Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Надувная флокированная подушка водонепроницаемая Intex Plus универсальная удобная компактная 43 x 28 x 9 см. Blue

Оценка пользователей 4.4/5
  • Отзывы про товар продавца LikePrix
  • Мар'ян
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Размер (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Цвет: Темно-синий

Зручна подушка для тих, хто подорожує. Окремо порадував привітний сервіс. Рекомендую цього продавця

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Инесса С***

Подушка небольшая, учтите это. На упаковке написано Детская. Качество хорошее, для пляжа норм.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Маленький размер
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня Інесса. Дякуємо за Ваш відгук. Нам важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Подушка відповідає тим розмірам які вказані в описі до товару. Вона універсальна тому підходить як для дорослих так і для дітей. Гараного Вам дня і хорошого відпочинку!

• Вероніка Є***

Приобрела такую подушечку для моря. Очень понравилась. Яркая, не большая. Продавцу спасибо. Отправили оперативно

Достоинства:
    Компактная, легкая, яркая.
    Недостатки:
    Пока не обнаружила
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня Вероніка. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Михаил
    Отзыв от покупателя. Продавец: ERFOLG. Размер (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Цвет: Темно-синий

Хотя бы могли проверить когда отправляли,я понимаю это не деньги но визуально уже видно что она потёртая..Качество на свои деньги но магазину хотя и такие вещи отправляя проверять мне же не дарят а я покупаю.И доставка дороже чем подушка))) деньги на ветер...

Достоинства:
    Переваг нету
    Недостатки:
    Качество на 3 криво склеяна потёртая замш
  • Валерій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Цвет: Темно-синий

Товар неякісний! Прийшов з діркою, нажаль.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дірка.

• Антон К***

Розклеїлись внутрішні шви, через це втратила форму і згодом почала ще й здуватись.
    Користувався менше двох місяців

Вдячні за оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Володимир Я***

Дякую

• Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: One-stop shop. Размер (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Цвет: Синий

Брав для відрядження. Перше відрядження 7 днів норм. Через місяць поїхав знову, і накачавши, за 20 хв зтравила поступово повністю.... Одноразова.

• Мирослав К***

Файний вибір раджу

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Цвет: Темно-синий

Гарна річ, все влаштовує.

• Продавец  DaddyDi

Добрий день.
      Дякуємо Вам за Ваш відгук.

• Татьяна Е***

Брала чоловіку "в поля". Каже ледь не вмер поки надув))), а в цілому все норм, за 2 місяці в нормі. Взяла 2 шт, друга як запас.

• Олег К***

Класная

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Green Frogs. Размер (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Цвет: Темно-синий

Прислали іншого кольору, майже білу.

Недостатки:
    Не відповідає опису
  • игорь М***

• Євген К***

Норм подушка, якщо б ще рубчик був посередині, була б трохи зручніша, голова б трималась краще

Достоинства:
    Очевидні - вага, об'єм у здутому вигляді мінімальні
    Недостатки:
    Рубчік не посередині, клапан трохи туговатий

• Стригун Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lagidna_hataUA. Размер (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Цвет: Желтый

все ок

• Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: EN SERIO!. Размер (ДхШхВ): 43 x 28 x 9. Цвет: Темно-синий

Купила ее 12 августа, сразу надула и пару раз даже спала на ней. Сегодня 26 августа и наконецто подушечка слегка сдулась :)))) Брала для бассейна, но погоды не позволяют уже. Но уверена, что поплавать с ней получится.
    В целом, это прям хороший Интекс по самой низкой цене на Розетке. Покупкой очень довольна!

Достоинства:
    Такая, как и должна быть)
    Недостатки:
    Лучше не курите, пушто надувать будет сложновато :)))) Нужен мужик или насос
    • Продавец  EN SERIO!

Вікторіє, ми вам щиро-щиро дякуємо за відгук
      Не соромтеся повертатися до нас.
      Завжди будемо вам раді

• Дмитро

Нормальна подушка. Краще надувати на 3/4 об'єму.

Достоинства:
    Свою задачу виконує
    Недостатки:
    Недовговічна. Вистачило на місяць щоденного використання за призначенням. Потім лопнула одна з перемичок.

• Ольга С***

Все добре, активно користуюсь)

Представник бренду

Дякуємо Вам за відгук, для нас це важливо та цінно! Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• ВІТАЛІЙ

Якість хороша, але була б вона вищою в півтора-два рази, ціни б їй не було.

• Татьяна П***

Спасибо за быструю доставку.

Достоинства:
    Устраивает размер
  • Юлія С***

Ужасный, дырявый. Надула и сразу начал сдуваться. Проверила в воде и сразу понятно что джакузи от подушки

Достоинства:
    Ноль
    Недостатки:
    Дырявое

• Вікторія

Товар прийшов швидко. Відповідає опису. Дякую!

• Юрій С***

все добре, але хотілося б трохи вищу, низькувата

Доброго дня,
      Дякуємо за Ваш відгук!

• Анна Б***

Дуже неякісний товар, отвору немає всередині клапана
    Сплющений настільки, що просто тріснув коли почали надувати 0/10

Достоинства:
    Недостатки:
    Купа

• Ира

Отличная подушка. Спасибо

• Дарина П***

Якісно та швидко.

Достоинства:
    Все добре, чудовий товар

• Марія В***

Замовлення опрацювали дуже швидко !

Достоинства:
    Низька ціна , хороша якість та зручність
    Недостатки:
    Недоліки ще не виявили
  • Олена С***

Надіслали швидко

Достоинства:
    Надіслали швидко, товар відповідає опису
    Недостатки:
    При використанні подушка починає спускати повітря через невеликий час використання
  • Анна К***

Товар сподобався, рекомендую

• Дмитро М***

Дякую

Користуйтеся із задоволенням!

• Патынко А***

нормальна подушка

Достоинства:
    є

Вдячні за високу оцінку!

• Егор Б***

Отлично

Недостатки:
    Нету