотків! 13 годин в автобусі завдяки цій подушці покращили подорож в декілька раз
- Продавец LikePrix
Доброго дня Вікторія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Нормальная подушка, держит воздух, но цена завышена.
- Достоинства:
- Держит воздух
- Продавец LikePrix
Доброго дня Ігор. Дякуємо за Ваш відгук. Нам важливий зворотній зв'язок від наших покупців. В нашому магазині ціна відповідає якості. Всі клієнти задоволені. Будемо раді вашим замовленнням знову. Спасибі що вибрали наш магазин
- Евеліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Очень удобная и комфортная вещь, а также компактно складывается.
- Продавец LikePrix
Доброго дня Евеліна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Подушки удобные. Доставили быстро
- Продавец LikePrix
Доброго дня Анна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Евгения В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Удобная подушка, все ок. Покупаю уже вторую.
- Продавец LikePrix
Доброго дня Євгенія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Быстро, внимательно, надежно. Рекомендую! Спасибо
- Достоинства:
- Дёшево, доступно, удобно
- Продавец LikePrix
Доброго дня Олександр. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Все доставлено вовремя и в хорошем качестве
- Достоинства:
- Подушка интекс замечательная
- Продавец LikePrix
Доброго дня Тетяна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Тетяна П***Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Рекомендую продавця
- Достоинства:
- Замовлення обробили й надіслали швидко. Подушка якісна, приємний матеріал, надійно тримає повітря
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Тетяна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ИннаПродавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Понравился товар. Все пришло вовремя. Отдельная благодарность менеджеру, приятное общение, внимательность к клиенту. Спасибо!) Рекомендую продавца!).
- Достоинства:
- Качество товара, профессионализм обслуживания
- Продавец LikePrix
Доброго дня Інна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Диана Д***Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Остались очень довольны покупкой
- Достоинства:
- Очень удобная вещь, качество хорошее! Быстро отправили
- Продавец LikePrix
Доброго дня Діана. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин
- Анастасия Б***Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Дуже швидкий зв‘язок та гарне спілкування з покупцями. Подушка не спускає, дуже компактна, для дороги ідеально:)
- Достоинства:
- Компактність, зручність
- МихаилПродавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Доставили быстро, товар полностью соответствует заявленному, сервис отличный. Остался доволен.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Михайло. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ЛюдмилаПродавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Зручна подушка. Щоб надути необхідно стиснути клапан. Приємна на дотик, наче оксамит. Швидко надувається, легко спускає повітря. Замовила 14.07.21 через Нову Пошту. Отримала 15.07.21. З продавцем спілкувалась через вайбер. Ввічливий та уважний. Подушка займає мало місця. Купляла для подорожі.
- Достоинства:
- Зручна, займає мало місця
- Продавец LikePrix
Доброго дня Людмила. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- dioniss14Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Продавець оперативно надіслав товар, що дуже порадувало!
- Достоинства:
- Товар хороший, ціна/якість
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Денис. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 36 x 30 x 10. Цвет: Черный
Хорошие подушки, для дороги то что нужно
Представник брендуДякуємо за вашу оцінку!